Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 663
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 915
  • Някъде там
Ето още снимки.
Днес много ми харесва.

Обиците ми се струват много красиви.

# 916
  • Чужбина
Много е хубав сайтът на Кралската Фондация:

https://www.royalfoundation.com/

# 917
  • София
М/у другото, Кейт и Уилям са махнали имената на Маркъл и Хари от сайта на Кралската фондация. Сега са само Кейт и Уилям.
Отсега нататък проектите на Съсекс няма да са под шапката на Кралската фондация.
Нали се разделиха, кое точно е странното, че не присъстват? Хари и Маркъл не са вече част от The Royal Foundation.
Или пак правим от мухата слон...

# 918
  • Чужбина
Не мисля, че си разбрала, че сега им махнаха имената. Те се разделиха, но имената им стояха. А сега вече имената им ги няма в Кралската Фондация. Махнали са и проекта на Маркъл за empowerment-а от сайта.

И това определено не е муха, а е един голям слон в стаята.

# 919
  • София
Глупости...вече не са част от Фондацията, махнали да ги след известно време. Big deal! Какво означава според теб?

# 920
  • Някъде там
Глупости...вече не са част от Фондацията, махнали да ги след известно време. Big deal! Какво означава според теб?
Имената им отдавна ги махнаха,не е от сега.Известно време след като се отделиха влизах в сайта на фондацията и видях че само имената на Уилям и Кейт стоят.Което си е нормално.
Даже мисля че и тук се сподели че вече само на У и К присъстват.
Сайта на фондацията винаги е изглеждал така добре, споделян е много пъти тук.

# 921
А малкият Моци как се казва всъщност?

# 922
Добре, не ми казвайте, че майката на детето ще отиде на сватбата, моля ви.
Аз мисля,че Беатрис е направила елегантен жест,като се надява бившата да откаже.
Но като прочетох,че Хуанг чака с нетърпение да "обединява семейства" -каквото и да значи това,-изобщо не съм сигурна.
Детето е много малко,чудесна причина и майка му да е  на сватбата.
Добри отношения между бившите-да,но на сватба-по-скоро не.
Сватбата символизира бъдещето "докато смъртта ги раздели",бившата-миналото,неосъщественото и дете,чиито баща няма да живее с тях.

Мери стилна,както винаги.Аз бих предпочела кок.

# 923
Аз искам да я видя като принцеса Лея, голямо попадение ще е!
Скрит текст:

# 924
За коя дата е определена сватбата на Беатрис и Моци?
И аз това се питах, търсих инфо, но явно още няма определена дата. Ако е вярно, че Йожени е бременна, то вероятно в момента избират някаква дата, която да не съвпада с раждането. Разсъжденията са мои, не съм го чела никъде това..Sunglasses
Имената в Royal Foundation отдавна са само на Кеймбридж и това е нормално. Разделиха се, но ето че са със съвместен проект, т.е. явно не са скарани, а точно обратното. И вместо да наврат новата снаха в миша дупка, Кейт и Уилям работят с нея. Joy
Мери с последната рокля не ми харесва, материята е малко ретро. Иначе добре и стои. Със синята рокля и бялото плисе отдолу беше топ, много стилна. Heart

# 925
# 926
  • Чужбина
Разделиха се, но ето че са със съвместен проект, т.е. явно не са скарани, а точно обратното. И вместо да наврат новата снаха в миша дупка, Кейт и Уилям работят с нея. Joy
Какъв съвместен продукт? Та на тях са им монтирани само гласовете на рекламата.

Съвместен продукт ...

# 927
  • в сърцето на един мъж...
Четейки туита, наближава първата проверка за младата двойка Simple Smile Да видим ще останат ли след първото сътресение заедно. Явно ги чакат трудни дни

# 928
  • Някъде там
Някой искаше да види Мери с кок с предишната рокля.
Ето я сега.
Мари и съпруг и те са във Франция.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 09 окт 2019, 00:28 от Не се сърди, човече

# 929
  • На топло
Работят заедно 😂....мечти 😁.
Хари и Мегън сами се навряха в миша дупка, така е когато амбициите не отговарят на реалността.

Общи условия

Активация на акаунт