Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 186
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 340
Мегън не е Кейт и някак по-мога да приема, че бъдещата кралица ще носи скъпи рокли и аксесоари, па макар и да не одобрявам. Но ако не тя - кой? Мегън е добре да показва скромност.

# 2 341
  • Истински се вижда само със сърцето.
И Кейтито е добре да е скромна, нали уж яде парите на данъкоплатците Wink

По този повод, сега гледах последните й снимки и пак ми хареса тоалета без обувките, не че има значение и Максима в сарито много ми хареса.

# 2 342
Ооо, вие това ли искате и за Кейт да има статии. Ами и за нея е имало, около сватбата и доста след това и нейният живот е бил нищен от медиите. Спокойно! Joy Joy

Но истината е, че и Меган им дава поводи, то не са лошите отношения с баща ѝ, странните ѝ роднини и от двете страни, то не е писане на писма в 21 век, а и на малко дете би му било ясно, че едно писмо лесно може да стигне до който не трябва ( или може би до който е трябвало) и още и още....

# 2 343
Мегън не е Кейт и някак по-мога да приема, че бъдещата кралица ще носи скъпи рокли и аксесоари, па макар и да не одобрявам. Но ако не тя - кой? Мегън е добре да показва скромност.

Кейтито в момента не е кралица, а и тя също като Мегън е съпруга на внук на кралицата.

# 2 344
А сакън, няма нужда да показват скромност, събрали сме се да им гледаме тоалетите.
Това са богати хора,  по-странно би било да се обличат само в дрехи, по евтини от тези на нашенска фолк певачка.

Дрехи за принцеси чакам аз.

# 2 345
И още по-забавното е, че Меган носи по-скъпите дрехи, а не Кейт.

Лилия, има предостатъчно статии за това кое колко струва от тоалетите на Кейт, но това, че ти не си ги видяла си е твой пропуск.
Гардеробът й в Пакистан струва 12 500. https://www.dailymail.co.uk/femail/article-7588077/How-Kate-Midd … our-wardrobe.html
Само за сведение- само тази рокля е 80К.

# 2 346
И на Кейт и смятат колко харчи за дрехи. Не знам точно в дейлито, дали са го публикували, но съм чела и за нейните разходи.

На мен ми е трудно да "вляза в обувките" на Меган, защото не знам какво е да живееш в САЩ, да израснеш в семейство като нейното, да си актриса, да си роял, да не се тревожиш за битовизми, да си постоянно под светлината на прожекторите и т.н. Знам само, че не бих признала, че се чувствам зле, заради някой си. Точно обратното. На пук ще се правя на ударена, все едно всичко е наред. "Вие си пишете к'вот си искате, аз си имам мъж, дете и съм много щастлива."😀😀😀
Явно Меган не може да го задържи в себе си. Да си излее болката тогава. Тези, които и съчувстват, ще и съчувстват повече, а тези които я хейтят, едва ли ще спрат...
Освен максимално да се изолират от негативите с Хари, да се радват на семейството си и с времето да претръпнат, друг вариант не виждам.
Ако съвсем не могат да издържат, може и да станат частни лица. Това са им опциите според мен.

# 2 347
  • Истински се вижда само със сърцето.
Тино и Кейт няма нито една скъпа рокля така ли ?

# 2 348
Тино и Кейт няма нито една скъпа рокля така ли ?
Пускала съм статия с най-скъпите й рокли/тоалети. Най-скъпата рокля, след сватбената, е 14 К.

# 2 349
При положение, че ги охраняват тайни служби, имат едно село персонал и още маса скъпо струващи привилегии ми е малко лицемерно като дукесите се изпънат в някое бюджетно рокле. Голям праз, че мога да си купя подобна дреха, за мен не затварят крила на болници.

# 2 350
Колко им струват дрехите е проблем на Чарлито. Нали той отпуска кранчето, да се оправя. 😂😂😂
Кейтито в момента не е кралица, а и тя също като Мегън е съпруга на внук на кралицата.
Йерархията си е йерархия все пак. Може да не е кралица, но е "по - висшата" в случая.😂

# 2 351
  • Down south
"Но насаждат "истините" си и настройват хората, които и без това едва ли са доволни, че Хари се ожени за американка, а не за някое английско лейди"  

Защо някой трябвало да насажда нещо си, не може ли човек да има собствено мнение. Риторичен въпрос.
Аз не чета споменатите източнижи, за капак съм и от другата страна на океана. За мен ММ е, като кръпка на фирмата. Ако искаше да се впише в картината, имаше и време, и възможност. За сметка на това има фал след фал, сълзливи изляния и пр.
Това е моето мнение и датира, откакто "звезда" ММ се появи на кралските небосклони.

# 2 352
Софи

Рания

# 2 353
  • Чужбина
Разбира се, че Кейт има скъпи рокли. И сигурно има много скъпи рокли.

Проблемът при Маркъл бяха няколко ужасно скъпи рокли в началото, което някакси я запечата в паметта на хората като парвеню, което им харчи парите за скъпи парцали. Те не я познаваха Маркъл, а тя се нахвърли на скъпото и това е, което основно им направи впечатление.

Другото, което ужасно много ги подразни, е неимоверно скъпото бейби шауър в Щатите. Това просто им избоде очите, защото в ОК няма традиция да се правят такива нещо, още по-малко да се плаща половин милион за подобно начинание.

Мисля, че в случая, бе редно РФ да излезе с изявление, че бейби шауърът е платен от лични пари, за да не се дразнят хората. Детето на Хари е 7-ми в линията на наследяване, и дори РФ няма custody за него, както е с децата на Кейт. Защо трябва да е плащат такива пари за него? Половин милион. Това е пълна лудост.

Другият проблем на Маркъл е, че е с минало - брак, много връзки, американка, актриса ... Това бритовете не могат да го харесат. Още по-малко феминистката пропаганда. Бритовете са имали Кралици още преди много години и жени в политиката. Те тая пропаганда на феминизма не я понасят. Просто е нерелевантна. Феминизъм трябва да се проповядва някъде другаде, не точно в ОК.

# 2 354
  • София

Гардеробът й в Пакистан струва 12 500.
Само за сведение- само тази рокля е 80К.

80К, това какво е? Извинете ме за невежеството. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт