Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 207
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 310
Да оправя малко лошия привкус с тази фейсбук смешка:

Скрит текст:
След вчерашното гледане и слушане на въображаеми видео “гафове” на Съсекс, вече не искам да погледна такова нещо.

# 2 311
На мен не ми се стори фалшива. Не мисля, че факта, че споделя как се чувства значи, че трябва да си хваща куфарите и да изчезва. Смятам, че всеки човек би се чувствал така на нейно място. Дори да е знаела с какво се захваща, не значи, че няма право да се чувства по определен начин. Все пак е човек.

# 2 312
Наистина ли в темата има възрастни индивиди, които не правят сметка за разликата между живота на редовия човек, където и да е по света и коронованите особи, на които единствената им грижа е да се покажат на някое събитие. Да не говорим ,че ако имат някакъв психологически проблем, имат цяла кохорта психолози, които да се погрижат за тях.
Колко от вас живеят в саксия и не са си показвали носа навън в реалния свят? Просто съм изумена.....Shocked
Натискът ,който ни упражнява реалния живот над нас, анонимните е несравнимо по-силен и тежък от медийния натиск над която и да е важна особа, над чийто комфорт бдят цяла армия слуги и помагачи.
Може би тук някои си имат у дома постоянен рум сървиз, камериерски, гувернантски услуги и т.н.
Извинете, моля, от голямото добрутро, но аз съм от тези, дето сама си нося кръста и знам точно колко е тежък.Затова не мога да изпитвам съчувствие към Меган, Кейт ,мейт и подобните им.

# 2 313
Работата е там, че не са само медиите. Хората си пишат каквото им хрумне по социалните мрежи и няма как да се спре това. Единствения начин е да не четеш.
В случая с Меган съм пообъркана. Има възможност да се дистанцира от медийното пространство и да не се занимава с хейтъри. Защо им позволява да я засегнат? Като има някакво събитие, я посрещат с усмивки, отделно си има приятели, семейство. Не е като да е сама и да и се налага да общува с индивиди, които не я понасят.

Не разбрах и кои са тези хора, които не я питат как е. Едва ли става дума за някакви познати, които не са и близки. Приятелите и ли не се интересуват? Изобщо кофти работа.

# 2 314
  • Чужбина
Момичета, на вас сериозно ли ви е жал за някаква актриса, която не поглежда семейството си, лъже, че си е плащала сама обучението, че не знаела било нищо за роял фемилито ..., която има бавачки, прислужници, охрана, на която й се носи храна с хеликоптер?

Ако наистина ви е жал, тогава се замислете, че това всичкото е в контекста на пътуването в Южна Африка, където наистина хора, за които трябва да ви е жал.

Да говориш само и единствено за себе си, а да се правиш, че уж те е грижа са хората. Това е най-висша форма на лицемерие. Трудно й било ...

# 2 315
На мен ми е жал, да. Не мисля, че човек колкото и богат и обгрижван да е, е застрахован от това да се чувства зле.

# 2 316
  • София
Скрит текст:
Наистина ли в темата има възрастни индивиди, които не правят сметка за разликата между живота на редовия човек, където и да е по света и коронованите особи, на които единствената им грижа е да се покажат на някое събитие. Да не говорим ,че ако имат някакъв психологически проблем, имат цяла кохорта психолози, които да се погрижат за тях.
Колко от вас живеят в саксия и не са си показвали носа навън в реалния свят? Просто съм изумена.....Shocked
Натискът ,който ни упражнява реалния живот над нас, анонимните е несравнимо по-силен и тежък от медийния натиск над която и да е важна особа, над чийто комфорт бдят цяла армия слуги и помагачи.
Може би тук някои си имат у дома постоянен рум сървиз, камериерски, гувернантски услуги и т.н.
Извинете, моля, от голямото добрутро, но аз съм от тези, дето сама си нося кръста и знам точно колко е тежък.Затова не мога да изпитвам съчувствие към Меган, Кейт ,мейт и подобните им.

Точно за това става въпрос. Застанала с рокля, обувки и чанта за няколко хиляди паунда и рИве колко и е тежко. Е, колко да и е тежко? Да не се е хванала да работи на смяни, я? Като знае в какво се е забъркала, стиска зъби и това е. Сама, си е избрала това- да се оправя някак си.

# 2 317
Затова харесвам много Кейт. Върши си работата перфектно. Какво й е в душата- няма как да знам. Но изпълнява всичко като робот.

