Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 216
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 295
Подай Оскара!

# 2 296
Мисля, че я питаха как се е справяла с критиките по нейн адрес.
Превод на отговора и:
"Всяка жена, особено бременна, е много ранима/чувствителна, та това беше голямо предизвикателство. И след това като имаш новородено... и особено, когато си жена, е много. Така, че добавяш това към опитите си да бъдеш добра майка, младоженка..., ъмм. Благодаря, че попита. Не много хора питат, дали съм добре, но е реално нещо, през което преминавам зад кулисите"(т.е. не го споделя с обществото).

Набързо го преведох. Можеше и по - добре.😅 В общи линии казва, че и тежко.

# 2 297
С първия си съпруг има големи изисквания при евентуална бременност. Явно с Хари не е успяла.

# 2 298
  • София
Скрит текст:
Мисля, че я питаха как се е справяла с критиките по нейн адрес.
Превод на отговора и:
"Всяка жена, особено бременна, е много ранима/чувствителна, та това беше голямо предизвикателство. И след това като имаш новородено... и особено, когато си жена, е много. Така, че добавяш това към опитите си да бъдеш добра майка, младоженка..., ъмм. Благодаря, че попита. Не много хора питат, дали съм добре, но е реално нещо, през което преминавам зад кулисите"(т.е. не го споделя с обществото).

Набързо го преведох. Можеше и по - добре.😅
В общи линии казва, че и тежко.

Е, тя какво е очаквала да и леко ли? Напълно е наясно къде се е озовала и то по нейно желание. Така, че да не се прави на ущипана мома, и да го раздава жертва.

# 2 299
То пък щото някой ще и откаже диетолог, личен треньор, помощ за детето. Драма да има, първата оженила се и родила. Обгрижена отвсякъде.

# 2 300
Като я гледам, май са й отказали.

# 2 301
Аз веднага се сещам, че те могат да си позволят да ядат винаги хубава и качествена храна, може и готвач да имат, бебето си има черната бавачка. Харко може да и подари една карта за фитнес. Joy

# 2 302
Сега погледнах какъв точно е въпроса:
Какво влияние е имала последната година върху нея?

# 2 303
Е, успя да роди. Пък другото - много важно.

# 2 304
  • София
Мдааа.... роди и се уреди!Завинаги! Па, сега може и да е дебела, и да я плюят, кВо и пука!

# 2 305
  • Bristol
Днес, Кейт пак е класна и красива. Радвам се, че имат кокер шпаньол. Обожавам кокери, аз също имам кокер.

За клипчето- е, няма такъв кравешки поглед!.Мига на парцали, заеква.... то, бива инфантилно поведение, ама тази просто няма равна.
Аз друго видео сигурно гледам. Въобще не ми е инфантилно, а се опитва да скрие емоциите си. Прави паузи големи между думите, отговаря кратко, за да прикрие до колкото може треперенето на гласа си и да задържи сълзите. Нещо сериозно трябва да му липсва на човек в живота, за да получава удовлетворение като се присмива и обижда други,особенно след като е видял това интервю 😔

# 2 306
Намерих клипчето. Интервюиращия говори за Хари и как той се опитва да предпази Меган и след това казва:
"Не знам как това се отрязява върху физическото и психическото ти здраве и под какво напрежение си."
И след това Меган отговаря това, което преведох.

# 2 307
Съвсем нормално е да й е неприятно плюенето по нея в медиите. Ежедневно разни крайно съмнителни медии насаждат в обществото "истини" за Мегън и настройват хората срещу нея, ама добре, че не всички се връзват на "достоверните" им информации. За вас, ако се пишат откровени лъжи едва ли ще сте много доволни.

# 2 308
Мегън, като примерно София Вергара Simple Smile , са ми по-симпатични на клип. На снимки изобщо.  Кейт изглежда перфектно на снимки.
Интересно
Всеки си е различен.
За известността и тежестта на короната- дискутирано е неведнъж, че не е за всеки Simple Smile

# 2 309
Merry, 👏
Тук по форума ежедневно има анонимни майки, оплакващи се от депресия и какви ли не смущения след раждане, без да са подложени на подобен стрес, поради анонимността си. Дори не мога да си помисля как се преживява тоя медиен натиск.
И това че други роялки не са го казвали( или не са ги питали) не означава че и те не са преминали през такива периоди.
И имаш или нямаш прислуга, готвачи и тн, (каквото тук се изтъква често) няма отношение с личните ти усещания, страхове, въления, проблеми..

Общи условия

Активация на акаунт