Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 244
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 280
Офф, тоя Харко няма ли най-накрая да остави темата за Даяна...
Сцепи се да дава интервюта и навсякъде  Даяна, та Даяна
Имат се за по-специални и пресата трябвало да подхожда по по-различен начин с тях.
По-зле беше с Камила и Кейт, ама никой не е ревал.
Не иска камери, светкавици около него, а защо постоянно дава интервюта?
Докога ще лежи на името на майка си. ..
Само той страда, все едно Даяна има само 1 син...
Друг не съм видяла постоянно да рови кокалите на Даяна.
Няма с кво да изпъкне по интервютата и дай да намесим Даяна.

# 2 281
Това дете има фамилия, защото няма титли. Същото като бъдещите деца на Евгения и Беа.

Титлата не определя личността на човек. Тя не се дава за постижения, а защото си се родил в "правилното" семейство.

Иначе може да си с 1000 титли, ама пак да не ставаш като човек.

# 2 282
Eleonora, виж реакциите на КС, докато слушат американският пастор. Особено тази на Зара.😂😂😂

Тоалетите на Катрин от тура:

# 2 283
Реакциите на Роял фемелито по време на речта на пастора бяха много смешни. Те май че ХиМ също се подхилкваха, поне така си мисля, може и да греша. Така и не разбрах за какво го бяха поканили, само помня, че  трябвало да дрънка много по-кратко.

# 2 284
Уилям верно едвам се сдържа да не избухне в смях:
Скрит текст:
Ми смешно му е, и? Нищо шокиращо не намирам в това. Подхилква се не на Меган, а на порасналото си малко братче, което се жени. И сигурно изрича клетва разни в този момент. Като си живял 30 и няколко години с него и му знаеш всичките магарии (че и общи) как няма да се забавляваш, че някоя му слага юлара Simple Smile
Ако знаете на мен колко смешно ми беше на собствената ми сватба, когато дамата от гражданското с патос редеше глупости. Е, и!?

Харко може да си приказва за Даяна колкото си иска. Майка му е!

# 2 285
Като не е никаква защо сме се събрали тук да я гледаме? И никаквото дете също беше много важно кога се е родило, пък кога са съобщили, пък не знам какво.
И аз все това се питам. И си отговарям така: Това са истинските фенове, следят всяка стъпка на обекта на интерес. А не като нас да чакат нещо да им спуснат в темата и да не знаят всеки слух. Ей затова се говори за нея, има много фенки, които не спят и бдят за всеки детайл.
Някъде бях чела, че наемането на пастора е инициатива на Чарлс. Имаше много статии по въпроса.

# 2 286
  • Чужбина
Скрит текст:
Това дете има фамилия, защото няма титли. Същото като бъдещите деца на Евгения и Беа.

Титлата не определя личността на човек. Тя не се дава за постижения, а защото си се родил в "правилното" семейство.

Иначе може да си с 1000 титли, ама пак да не ставаш като човек.

Ами категорично съм съгласна с теб. Разбира се, че не определят, какъв е човек и колко всъщност струва. Даже в повечето случаи е обратна връзката.

# 2 287
Знам, че миймовете не са по темата, ама не се сдържах:

😂😂😂😂😂😂😂😂

# 2 288
Защо имам чувството, че зъбите й не са истински на Кейт? В началото не бяха такива сякаш? Да не би да са се развалили от непрекъснатите бремености?

# 2 289
Офф, тоя Харко няма ли най-накрая да остави темата за Даяна
Докога ще лежи на името на майка си. ..
Само той страда, все едно Даяна има само 1 син...
Друг не съм видяла постоянно да рови кокалите на Даяна.
Няма с кво да изпъкне по интервютата и дай да намесим Даяна.

Хората абсолютно винаги ще свързват Уилям и Хари с Даяна, защото тя беше забележителна личност и медиите няма да спрат да им задават въпроси за нея.
Уилям също многократно е говорил за майка си и не виждам нищо лошо в това.
А това, че се разстройват е нормално, защото майката е незаменима и непрежалима.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 18:52 от Lilia*

# 2 290
Защо имам чувството, че зъбите й не са истински на Кейт? В началото не бяха такива сякаш? Да не би да са се развалили от непрекъснатите бремености?
Правени са. Мисля, че беше преди сватбата.

# 2 291
Влизам в тази тема да се забавлявам и да прочета нещо интересно за роялите. Симпатични са ми и Мегън и Кейт и в лагери не желая да участвам. Стана ми много неприятно като четях поста на Виена. Дано няма такива подигравки повече.

# 2 292
  • София
Американският пастор - по покана на британския си колега, госпъл хора по идея на Чарлс. Зара скоро в интервю, обясни, че бебето доста я е мъчило и била дълга проповедта 😂...

# 2 293
Да, може и така да беше, госпъла е от Чарлс. Запомнила съм, че чернокожото участие беше с неговото съдействие, но сега кое точно.

# 2 294
  • София
Днес, Кейт пак е класна и красива. Радвам се, че имат кокер шпаньол. Обожавам кокери, аз също имам кокер.

За клипчето- е, няма такъв кравешки поглед!.Мига на парцали, заеква.... то, бива инфантилно поведение, ама тази просто няма равна.

Общи условия

Активация на акаунт