Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 267
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 265
Никой  друг репортер не я бил питал, разбрах аз. А не никой въобще.

# 2 266
Е как какво?
"They don't make it easy."

Това явно е новата линия - горките жертви. И Харко, като чуел щракането на фотоапаратите,  се сещал за майка си.
Всеки път. Лошото е, че мадам обича щракането на апаратите.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 20:35 от The ant is...

# 2 267
  • Чужбина
А защо трябва да я питат? Тя каква е точно? Да не би да ражда наследник?

Нейното дете не е никой. Частен гражданин с име и фамилия като всички останали.

На Маркъл не й пука, как са баща й, сестрите и братята й, тръгнала да изисква чужди хора да се интересуват от нейното психическо състояние. Ми да се оправя.

Като го притеснява пресата Хари, да се отказва от титлите и да заминава да живее, където си иска. И без това не вършат много работа в РФ.

# 2 268
Като не е никаква защо сме се събрали тук да я гледаме? И никаквото дете също беше много важно кога се е родило, пък кога са съобщили, пък не знам какво...

Реторични въпроси са това.
А Хари е съвсем прав да се стряска, майка му жива я изядоха, сега и жена му някой са подхванали напълно безпричинно... Хубаво, че има и нормални хора, като съдя по коментарите.

# 2 269
  • Чужбина
Като не е никаква защо сме се събрали тук да я гледаме?
Защото е като гледане сериал, затова. Сезон 2. По същия начин се обсъждат Кардашианките. Те не са рояли, никакви не са. Но хората ги обсъждат, щото е като сериал.

А Хари е съвсем прав да се стряска, майка му жива я изядоха, сега и жена му някой са подхванали напълно безпричинно... Хубаво, че има и нормални хора, като съдя по коментарите.
Не можеш да си представиш, колко ми е жално за Хари...Стряскал се бил, но се ожени за третокласна сериална актриса. Нещо не мога да ги вържа двете неща.

Има решение и решението е очевидно. Толкова е лесно да станеш прайвът пърсън. Докато си публична личност, няма прайвът. Ти си Кардашиан ... в Биг Брадър шоу.

Ще ми се оплаква тая, че й било много трудно - с прислужници, с бавачки, всичко ти е уредено, не местиш мебели, не монтираш мебели, не си мърдаш пръста, за да живееш в разкош, ... и взела да се оплаква, колко й било трудно.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 16:57 от Eleonora_27

# 2 270
От никаква гледна точка няма как да е никоя, дори за тези, дето ги впечатляват само престолонаследници.

# 2 271
По принцип смятам, че е ангажимент на семейството да се интересува от психическото и физическото здраве на една бременна или току-що родила жена. Независимо дали е родила престолонаследник или не. Пък пресата, обществото и работодателя... Ами, всъщност Мегън я има, за да им върши тя работа на тях, а не те на нея.
Хари все повече ми става неприятен.

# 2 272
Роял си е Меган, недейте така.😁 Арчито като стане внук на крал, очаквам да го повишат в принц.
Дупето и е добре. Нека има една сочна роялка.😅😎 Само да е в правилния размер.

Гледах блупъри с Меган от Костюмари в Youtube. Симпатична ми е на клипчето. Съвсем друга ми се видя.😀

Кога излиза документалния филм?

# 2 273
За семейството не знам, иначе колкото бабата се е интересувала едно време от състоянието на Даяна, сега сигурно се интересува повече от това на снахите си. Те поне явно имат мъже, които ги обичат.

# 2 274
А защо трябва да я питат? Тя каква е точно? Да не би да ражда наследник?

Нейното дете не е никой. Частен гражданин с име и фамилия като всички останали.

На Маркъл не й пука, как са баща й, сестрите и братята й, тръгнала да изисква чужди хора да се интересуват от нейното психическо състояние. Ми да се оправя.

Като го притеснява пресата Хари, да се отказва от титлите и да заминава да живее, където си иска. И без това не вършат много работа в РФ.

Детето на Хари никак не е като останалите деца ( като положение в обществото де), защото е правнуче на кралицата на Великобритания, а баща му на Арчито й е внук.

