Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 089
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 595

И още Зара

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 22:38 от papi6

# 2 596
  • Чужбина
Зара е любимка на Чарлз. Голяма слабост му е.

# 2 597
  • София
Още една отвратителна снимка на Съсексова. Тука,само с един поглед към Кейт изразява всичко, и цялата злоба и омраза и е изписана на лицето. Изобщо няма и помен от онази сълзлива физиономия на видеото от вчера.Ами, фалшива ми е отвсякъде.

# 2 598
Може пък да и пече слънцето в очите и за това да ги присвива. 😂😂😂😂😂

Виктория на последните две снимки много ми харесва.

# 2 599

Не виждам нищо лошо и странно да отидат в Щатите, все едно тези които живеете в чужбина не искате да се прибирате и виждате с близките си, било рода или приятели.
Нищо лошо,нито странно.Те и без това летят постоянно,що да не е САЩ и този път.
Пък и татко,братята ,сестрите,както и родата на Дория-племенници и т.н.,трябва да се опознаят  с детето и Хари.
Идеята е добра,защото Мегън вероятно е в криза,което е нормално.Хормонална,адаптивна,хубаво е да е сред най-близките й.Дори и да потърси лекарска помощ,за да мине по-бързо.
Това,което не го дишам ,е наглостта да занимава хората със себе си,чувството й,че е по-специална.Като в същото време се дава за пример на хора с труден живот  как се справя с трудностите сама и геройски.Айде да не стигаме до японската терапия за лекуване на депресии,но бих я пратила да работи в оная детска онкоболница,където изпрати увехналите китки.Там всичко ще й мине и голяма благодарност за живота си ще изпита.

Тази Зара май е доста обичана в семейството.Ценят си я.
Я,Меги тук прилича на китайски манадрин(но най-вероятно й свети слънце в очите)

# 2 600
  • Чужбина
Какво дебелоочие е само, на фона на трагедиите в Африка, да говориш, колко си бил нещастен.

Абе, аз си мислех, че човек, като е влюбен, е щастлив, ама Хари и жена му опровергават тия мои преживявания.

# 2 601
Пуснали са списък със състоянието на РФ. Снахите затова харчат за парцалки, защото Чарли разполага с хубави пари, няма шанс да го разорят. 😄

https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2019/10/DD-COMPOSITE … L-RICH-LIST-5.jpg

Инфото е от в-к "Сън", та не знам колко е достоверно.

https://www.thesun.co.uk/fabulous/10148444/royal-family-rich-list/

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 17:37 от Lilia*

# 2 602
Какво дебелоочие е само, на фона на трагедиите в Африка, да говориш, колко си бил нещастен.
На ме ми е по-интересно как на фона на това дебелоочие, се изсипват куп защитници и харесващи. Същевременно се заявява, че ние (Европейците) не сме осъзнавали какви привелигии имаме. Да, наистина сме привилигировани, няма спор, но ако ние не го осъзнаваме, колко осъзнати за собствените си привелигии са тези двамата, за които нашите привилегии нищичко не са?! Че и излезли да се тръшкат, да се съдят и още претенции да имат.

# 2 603

Синдромът Многострадална Геновева

Има хора, които винаги са негативни и освен че се фокусират предимно върху проблемите си, имат склонността прехвърлят вината върху обстоятелствата и хората около себе си, стига да не поемат отговорност за собствените си действия и решения.

Това поведение е известно като Синдром на Многострадалната Геновева, а непрекъснатото оплакване от всичко случващо е само една от характеристиките на тези хора.

Някои ги определят като истински енергийни вампири, които тревожат всички наоколо със своите проблеми. Но въпреки че споделят открито тревогите си, не са готови да приемат мнение, различно от тяхното собствено.

Вечният негативизъм и липсата на емпатия е първото, по което ще познаете хората със Синдром Многострадална Геновева. За тях е изключено да признаят собствените си грешки, дори и всички факти да показват, че сами са си виновни.

Многострадалците винаги реагират пресилено на случващото и често преиграват или са драматични, за да привлекат вниманието на всички и да си спечелят съчувствие.

Самите Геновеви обаче не са склонни да съчувстват на никого. Напротив, те не пропускат случай да критикуват остро за всяка грешка или недостатък, които забележат.

Проблемите на околните винаги са по-незначителни от техните собствени. Затова често прекъсват събеседниците си и насочват разговора към себе си.

Синдромът на Многострадалната Геновева подтиква хората към нарцисизъм и това се вижда по социалните мрежи. Те публикуват всеки детайл от ежедневието си, а най-честите им теми за обсъждане са несправедливостта в живота или несбъдналите им се мечти.

# 2 604
  • Down south
Не мисля, че ще има снимки от Щатите. По-скоро в момента РФ се опитват да скрият малко Съсекс, щото прекалено много се излагат.
Аз съм с EvaKrusteva, мисля че снимки ще има. Може би популярността им не е толкова голяма, колкото в Европа, но все пак.
Thanksgiving е семеен празник, ще има възможност да се види с роднините и принц Хари да се запознаее с тези, които не познава  Rolling Eyes
Колкло и кои са и липсвали, за сега, може само да се гадае.

# 2 605
Кога е правен клипа на Многострадалната Геновева, по-окръглена ми се вижда в лице?

# 2 606
Аз я разбирам Мегън, защото за мен не е нормално това, че си богат да е причина за мълчание, когато несправедливо изливат помия върху теб. Човек не бива да продава достойнството си за пари.

Богат или беден, когато има причина, трябва да отвърнеш. Аз пък не проумявам тактиката на РФ, в много случаи медиите пишат пълни измишльотини и открито минават всички граници, а РФ мълчат като пукали. Те достойнство нямат ли? Ами излез и си защити името, да не си го намерил на улицата.

# 2 607
Какви лъжи са писали за Меган?

# 2 608
Какви лъжи са писали за Меган?

Ако имаше писани лъжи, щеше да има дела за клевети и лъжи. Такива няма!

# 2 609
  • Чужбина
Аз я разбирам Мегън, защото за мен не е нормално това, че си богат да е причина за мълчание, когато несправедливо изливат помия върху теб. Човек не бива да продава достойнството си за пари.
Лили, не трябваше това нещо да го правят във филма за Африка, защото това е филм за Африка.

Можеха да го направят отделно, за да не се показват като пълни нарцисисти. PR агенцията им е Холивудска, и, предполагам, трудно може да предвиди реакцията на европейците.

Още повече, че Маркъл е актриса ... това още повече намалява благонадежността на сълзите.

Ние, европейците сме по-студени, и не вярваме, нито пък се умиляваме от сълзи и движения à la MeToo и тем подобни. Просто сме различни от американците, и тая прослута PR американска агенция явно не може да го разбере това.

Общи условия

Активация на акаунт