Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 425
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 1 620
Много сладки Съсекс. Мегън отслабва бавно, но сигурно.
Къде видяхте букли при нея? Смених два чифта различни очила, но не виждам. Буклите са запазената марка на Кейт и Никол Станкулова. Представям си ги и на преклонна възраст с дълги коси по раменете, завършени с едри букли...Grinning

Ей, second, мерси за роклята с животните, любима ми беше.
Уили с паки одеждите е страхотен, много готин.
Кейт с блестящата рокля и подплънките - не. За днес три тоалета смени и само сутрешния ми харесва.

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 10:09 от Анонимен

# 1 621
Животинската рокля на Мег е забавна. На мен комбинацията с ботушите не ми хареса.

Дали си твърде пълен/слаб е пак субективно. Важно е да си в здравословните норми. Не се сещам за роял, който е извън тях. Всички ми изглеждат в добро здраве и дълголетниците им са много на брой.😀😀😀

Под ексцентрична знатна особа аз разбирам Максима. От части Летисия, Рания, шведите и до там.😀😀😀 Британките са ми най - накрая.

# 1 622
  • Някъде там
Няма да кажете това няма да кажете онова...
Тино, ти ще изкажеш ли някога нещо малко, но хубаво за Меган и нещо дребно , но критично за Кейт?
Категорично никога не си го правила и няма да го направиш.
Така че , излишно е да питаш дали те ще кажат нещо за Меган което са казали за Кейт. Колкото ти ще намериш за нещо дребничко да похвалиш Меган, толкова и те ще отбележат нещо за Меган.
Макар, че Врабчо е хвалила тоалети и прически на Кейт,а от теб точно не сме прочели и веднъж да кажеш нещо такова за Меган.

Критика към Хари. За мен Меган си държеше Арчи много добре тогава,за разлика от Хари. Тези снимки сега ги видях.
Горкия, ако не го смачка от стискане, ще го изпусне,толкова непохватно и ниско го е хванал..Снимките ми са милички и им се радвам , но Харко стои като парализиран докато го държи и аха да го изпусне...😀😀😀

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 21:58 от daviz

# 1 623
Понеже чета поред, беше коментирана вече връзката между въпросният - сохо хаус- Епщайн- Хари- Мегън - новата Пр и тнт.
Скрит текст:
Тино, тоя на Сохото са го назначили за мениджър на фондацията им ли?

Тоя дружка ли е на Андерсън?

Или нЕма нужда да питам. То е ясно.
Жена му

ooooh! ooooh! ooooh! Падаааааам. Всичко, което пише по социалните мрежи, значи, е истина. Ужасон, пълен.
И то е?
Скрит текст:

# 1 624
Арчито така "попритиснат" от тате си е още по - сладък.😀😀😀

# 1 625
Няма да кажете това няма да кажете онова...
Тино, ти ще изкажеш ли някога нещо малко, но хубаво за Меган и нещо дребно , но критично за Кейт?
Категорично никога не си го правила и няма да го направиш.
Така че , излишно е да питаш дали те ще кажат нещо за Меган което са казали за Кейт. Колкото ти ще намериш за нещо дребничко да похвалиш Меган, толкова и те ще отбележат нещо за Меган.
Макар, че Врабчо е хвалила тоалети и прически на Кейт,а от теб точно не сме прочели и веднъж да кажеш нещо такова за Меган.

Защо не отбеляза, че Кейт смени 4 тоалета за 24 часа наше време, а за Меган се казваше (не помня дали ти или други)  че непрестанно сменя тоалети на тура.
Сега виждаме същото при Кейт. Ти да го отбеляза? Не разбира се. А очакваш същото от другите.

Понеже не искам БАН за спам, а знам, че поста ми ще бъде изтрит.
Критика към Хари. За мен Меган си държеше Арчи много добре тогава,за разлика от Хари. Тези снимки сега ги видях.
Горкия, ако не го смачка от стискане, ще го изпусне,толкова непохватно и ниско го е хванал..Снимките ми са милички и им се радвам , но Харко стои като парализиран докато го държи и аха да го изпусне...😀😀😀

Мисля, че и сама можеш да си отговориш защо е сменила 3/4 тоалета!
Според теб, би ли било подходящо да се появи със синия неглиже ансамбъл на срещите с президента и министър-прецедателя? А с този при тях на вечерното събитие? Знаеш ли каква е разликата с другите? Че имат наблъскана програма. Ще имат толкова събития, колкото Съсекс, но за 4 дни. Затова ще сменят често дрехи, защото няма как да се появи с неподходящи.
Ще се радвам, ако обръщаш такова внимание и на другите потребители в темата.