Колкото работа върши Хари толкова вършат и останалите рояли. Някак си хич не съм забелязала другите да са се преработили повече от него. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 275
  • Чужбина

Детето на Хари никак не е като останалите деца ( като положение в обществото де), защото е правнуче на кралицата на Великобритания, а баща му на Арчито й е внук.

Това дете има фамилия, защото няма титли. Същото като бъдещите деца на Евгения и Беа.

# 2 276

Това дете има фамилия, защото няма титли. Същото като бъдещите деца на Евгения и Беа.
Какво като има фамилия? Пак е
по - напред от Беа и Южени. Освен това техните деца няма да са рояли, защото бащите им не са. Например Зара е в такава позиция в момента.😀

# 2 277
Здравейте, момичета,
И аз да се разпиша в темата Simple Smile За протокола: противник съм на институцията и всичките и паразити и си хейтя и двете дукеси на воля Laughing Баба гущерче ми е зловеща някак си в лицето и направо ме е страх от нея, Чарли бой (тампона) е един голям клоун, но добре, че си имат БоДжо, та да отвлича вниманието от него. Неговата камила (нарочно с малка буква) от време оно не понасям, а на Анди пед..ила бих му извадила червата с вилица през носа Rage  Уили е истински кон, но не толкова полезен на човека. Уейтибота също ми е изкуствена, Степфордските съпруги пасти и макарони да ядат пред нея! Но не отричам, че излъчва класа. Другите са ми просто нелепи.
Както и да е, искам да попитам дали сте коментирали в темата, че Сватбата (нарочно с голяма буква) на Мега и Хари тъпото е била на датата на екзекуцията на Ан Болейн и че каляската е онази, с която Уолис Симпсън е сервирана в гробището, в близост до Фрогмор котидж? Дали е вярно? Ако е, аз хич не вярвам, че е случайност. Просто показва отношение. Четох го в един форум на афроамериканки, на които попаднах случайно, като търсех по намеците на Ели и други момичета за аферите на Маркъл (между другото, вярвам на слуховете). Ама, ако знаете там как я хранят нейните "систас"... Тук в бг-мамата врагините и направо с мед да ги намажеш, ако ще сравняваме Laughing Laughing Laughing
Надявам се никой да не засегна. Както казах по-горе, не съм фен. И си мисля, че англичаните трябва да им национализират ВСИЧКО - имоти,бижута, авоари и т.н. и да им дадат по едно-две-три ведомствени жилища в работническите квартали на Ливърпул или Манчестър и да се оправят. Нали са високо образовани и интелЕгентни всичките! Да поработят истински!

Еха! Laughing Още един здравомислещ в темата. Добре си дошла! Радвам се, че си решила да се покажеш, не само да четеш под прикритие. Laughing
Аз пиша рядко, че като работя не мога да следя форума, но не  се церемоня да си казвам какво мисля за всичките префърцунени особи. Ще има кой да прави компания. Wink
 Wink Wink

# 2 278
Интересът към благосъстоянието на един човек, ако го няма в собственото му семейство, не го търсете извън него. Чуждият човек гледа зрелище да има.
Чела съм и за погребението на Даяна, как всички са били накарани да спрат работа и да излязат на жалейка, а бизнесите покрай кортежа и да затворят за цял ден. От страх от репресии. Вестниците и списанията също са били принудени само за това да пишат дълго време след събитието, не че не е било достатъчна новина само по себе си.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 17:17 от Анонимен

# 2 279
  • Чужбина
Еха! Laughing Още един здравомислещ в темата. Добре си дошла! Радвам се, че си решила да се покажеш, не само да четеш под прикритие. Laughing
Аз пиша рядко, че като работя не мога да следя форума, но не  се церемоня да си казвам какво мисля за всичките префърцунени особи. Ще има кой да прави компания. Wink
 Wink Wink
Да, ама се постарахме да я изгоним от темата Виена. Направо сме супер. А темата не е конкретно за монархисти.

hahaha hahaha hahaha

Уилям верно едвам се сдържа да не избухне в смях:

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 17:32 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт