Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 878
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 510
 Не е работата само в критиките и плюенето, а че писаното в пресата може съвсем буквално да застраши личността върху която са се съсредоточили. Пълно е с  откачалки, които трупат омраза на базата на прочетено в жълтата преса, ковто въобще може да няма общо с реалната личност. За самите журналисти и папараци да не говорим. Има такива, които подвикват псувни и обиди към обекта, че да му привлекат вниманивто и да се обърне към тях да го снимат. Има такива, които се навират в личния периметър и се бутат и блъскат,  и това ескалира след всяка скандална, дори и измислена публикация.
За хора с тяхната известност и интерес в момента към тях, неадекватно негативни писаници в пресата не е само, че нещо писали, да си пишат. Тя може буквално да ги застраши.

Затова имат цели екипи с адвокати за да пляскат през ръчичките като минат границата. Те не ходят в съд лично, че да им отнема време и усилия, могат да водят дела колкото си искат.

# 511
  • Чужбина
Така че...наистина да не лаят много.
Що? Ако лаят какво ще стане?

За хора с тяхната известност и интерес в момента към тях, неадекватно негативни писаници в пресата не е само, че нещо писали, да си пишат. Тя може буквално да ги застраши.
Роялите ходят навсякъде с охрана.

Джон Ленън и Кенеди не го застреляха заради пресата. Нито пък Даяна почина заради папараците.

Работата на пресата е да уведомява и да информира. Пресата не може да се бута в живота на частните лица. Незаконно е. Но роялите и политиците са нещо друго.

Последна редакция: сб, 05 окт 2019, 11:42 от Eleonora_27

# 512
  • в сърцето на един мъж...
Пък, че Хари реве че не харесвали жена му - ми много лесно може да обърне играта, но или не знае как, или не иска, или им трябва този негативизъм да прикрият др простотии...

Хари да спре да се чуди каква простотия да им измисли на пресата Simple Smile Ако той се кротне и те ще спрат.

Нали и Кейт имаше някакъв луд фен, да не би да се разбра кой знае колко за него.

# 513
Ама с какво ги застрашава Joy
Пълно е с охрана около тях, а когато посещават Уимбълдън, за мадам опразват сектора, че даже и телефоните ще почнат да събират. Смешно е, обикновен човек достъп до тях няма!

# 514
Бяхме гледали с мъжа ми някакво филмче , че англичаните печелят милиарди годишно от кралското семейство. Недай си боже и някоя голяма кралска сватба да има. Така че...наистина да не лаят много.
По- симпатичен ми е братът на Кейт, отколкото Пипа. Френското гадже и то е топ.

Тук има информация за доходите им и те далеч не са само от данъкоплатците. А 4,5 паунда на година, които плаща всеки британец са направо нищо.

https://www.google.com/amp/s/m.investor.bg/evropa/334/a/ocenena- … trova-250678/amp/

# 515
  • Чужбина
Ама с какво ги застрашава Joy
Пълно е с охрана около тях, а когато посещават Уимбълдън, за мадам опразват сектора, че даже и телефоните ще почнат да събират. Смешно е, обикновен човек достъп до тях няма!

hahaha И аз това се чудя. Те пътуват в бронирани коли с не-знам-си-колко охрана. Застрашавали ги били.

Ние, простосмъртните сме къде-къде по-застрашени, нищо че не пишат за нас по вестниците.

# 516
Момичета, прочетете по социалните мрежи. Не ми се иска тука да пишем подробности за гадните слухове.
Поне дай линкче.Няма да коментираме.И без това започнаха да омръзват.
Никой не ги вини,че съдят.
Но да размахват пръст срещу света,вече не е ок.
Освен тези,които величествата обвиняват,ги четат милиони съвсем обикновени хора,които си казват "абе,плужек лигав,какво знаеш ти за истинските гадости в живота....".
И после защо хората ги "разлюбили".

Братът Мидълтън е доста хубав за англичанин.Спомням си го още съвсем млад на сватбата на кака си.Годеницата му има стил и добър колорист за косата,но без това би била доста невзрачна.Предполагам,че за сватбата ще избере рокля тип самодива,дано ни изненада.

# 517
  • Истински се вижда само със сърцето.
Бяхме гледали с мъжа ми някакво филмче , че англичаните печелят милиарди годишно от кралското семейство. Недай си боже и някоя голяма кралска сватба да има. Така че...наистина да не лаят много.
По- симпатичен ми е братът на Кейт, отколкото Пипа. Френското гадже и то е топ.

