Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 151
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 385
Това е просто смехотворно, честно:

Joy
Тук корема ѝ е като дъска равен, ама ръката вече е на мястото си...

Joy Joy

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 01:45 от *Виви*

# 2 386
  • Чужбина
Населението на Великобритания е над 66 милиона граждани. Сравнени с тези цифри, пишещите в Дейлито, чиито коментари се дават за пример, са не само капка в морето, ами са даже половин капка. Wink
О, аз не ти давам пример изобщо с пишещите в Дейлито.

Ти твърдиш, обаче, че я били харесвали. Кой нормален и умен човек, би харесал жена, която ходи на работа ето така, според теб:

Трябва да си фен на Кардашиан, за да харесваш подобна излагация.

# 2 387
Че и прозира полата ли? На кого ли не се е случвало, мързи ме да търся снимки.

Всъщност какво ли питам и аз, то човек като е решил да бъье предубеден няма какво да се коментира.

Много хора я харесват всъщност. Миличка е,  видимо си обича мъжа, родиха си сладко бебе - какво им трябва повече на хората, които виждат в Хари най-вече детето на Даяна.

# 2 388
Населението на Великобритания е над 66 милиона граждани. Сравнени с тези цифри, пишещите в Дейлито, чиито коментари се дават за пример, са не само капка в морето, ами са даже половин капка. Wink
О, аз не ти давам пример изобщо с пишещите в Дейлито.

Ти твърдиш, обаче, че я били харесвали.

С който и да ни даваш пример е все едно. Абсолютно никой не може да дава генерална оценка, колко я мразят и колко я обичат, защото това са над 66 милиона граждани. Невъзможно е да разбереш какво мислят толкова милиони хора.

Не е съобразила, че полата е една идея по-прозрачна, така както Кейт не съобрази, че при вятър не се обличат рокли, защото ще ти лъсне това, което не трябва да лъсва. Grinning

# 2 389
  • Чужбина

С който и да ни даваш пример е все едно. Абсолютно никой не може да дава генерална оценка, колко я мразят и колко я обичат, защото това са над 66 милиона граждани. Невъзможно е да разбереш какво мислят толкова милиона хора.

Противоречите си, обаче, по отношение на ДМ. След като никой не чете ДМ и няма значение, какво пишат потребителите, защо ги съдят?
Защо Маркъл реве, че я били обиждали?

Защо бе онова писмо на Хари, че тъмните сили се били съюзили с/у Маркъл.

Ако не е вярно, и не е важно, защо са толкова разстроени?

Защо е цялата тая акция по отношение на bullying, след като става въпрос за малки групи от населението?

Така както си го написала, означава, че bullying няма, и твърденията, че има, са лъжа.

# 2 390
Изобщо не си противореча. Те не съдят хората, които пишат в Дейлито, а съдят медиите. Всеки човек си има достойнство и никой няма право да го тъпче. Затова ги съдят онези хубавци. Grinning

# 2 391
Че те ще съдят медия, а не потребителите и населението.

По принцип по коментари под статии в жълти вестници никой не прави изводи за обществени нагласи, защото там пишат предимно хейтъри и идиоти, това е така навсякъде и за всички.

# 2 392
  • Down south
Цитат
Не е съобразила, че полата е една идея по-прозрачна, така както Кейт не съобрази, че при вятър не се обличат рокли, защото ще ти лъсне това, което не трябва
Двете ситуации са отново несравними   Rolling Eyes
В едната ситуация, може да има вятър, може и да няма. Имало. Освен, ако не е на някоя хиликоптерна площадка, тогава политаето на полите е неизбежно.
В другата, полата е прозрачна или поне така изглежда.
Това принципно.

Къде са били помощничките и пр. нали не мислите, че тези дами просто съобразяват или несъобразяват, събуждат се и хоп, обличат първата, изпречила им се пред погледа роклА  Crazy

# 2 393
И аз това се чудя, къде спят стилистите и асистентите им? Като ги видят, че са се стъкмили неподходящо, ами да ги завръщат от вратата. 😁

# 2 394
  • Down south
Сигурно работят за противниковите отбори, така всяка по реда си става за смях, дамите, имам предвид.
 Е, някои имат повече "попадения" от други  Party

# 2 395
Сигурно работят за противниковите отбори, така всяка по реда си става за смях, дамите, имам предвид.
 Е, някои имат повече "попадения" от други  Party

Точно. 😂

# 2 396
  • Sydney
Още от есената сесия на София и Карл:

https://www.instagram.com/p/B3xLS2EHiga/?igshid=9khgpxmv5yvp

Последният аутфит на Кейт от Пакистан:

https://www.instagram.com/p/B3wrX1mAihP/?igshid=1ed7ciiolqz4x

Нали знаете, че личното страдие е най-голямо за човекът, който го живее. За Мегън нейното е тежко, за мен и вас - нашето лично... съвсем отделен въпрос е дали и как си го показваш, има ли показност и каква... тъпо, от мия гл точка, е да ревеш пред който и да е колко ти е тежко, освен в семейството... все едно да отида на работа и да започна да рева и оплаквам колко и какво ми тежи в личния живот...
Но това са си мои разбирания... съвсем същото се отнася и за хората и фб - после се сърдят, че ги коментираш. Като не искаш да те коментират - не се излагаш на показност и не си вадиш сам кирливите ризи и личните драми.

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 05:29 от benitabeni

# 2 397
Елеонора, повечето гафове на Меган са дребни - бутнала се пред Хари, облякла се неподходящо, пипнала си равния корем. 😅 За някои хора това са неща, които предизвикват смях, а не омраза.
Предполагам нехаресващите я и се дразнят повече заради цените на роклите, случките с бананите и цветята. Но е абсурд да ги преброим колко са тези, които я недолюбват.😁 Меган и фенове си има все пак.
Според мен след 5 - 6 години интереса към Съсекс ще спадне и с него и негативизма към тях.

# 2 398
Ще ме трият ли пак, ако кажа колко ми е противна Рания като се накипри до забулените лелки? Може да не се лустросва чак толкова. Ето това е намирам за заслужаващо остра критика.
Абсолютно съм съгласна.
Рания е кралската особа, която при никакви обстоятелства не бих могла да харесам, защото не мога да се абстрахирам от лицемерието, на което ми е превъплъщение тя.

Последните страници на темата са неприятно доказателство, защо жените са най-гадните (без извинение за думата) съдници и критици на други жени и то в много по-страшни ситуации от тази, в която е Меган и изобщо всеки изложен на медиен тормоз.

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 08:59 от Ули

# 2 399
  • Sydney
На Максима аутфита:

https://www.instagram.com/p/B3xwhMInVHy/?igshid=9jxwtz6guif2

За моя изненада обувките са Акуаззура...

Южени от тея дни, мн зле е този път, отново:

https://www.instagram.com/p/B3xemCgnOoQ/?igshid=1s6rkw6wi65l9

Летисия с червена рокля, много добре й стои, отива й червено:

https://www.instagram.com/p/B3xVOfSIiVn/?igshid=1j0x734iwj11j

Общи условия

Активация на акаунт