# 2 318
  • Чужбина
На мен ми е жал, да. Не мисля, че човек колкото и богат и обгрижван да е, е застрахован от това да се чувства зле.
Само дето забравяш, че това не е Кардашиан шоу, а уж РФ. РФ е институция на над 1000 години и самосъжалението, вайкането, рИването, цивренето, оплакването ... оплакването и обясняването на глупости не са част от тая институция.

Нали разбирате, че това не би трябвало да е Кардашиан биг брадър, а уж роял.

Мисля, че Хари възнамерява да се откаже от титлата. Не намирам друго обяснение за тоя публичен рев и вайкане, и самосъжаление.

Последна редакция: пт, 18 окт 2019, 21:45 от Eleonora_27

# 2 319
Много неща, които не са част от тази институция са се случвали като главните герои са били хора от Кралското семейство, които са си с кралска кръв, така че не мисля, че това, че Меган е казала, че й е тежко е нещо за възмущение. Мен да ме питаш Андрю и Чарлз са ми повече като Биг Брадър, от колкото Меган и Хари, но все пак всеки има различно мнение по темата. Уважавам и вашето мнение разбира се. Simple Smile

# 2 320
И аз гледах видеото. За мен това е истинската Мегън. Такава е била в представите ми и преди, преценките ми за хората до сега не са ме подвеждали. Да, съчувствам ѝ. Защото смятам, че моята представа за нея е вярна, а не тази която ми поднасят разни озлобени, преливащи от яд и завист хорица, занимаващи се главно с жълтата преса и хранещи умовете си с конспирации.

Ън, не само ти носиш тежък кръст, аз също го нося моя. И това ме промени, но за щастие в добра посока. Мога още повече да рзбирам болката на другите и да им съчувствам.  Няма значение кой каква социална позиция заема, колко е богат и колко прислуга има. За мен всички са хора. Но понякога тежкия кръст прави хората коравосърдечни, сърдити и дори зли към другите.  Собствената им болка ги прави неспособни да видят болката в другите.

Не съм прежияла медиен натиск, но знам какво е, когато близки хора говорят неверни неща за теб. Боли, винаги боли. И болката не се притъпява нито от това колко прислужника имаш, дали живееш в дворец и дали си омъжен за принц.

# 2 321
Затова харесвам много Кейт. Върши си работата перфектно. Какво й е в душата- няма как да знам. Но изпълнява всичко като робот.

Реално погледнато, нито един човек няма право, докато е на работа, да показва какво му е на душата. Дали си продавачка в Кауфланд, дали си актриса, певица или принцеса...все тая. Ако ще майка ти да е умряла преди малко, си длъжен да се усмихваш и да си любезен, каквото и да работиш

# 2 322
  • Чужбина
Показва една от грозните черти на хората, да се хранят от нещастието на другите Sad
Мисля, че просто погрешно интерпретираш коментарите. На нея просто не й вярваме, а не че й се присмиваме.

Ако ви е жал за жената на Хари, то тогава не знам, какво трябва да изпитвате към жените, които имат болни деца, гледат ги абсолютно сами, или към семействата с болни деца, които нямат възможност да им платят някакво лечение.

Това е лицемерие на много висока степен.

Ако искате да видите хора, за които наистина може да ви е жал, просто излезте на улицата, огледайте се, и после пак си помислете, дали ви е жално за някой като тази.

# 2 323
Цитат
не мисля, че това, че Меган е казала, че й е тежко е нещо за възмущение
Напротив! За възмущение е! Ако беше го казал мъжа й, да речем, ще го извиним, че той не познава друг живот, освен кралските привилегии и си няма идея колко е тежко на хората по улиците. Тази обаче идва от друг житейски кръг, видяла е и друго, освен кралските благинки и няма оправдание за лицемерието й.Ако пък наистина е толкова тежко, не съм разбрала да са й отнели правото да се върне към предишното си битие.
Просто не понасям лицемерието!
Трудно ми е да преглътна и човешката глупост, която буквално
 извира като гейзер, ама.....това си е лична тегоба за някои хора, да се оправят и те.

# 2 324
Това, че кралското семейство разполага с много пари, личен персонал, който им помага и т.н, не означава, че трябва да се примирят с лъжите по техен адрес. Не всичко в този живот се компенсира с пари. Хората си имат достойнство!

Проблемът не е нито в Мегън и Хари, нито в Кейт или Уилям или други популярни личности, а в медиите. Даяна беше забележителна личност, но и нея не я пощадиха медиите, и тя бял ден не видя, нищо, че и тя имаше пари, готвачи, чистачи и т.н

Общи условия

Активация на акаунт