Тук има информация за доходите им и те далеч не са само от данъкоплатците. А 4,5 паунда на година, които плаща всеки британец са направо нищо.

https://www.google.com/amp/s/m.investor.bg/evropa/334/a/ocenena- … trova-250678/amp/

Лила това което сложих по рано показва, че всъщност данъкоплатеца не плаща нищо за роялите суверен Грант реално се покрива от доходите от краун естейт които отиват в държавната хазна, а последният Грант е представлявал 25 % от тези доходи.

# 518
Братът Мидълтън никак не ми е симпатичен, направо към неприятен ми клони. По снимки, разбира се Simple Smile

Там е работата, че задача на пресата е да внимава да не става инструмент в ничии ръце. Нали затова се защитава свободата и независимостта й.
Ама живеем в интересни времена, където да прозреш, кой иска да те информира и кой да те манипулира, е трудна задача.

# 519
  • Чужбина
Сетих се за Ейми Уайнхаус и начинът по който свърши тя. Била е много депресирана, накрая се е опитвала да се отскубне от папараците и пресата. Постоянно са били след нея. Направо го изядоха това момиче. Тъжен беше нейният край. И ето, има доста примери колко нездравословно може да влияят медиите върху тези хора. Сега ще кажете, че тя сама си го е избрала като е станала известна. Лично аз харесвам гласа , песните и таланта й, и ако не беше известна никога нямаше да я чуя.
Така че, няма лошо, хората искат да се предпазят.
Тирамису, искаш да кажеш, че пресата е виновна, че Еймито беше наркоманка ли?

Е как на такивата все другите им са виновни, обяснете.

Хората, на които им умират децата, или правят спонтанни аборти, или имат проблеми със здравето, кого да обвинят? Или те сами са си виновни, пък на известните са им виновни все другите.

# 520

Лила това което сложих по рано показва, че всъщност данъкоплатеца не плаща нищо за роялите суверен Грант реално се покрива от доходите от краун естейт които отиват в държавната хазна, а последният Грант е представлявал 25 % от тези доходи.

Благодаря за информацията! Ами какво ми се тръшкат англичаните, че ги били издържали. Издържат ги, ама на кукуво лято. Grinning

# 521
  • Чужбина

Благодаря за информацията! Ами какво ми се тръшкат, че ги били издържали. Издържат ги, ама на кукуво лято. Grinning

Лили, ти в монархист ли се превърна?

Тц, хората казват, че не искат точно Хари да ги харчи тия пари. Защото не им харесва, какво говори и как представя страната им пред хората. Т.е. тук говорим за алтернативни начини да се харчат тия пари.

Англия не е абсолютна монархия. Точно в този момент, когато имат проблеми с Ирландия, не трябваше да се стига до война с пресата.

А хората имат право да мислят и да казват, каквото им е на сърцето. Това е тяхно законно право.

# 522
Глупости, въобще не казах това, върни се прочети пак и така докато разбереш  Wink

# 523
Добре де, кой плаща наеми на тези кралски имоти та генерират такива приходи? Кой живее там? А поляните и горите как генерират приходи?

Ейми беше талантлива наркоманка. Тия дето се друсат и самоубиват хич не ги жаля. Пресата им била виновна. Айде да не търсят извинения на собствените си слабохарактерни глупости. Пък, като толкова не ти понася - ставаш редови счетоводител, учител, лекар, инженер и бааам! На никой вече не му дреме за тебе.

# 524
Хахах, какво общо има Ейми Уайнхаус с роялите?
Като не им изнася на Съсексови, оттегляне и ще получат това, което уж искат. Но те без внимание не могат да живеят.
За какво застрашаване говорим на N-тите в редицата? Никой не ги преследва. С тях и без тях, все тая.
Меган се хилеше, че не четяла какво се пише в медиите за нея, а сега ревяла у тях. Е, кое е вярно?
Никой друг не прави такива публични циркове като тях. Тези неща се правят дискретно.
Ако ще говорим за тормоз, истински такъв беше към Кейт преди сватбата, но не гъкна и сега трупа плюсове.
Кейти Уейти, преследване

Всеки трябва да е готов да понесе тежестта, ако не е- Чао.
Право в целта.

Общи условия

Активация на акаунт