Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 129
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 505
  • Някъде там
Клипче от сватбата.
Булката залита като "пияна" 😄
https://www.instagram.com/p/B3zL9M6nU1Y/?igshid=15snq6vezv2hn 

Александра много ми харесва. Обожавам лилаво..

# 2 506
Много се хилих на това клипче. Булката явно е с мега неудобни обувки, ама младоженецът като й вдигна ръката все едно е победила на бокс направо паднах Sweat Smile

# 2 507
  • Bristol
А, Елизабет от къде се снабдява с дрехи, специален дизайнер и шивач ли ги изработват? Не съм виждала при нея толкова често да изреждат какво и от кого носи и на какви цени 🤔 дрехи, чанти, обувки
Има си, казва се Анджела Кели, заедно са около 25г. Съвсем скоро ще излезе нейна книга, с благословията на Кралицата - щяло да има интересни истории.
Така май е много по-добре, да няма спекулации кой, колко и за какво е похарчи, а простолюдието да се избива да изкупува парцалките от магазините Simple Smile Освен, ако не са местни британски марки, разбира се Wink

# 2 508
Булката ми харесва, много се забавлява. Не е красавица, но е симпатична.

# 2 509
Ужасна Беатрис... а каква е тая модя с наметнати палта?! Егати грозотията!

Хубава Кейт на тура, много даже.

# 2 510
# 2 511
Имаше някакви скандали около Хуан-Карлос и дъщеря му мисля...за финансови злоупотреби. Някой по- запознат ще сподели. Яко се бяха омазали и той бързичко отстъпи трона.
Мъжът на инфанта Кристина, Иняку, е обвинен за злоупотреби. За да спасят имиджа си ги отстраниха от кралски задължения и оттогава (2012-2013) Кристина никъде няма публични изяви. Баща и официално я лиши и от титлите и, защото тя беше обвиняема в процеса също. Нея я оправдаха, но мъжът и получи присъда.
Хуан Карлос не се появява много откакто слезе от престола, дори и преди болестта. Но баба Софи май е доста властна и често ги придружава. И тя, и Летисия са силни характери явно и затова трудно се разбират. По принцип е човешко да има търкания в семейството, но щом това избива и на публични изяви, положението е сериозно.
Мери, за обувките знам, че кралицата предпочита един модел от черен лак от повече от 40 г. Ето го:

Ето статията: https://www.google.com/amp/s/www.hellomagazine.com/fashion/news/ … ony/%3fviewas=amp
Носи и други, но по-скоро е изключение.

Последна редакция: сб, 19 окт 2019, 21:31 от Анонимен

# 2 512
Като за бабе на 90 се облича много добре кралицата, но като по-млада за мен лично е най-лелински обличащата се сред кралските величества.

# 2 513

Голяма любов между снаха и свекърва.

# 2 514
Като за бабе на 90 се облича много добре кралицата, но като по-млада за мен лично е най-лелински обличащата се сред кралските величества.
Тити, ми тя 'млада' е била преди 50 -60  години, че и повече. То тогава модата за крале и кралици не е била, като сега.

Това с наметнатите палта наистина е много грозно. Само то липсваше, като безумен тренд.

# 2 515
Nature Zapfallon_fallon затова и аз се питах дали не разиграват кралски театър Joy
..много ми харесва роклята на Летисия и обувките са супер,гледах ги преди известно време
от близо но сега не ги откривам..
от двете момичета коя е Леонор - с бялата или синята рокля?

# 2 516
Със синята, по-ниската от сестрите.

Според мен играят театро, че много се изложиха.

# 2 517
  • Чужбина
Леонор е със синята. ГолЕма красавица е.

Момичета, много ясно, че е театър това. Налага се.

# 2 518
Nature Zap Наистина е красавица,благодаря ви за инфото момичета..Hands V

# 2 519
Беатрис с много хубави обувки, ама защо черни?
Тази Александра е страшно красива и много добре облечена.

Общи условия

Активация на акаунт