Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 244
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 235
Отново в пълен синхрон

# 2 236

Ииии Даяна разбива бутилка в главата на Чарлз... Joy

https://www.instagram.com/p/B3roVr8nTjA/?igshid=1g3r1kpgpmgnr

# 2 237
  • София
Ох, не...Летисия е като клоун (извинете още съм под влияние на Жокера)...ужасна рокля...поне едното огромно цвете да го нямаше...а и джуф(в)ка, абеее  - къде е пляскащото се човече?

От втория тоалет на Кейт не ми харесват обувките, не че не са хубави, но това дълго сако не ми стои добре с равни обувки.

# 2 238
Отдалече добре изглежда роклята на Летисия, но отблизо тия апликации наистина са странно неугледни.

# 2 239
  • на последния етаж
Каква порода е Лупо?

# 2 240
Много хубави снимките на Кейт с кучетата! Ама и те са едни сладури, каква ли порода си? За военни цели ли ги използват?

Роклята на Летиция, верно е взета от гардероба на Максима. Smile Сивото само по себе си ми допада, но за жалост апликацийте наистина развалят визията. Но пак е интересно да видим Летиция с нещо различно.

Темата не е високоинтелектуална, но все пак е насочена към кралските особи. Предполага се, че хората, които пишат тук имат някакъв интерес към кралските неща. Затова ми е особено чудно присъствието тук на разни откровени антироялисти. Когато очевидно мразя нещо и използвам пиперлив и груб език, за да го описвам, то се предполага, че ще страня от него. Точно в кралска тема, да тръбиш колко са ти неприятни роялите и как искаш да им  разтуриш монархията, а тях да пратиш да бачкат,  ми се вижда неуместно. Smile

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 14:43 от Morning Star ✩

# 2 241
  • в сърцето на един мъж...
На мен Максима ми харесва с оранжевото, а обувките са прелест просто! И за какви аксесоари говорите? Има само обеци и слънчеви очила. Аз поне не видях друго.
На Кейт последния тоалет е много хубав. Летисия не ми харесва така в тази рокля.

# 2 242
Подобен пасивно агресивен изказ като този на Виена на мен ми е супер неприятен.
Не разбирам какво пречат на някого монархиите и в частност Британската. Някой ви кара да живеете там, да им плащате пари или нещо друго.
А опитът да се прикрие просташкото поведение зад ББ е даже жалък.

Кейт е страхотна с тези тоалети, във всички цветове ми харесва.
Мегън също, публикуваната снимка на задните и части доста време ми трябваше да разбера какво не е наред. Добре че някой коментира та разбрах.

Роклята на Летисия ми хареса, на децата също.
Максима с това оранжево много свежо. Рядко някой може да носи такъв ярък цвят и да изглежда добре.

# 2 243
  • Чужбина
hahaha

Ох, аз сватбата на Хари не съм я гледала. Уилям верно ли се подхилква?

# 2 244
Отдалече добре изглежда роклята на Летисия, но отблизо тия апликации наистина са странно неугледни.
И аз така мисля. Отдалеч стои ефектно, но в близък план апликациите са като от детска блузка или някаква украса.

# 2 245
hahaha

Ох, аз сватбата на Хари не съм я гледала. Уилям верно ли се подхилква?

Не.

# 2 246
  • Чужбина
Ето тук Максима ми хареса най-много:

И още една рокля имаше с едно рамо, но не я намирам.

# 2 247
Е тези дрехи са традиционно пакистанско облекло, тука всички пакистанци така си ходят, би било нелепо Кейт да тръгне  по шалвар камиз.

# 2 248
... Виена,любопитно ми е какво правиш в тема за рояли, като се определяш като антироялист ?
Е, чете клюки и гледа снимки и тя, като всички нас. И аз не съм привърженик на монархиите, но пък плакна очи тук. Нали поне за нещо трябва да послужат! Монархиите, де Wink

Кучетата въобще не ми харесаха. И хич не са милички! Приличат ми на онези гадните, бойни и злобни породи. За армията на военизирания Пакистан може и да са подходящи, за превъзнасяне - не.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 15:15 от птица

# 2 249
  • Чужбина
Ама, момичета, не е задължително всички, които пишат в темата, да са монархисти.

Аз съм по средата. Но признавам, че монархиите винаги са ми били интересни.

Виена, да, тази тема е забавление. Да се посмеем, да се похилим. За сериозните неща си има отделни теми. Тука е зрелище и клюки, според мен. Особено зрелище, щото животът е кратък да го прекарваме, гледайки грозни картини.

Нека всеки си пише, каквото му е интересно. Защо трябва да се ограничаваме?

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 15:31 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт