Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 177
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 325
Жал ми е за всеки, който е тъжен и не се чувства добре по някаква причина. Не мисля, че само хората с голяма житейска драма заслужават съжаление.  Да, жал ми е за хората, които имат болни деца, родители, половинки, жал ми е за нещастно влюбените хора, жал ми е за някой животни, жал ми е и, че Меган се чувства зле. Хора всякакви. Нито някой е длъжен да съчувства на Меган, нито някой е длъжен да не й, само защото някой страда повече от нея.

# 2 326
Реално Меган има право да си каже как се чувства. Съответно хората имат право да и вярват или да не и вярват, да и съчувстват или да са безразлични.
Според мен главно и е мъчно за начина, по който се държа баща и.

# 2 327
Нищо лошо не е направила жената, че е казала, че и е трудно, то и се вижда, че е така.

А и не намирам логика, човек като проявава разбиране и съчувствие към бедни и болни хора,  да не може да прояви такова и към всеки, на когото му е тежко и по други причини. То съчувствието да не е с лимит...

Жената е прясно женена и майка, натискът върху нея е голям, ще и мине. Хейтъри и луди много, ама не може да се съобразява човек с всички...

# 2 328
  • Down south
Наистина ли в темата има възрастни индивиди, които не правят сметка за разликата между живота на редовия човек, където и да е по света и коронованите особи, на които единствената им грижа е да се покажат на някое събитие. Да не говорим ,че ако имат някакъв психологически проблем, имат цяла кохорта психолози, които да се погрижат за тях.
Колко от вас живеят в саксия и не са си показвали носа навън в реалния свят? Просто съм изумена.....Shocked
Натискът ,който ни упражнява реалния живот над нас, анонимните е несравнимо по-силен и тежък от медийния натиск над която и да е важна особа, над чийто комфорт бдят цяла армия слуги и помагачи.
Може би тук някои си имат у дома постоянен рум сървиз, камериерски, гувернантски услуги и т.н.
Извинете, моля, от голямото добрутро, но аз съм от тези, дето сама си нося кръста и знам точно колко е тежък.Затова не мога да изпитвам съчувствие към Меган, Кейт ,мейт и подобните им.

По-добре не може да бъде казано!
 Част от пишещите в темата, незнайно защо, сравняват дукесата/кралски особи със себе си, раждали приятелки и още кой ли не.
Реалността на обикновен човек и мащабите, които обсъждаме,  са НЕсравними!

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 21:52 от Daylily

# 2 329
Ооооо, ма как да не поплача за горкичката Мегън! Къде ти млада майка в кралско семейство, къде ти самотна майка на дете инвалид, чудеща се какво да го прави. Ма то драма, то чудо. Това да не е, като да се чудиш как да си нахраниш детето. Ми тва живот ли е - да не те попитат медиите как си? Направооо, да вземе да се скрие със залупения си мъж някъде, че много досмешаха вече. Оня освен да обръща майка си в гроба друго не знае, тая го играе многострадална Геновева. Нали уж знаеше с какво се захваща? Много бързо забрави...

# 2 330
  • Чужбина
Това, че кралското семейство разполага с много пари, личен персонал, който им помага и т.н, не означава, че трябва да се примирят с лъжите по техен адрес. Не всичко в този живот се компенсира с пари. Хората си имат достойнство!
Лили, моля те да ми посочиш, какво са излъгали медиите.

Хората в пресата й се присмиваха, че постоянно си държи корема. Тя корема държеше ли си го? Да. Къде е лъжата?

Какво е написала пресата, което не е вярно?

Посочи ми статии. И защо Маркъл не ги съди за клевета, а ги съди за нещо друго. Има си закони и за клевета можеш да осъдиш пресата. Но клевета няма. Маркъл лъже, че вестниците лъжат.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 22:06 от Eleonora_27

# 2 331
  • Истински се вижда само със сърцето.
И като имаш пари, нямаш първо да се чувстваш кофти и ли да го казваш. Реално никой не знае какво и как и се е случвало, никой не е бил пряк свидетел.
С такава омраза я коментирате ще кажеш, че ви е направила нещо, едно са безпристрастни коментари по клюки, друго е да се четат непрестанно грозни епитети.
И сега като скочите с редовното фенките я защитават, казвам предварително, не съм фенка на никого, влизам тук да се разтоварвам, но такива грозни думи от жени не съм очаквала.

# 2 332
  • в сърцето на един мъж...
На мен Максима ми харесва с оранжевото, а обувките са прелест просто! И за какви аксесоари говорите? Има само обеци и слънчеви очила. Аз поне не видях друго.
Голяма снимка https://pbs.twimg.com/media/EHIg1HjWoAIPhUq?format=jpg&name=4096x4096
Има "шапка", ветрило, чанта и обувки - всичко в оранжево!

На мен лично ми харесва, не ме притеснява, че всичко е в оранжево.

Аз лично мога до някъде да я съжаля Мегън, но част от нещата тя си ги предизвика. Не може да очакваш това, което се случва със селебритата в Щатите. Това тук е друга държава, друг свят направо. Тя очакваше, че като се появи на червения килим и си покаже корема и всички ще припаднат и не се получи така. Хари е виновен за част от нещата. Да, разбираемо е, когато си бременна, искаш да покажеш на всички какво ти се случва, но не беше това начина. Тя прекали, медиите прекалиха, роднините й прекалиха и стана една пресолена манджа. Кралското семейство затова е харесвано - каквото и да стане, те са бетон. Държат се като един, стягат редиците и не допускат проблемите им да излязат извън стените на палата. Никой не знае вътре какво става, може да се бият, пият и т.н., но никой не знае какво има там. Съответно пресата просто чакаше пролука в тази стена и Мегън отприщи бента. А за това как трябвало да я попитат - не мисля, че някой друг освен семейството го интересува как е и какво се случва в нейното семейство. Може би ако е малко по-обрана и се попромени, нещата ще станат по-лесни за нея.

# 2 333
# 2 334
Ооооо, ма как да не поплача за горкичката Мегън! Къде ти млада майка в кралско семейство, къде ти самотна майка на дете инвалид, чудеща се какво да го прави. Ма то драма, то чудо. Това да не е, като да се чудиш как да си нахраниш детето. Ми тва живот ли е - да не те попитат медиите как си? Направооо, да вземе да се скрие със залупения си мъж някъде, че много досмешаха вече. Оня освен да обръща майка си в гроба друго не знае, тая го играе многострадална Геновева. Нали уж знаеше с какво се захваща? Много бързо забрави...
+1

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 22:19 от Анонимен

# 2 335
Страхотна Летисия!

Разбира се, че има хейт за всички. За съжаление така стоят нещата. Вълната все ще премине и за Съсекс.

# 2 336
Представям си кралицата или Кейт да се жалват колко им е трудно да се справят с хейта на медиите и да клатят глава и да казват: Занеш как е...! Rolling Eyes Абсолютно нелепо е.

# 2 337
Nature Zap Днес има хубави снимки на Кейт и Мегън в IG*..
 и на двете не им е лесно непрекъснато да ги обсъждат  като съпруги на
Уилям и Хари но това е цената която трябва да платят за положението до което са се издигнали..
сега коя как се справя, не е мой проблем и най-малкото ще "влизам в положението" им и ще им съчувствам
че нямали личен живот като останалите..ама и останалите не са Кралското семейство.

# 2 338
# 2 339
Лили, моля те да ми посочиш, какво са излъгали медиите.

Хората в пресата й се присмиваха, че постоянно си държи корема. Тя корема държеше ли си го? Да. Къде е лъжата?

Какво е написала пресата, което не е вярно?

Посочи ми статии. И защо Маркъл не ги съди за клевета, а ги съди за нещо друго. Има си закони и за клевета можеш да осъдиш пресата. Но клевета няма. Маркъл лъже, че вестниците лъжат.

Елеонора, къде е договорът с бившият й съпруг, че уж била имала изисквания, за да забременее? Един източник казал на Дейли Мейл. Grinning

За ремонтите в къщата им изписаха, че имала хиляда изисквания и харчела като луда. Документи какво и за колко са го купили?

Къде са им статиите с цената на чантата "Шанел" на Кейт или дрехите на Алекзандър Маккуин, както и другите й скъпи дрехи, обувки, аксесоари? Защото на Мегън редовно и изчисляват кое колко струва.

И още купища неща, които медиите изписаха без да имат никакви доказателства. Но насаждат "истините" си и настройват хората, които и без това едва ли са доволни, че Хари се ожени за американка, а не за някое английско лейди. Grinning

Няма защо да ти слагам линкове, защото ти много добре знаеш, че ги има в Дейлито.

Общи условия

Активация на акаунт