# 1 626
Продължавам Simple Smile

Сара е трепач на тази снимка. Жалко, че щерките не са взели нищо от нея.
Момичета, познавате ли я тази дама:

Днес има рожден ден. Да е жива и здрава.

# 1 627
Всички слушкат и изпълняват, включително Меган. Защото ако си прави как беше се изразила " каквото и душата искало" ще я отпратят на бърза ръка. Нали не мислите, че тя нещо променя в кралството и разчупва стереотипи, традиции и правила. Ще слуша и изпълнява, та пушек ще се вдига...

Не съм забелязала особено да слушкат Хари и Мегън, и пресата съдят и поканите на Бабет отклоняват, като не им се ходи, че имат наглостта и на частен самолет да се качат. Grinning На мен това, че си имат мнение и си го отстояват ми допада много, никак не харесвам твърде напудрени и представяни за перфектни хора, защото това много ми фалшивее. Както знаем никой не е чак толкоз перфектен. Wink

# 1 628
Меган не помня да е сменяла често дрехи. Нали за африканския тур става въпрос? Мисля, че имаше около десетина, колкото и бяха събитията. Не смятам за удачно да си на тур и да ходиш на различни мероприятия с едно и също. Първо, че различните места,срещи и т.н. изискват различен дрескод, второ гледат ми се нови неща.😂😂😂

# 1 629
  • Някъде там
Ти също обръщаш внимание на моите коментари. Казах че Меган взе да повтаря често дрехите от преди бременността и ти веднага отговори, че сега я виждаме да ги сменя, но по скоро палта и бижута.

Есме, така е. Но тогава няколко коментара имаше, какво е това постоянно сменяне на тоалети.
Точно толкова колкото и изявите и бяха да.
И за мен е нормално за всяко събитие да е с друг тоалет,но това тогава беше проблем за някои от потребителките,а сега за Кейт не е. А и две или три от роклите бяха стари.
За мен е редно за всяко събитие да са с различни.

# 1 630
  • Истински се вижда само със сърцето.
Харесва ми Кейт във всички тоалети, само зеленото палто една идея по малко ми допада от останалите неща, но пък в синьото е чудна.
Меган също ми хареса тази вечер и прическата и с обем е чудесна.

Последните постове са малко като вица с морковена та торта 😂
Тино не се впрягай толкова, Кейтито нали не ти е рода Wink

# 1 631
  • Чужбина

Пуууу, много е готин Уилям с тия пакистански одежди:

Тука вече нарочно са го снимали така:

# 1 632
Сякаш много внимание отделяме кой какво казал/не казал за броя тоалети, цветови гами, прически, килограми и т.н.😅😅😅

Арчи май пак се уредил с дрешки.😀
П.П.:Ръкавите на дамата в черно не ми харесват.
Не ми дава да сложа снимки. Пак ще пробвам.
Успях😀:

Последна редакция: вт, 15 окт 2019, 21:57 от EsmeWeatherwax

# 1 633
Всички слушкат и изпълняват, включително Меган. Защото ако си прави как беше се изразила " каквото и душата искало" ще я отпратят на бърза ръка. Нали не мислите, че тя нещо променя в кралството и разчупва стереотипи, традиции и правила. Ще слуша и изпълнява, та пушек ще се вдига...

Не съм забелязала особено да слушкат Хари и Мегън, и пресата съдят и поканите на Бабет отклоняват, като не им се ходи, че имат наглостта и на частен самолет да се качат. Grinning На мен това, че си имат мнение и си го отстояват ми допада много, никак не харесвам твърде напудрени и представяни за перфектни хора, защото това много ми фалшивее. Както знаем никой не е чак толкоз перфектен. Wink
Уилям също е съдил пресата, но за разлика от МиХ за реално нещо, а не постановката с писъмцето до татко Маркъл. А за другото с частните полети и изказванията на Хари по-добре да не се споменават от защитниците, че така се закопаха с глупостите си сами. Но щом сте рекли, че това да се возиш, а приятели да ти плащат частните ти полети, е бунтарство, хубаво нека, радвайте се....тя Меган ще промени монархията, даже баба я чака да ѝ даде трона, само още малко да почака....JoyJoy
И кой каза, че са отклонявали покани, просто не ги канят най-вероятно, затова не присъстват, ако баба наистина я покани на следобеден чай, Мегито ще си счупи краката да тича....Joy
Ще разберем, ако започнат да не слушкат, защото ще бъдат натирени моментално, тогава не знам дали и приятелите, които сега им плащат почивки и частни полети ще ги погледнат, затова по-добре там да си кротуват и Харко по-малко да говори за сложни неща, от които не разбира, като природата и нейното опазване.....

# 1 634
Още 2 снимки:

Общи условия

Активация на акаунт