Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 047
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 655
  • Чужбина
Да, това е статията. И за изискванията й за многомилионните ремонти има статии, както и за "тропането с крак", че искала някаква тиара за сватбата, а те не й я дали. Всичко на принципа "Един ни каза". 😂
Хари в момента съди пресата за хак-ване на телефони, което се е случило преди 20 години.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 17:24 от Eleonora_27

# 2 656
Със сигурност и Кейт играе. Не ми се вярва да е на кеф абсолютно всеки път, когато трябва да е на някакво събитие. Добре го играе.😀

Аз и харесвам прическите. Мисля, че ниския кок и отива най - много. Не мога да си я представя с висок.

Очаквам документалния филм да е повече за Африка, по - малко за неволите на Съсекс. Това, че съществувала, а не живеела, ако е точен цитат, ми идва в повече.
Авторът на филма, Том Брадби има и статия в Съндей Таймс, която е платена. Това е част от нея:
https://mobile.twitter.com/daernerys/status/1185704720880541698/
Аз пак съм объркана.😅😅😅 Как не могат да свикнат, че са под прожекторите? Хари - цял живот принц, Меган - актриса, от известно време херцогиня. ??? Дано не пресолят манджата във филма с твърде много "трудно е да си роял", че пак ще ги хейтят.

# 2 657
Да, това е статията. И за изискванията й за многомилионните ремонти има статии, както и за "тропането с крак", че искала някаква тиара за сватбата, а те не й я дали. Всичко на принципа "Един ни каза". 😂
Това за тиарата го знам. Дори имаше слухове, че е била с реплика тиара, а не с истинската.

Но това наистина са слухове, без да са потвърдени.

Добре, но Хари защо не ги съди за това?

Хари в момента съди пресата за хак-ване на телефони, което се е случило преди 20 години.

Нещо гнило има.
Нещо не съм допрочела.
Може ли цитат?

# 2 658
Аз разбрах, че за Африка (Кейптаун) обмисляли да се преместват.

# 2 659
Това за тиарата го знам. Дори имаше слухове, че е била с реплика тиара, а не с истинската.

Но това наистина са слухове, без да са потвърдени.

Добре, но Хари защо не ги съди за това?

Нещо гнило има.

Според мен, защото следваха тактиката на РФ, да си мълчат, като "партизани на разпит". 😄 За мен лично това е груба грешка. С това си държание дадоха грешен сигнал на журналята, онези решиха, че всичко им е позволено! 🙄

# 2 660
Добре, какви доказателства очаквате да ви представят? До един етап всичко е на фаза "един човек каза". Както беше с разделянето на фондацията и с потенциалната и бременност.
Може да е станало, може да не е, ама чак пък доказателства... Хората много често дават подобна информация с изричното условие, че ще останат анонимни.

# 2 661
Горката Мегън - трябва да си отиде до в къщи (САЩ)., да си почине.  Арчи трябва да види втората си родина и най вече баба си, а и родата?!?
От какво има да си почива Мегън? От работа на смени плюс гледане еднолично на бебе 🤔
Това с втората родина вече ми  идва в повече. Като се е омъжила за английски принц родината и вече е ОК. Още ли не го е проумяла? Максима е от Аржентина, Шарлийн от ЮА, но не съм чула или прочела да тръбят за родината си, да обявяват че отиват там да си починат... Нито как децата им трябва да видят бабите и дядовците си... или техните  деца нямат баби и дядовци?!?
Аман от лигавщини и позьорство на света Мегън  и рицарят на белия кон Хари!

# 2 662
  • Чужбина
Момичета, ето ви инфо за делата, които води Хари:

https://www.dw.com/en/prince-harry-in-second-lawsuit-against-uk- … papers/a-50706024

За момента, толкова е известно.

# 2 663
  • На топло
Уилям кръшка на Кейт?😂

Напълно възможно. С тези скучни и еднообразни кокчета ще омръзне и на най-верния спътник в живота.
Скоро ще я видим да проси по лондонските улици облечена в любимите бабешки рокли (които Уилям ще и отпусне щедро и нито пени повече).
Бисер до бисер 😂

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 20:37 от Hello♥J

# 2 664
Добре, какви доказателства очаквате да ви представят?
Може да е станало, може да не е, ама чак пък доказателства...

Пишат, че ремонтите в къщата им струват милиони, защото Мегън имала изисквания. Къде са им доказателствата, че състоянието на къщата е било цветущо и нейните капризи са причина за големите харчове. Обаче ето ти данъкоплатците вече са бесни.

Кой от журналистите я е чул да се тръшка за определена тиара? Обаче хората ще си кажат "Егати лиглата, как тропа с крак". 😁

# 2 665
  • Чужбина
Кой от журналистите я е чул да се тръшка за определена тиара? Обаче хората ще си кажат "Егати лиглата, как тропа с крак". 😁
Лили, ти това във вестниците ли го чете?

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 17:25 от Eleonora_27

# 2 666
Вълна от подкрепа в Туитър след признанието на Мегън, че не се е чувствала добре: https://www.google.com/amp/s/www.express.co.uk/news/royal/119279 … ou-Meghan-ITV/amp
Даже таблоидът Експрес, който не прощава на никое селебрити, излиза със статия.

# 2 667
Аз съм склонна да повярвам, че наистина е искала някоя определена тиара и бабет и е отказала. Може би е била тази, с която се омъжи Южени, може от преди да и е обещана за сватбата (на внучката) ... Сега, дали е имало тръшкане от страна на МеГе - кой знае, но всички помним, че точно в този ден обявиха, че е бременна.

# 2 668
Момичета, ето ви инфо за делата, които води Хари:

https://www.dw.com/en/prince-harry-in-second-lawsuit-against-uk- … papers/a-50706024

За момента, толкова е известно.
И това ти го разбра, че става въпрос за нещо от преди 29г.
"Claims have been filed on behalf of The Duke of Sussex at the High Court regarding the illegal interception of voicemail messages," a spokeswoman for Harry said, declining to give further details of the claim

# 2 669
Е, дано да са доволни, ако хорското съжаление е това, което търсят.

Общи условия

Активация на акаунт