Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 004
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 715
Що се отнася до Кейт, нейното единствено постижение в живота е върховно добрият брак, който успя да сключи. Ще прави, ще струва, но Уили няма да го пусне. Всичко ще изтърпи от него, пресата, фирмата, баба и който и да било, заради общественото положение, до което се е добрала. На лицето и е изписано. Grin

Напълно съм съгласна с теб.

Един ден Катрин ще бъде кралица, но не, защото е постигнала нещо повече от другите хора в този живот, а само заради изгодният брак, който сключи.

# 2 716
  • Bristol
Не ми се вярва, Хари да се съгласи да отиде да живее в Щатите. Той там няма да може да издържи.
На Хари май му харесва да е сред холивудските звезди 🤪

Channel 5 в събота е излъчил документален филм за Андрю, не съм го гледала още:
https://www.channel5.com/show/prince-andrew-scandal-in-the-house-of-york/

# 2 717
Скрит текст:

Красива и много дейна арабска принцеса.

Tя се разведе и отново се омъжи, мисля че сватбата беше в Париж.

Принцеса Амира Ал Тауил от Саудитска Арабия се омъжи на дискретна, но култова церемония в Града на любовта. Тя се омъжи за нейния сънародник - милиардера Халифа бин Бути ал Мухари, на 39 г. Това предаде "Дейли Мейл". Сред онези, които се запътиха за Париж за церемонията, бяха Опра Уинфри и Гейл Кинг, които търкаха рамене със саудитския елит, както и редица служители на ООН, които през годините работеха с Амира в многобройните й филантропични усилия.

Това е новият съпруг, доста по-млад от предишния.

https://lifebg.net/208778/

# 2 718
# 2 719
Това не е ли обсъждано вече?
Или снимката е нова?!

# 2 720
Майкъл Джексън в женски вариант Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 721
Хари да види какви са американките .

# 2 722
Що се отнася до Кейт, нейното единствено постижение в живота е върховно добрият брак, който успя да сключи. Ще прави, ще струва, но Уили няма да го пусне. Всичко ще изтърпи от него, пресата, фирмата, баба и който и да било, заради общественото положение, до което се е добрала. На лицето и е изписано. Grin

Един ден Катрин ще бъде кралица, но не, защото е постигнала нещо повече от другите хора в този живот, а само заради изгодният брак, който сключи.
Че то има ли друг начин да станеш кралица  (освен ако не си родена такава) за постижения не знам някой да е коронован, само с брак става Thinking

# 2 723
Двойната гушка на Кейти Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

# 2 724
  • Чужбина
Ми нали говорехме за американките?

Тази арабска принцеса е ужасно красива. Има ли някакви корекции по лицето или си е такава естествена красавица?

# 2 725
Замислих се каква друга прическа би отивала на Кейт.Може би плитка към някой спортен аутфит.Черта също би й отивала,но не знам как би се вързвала с тиарите,които носи по-рядко,отколкото ни се иска.Не вярвам някога да се накъдри.Ами това е:над 20 вида кок,опашки,букли и заигравка с цветовете.Това ако ви се вижда малко,говорите колкото да не заспите и нежно се дърлите по навик.

Бабет използва за чужбинските совалки три двойки:Чарли и Камила,Кембридж и Съсекс,понякога май Софи и Едуард.Уилям ще не ще,ще ползва Харко.Харко има опита,контактите и когато не си показва задника или плези,става.Ще си бачка за фирмата в УК,а ако Мегън не издържа,предоилагам,че няма да я спрат да си замине и ще може да си посещава детето.

Мама Каръл ожени ли и сина си изгодно?Май годеницата му е финансист в Лондон.

Не знам какво ще рече "филантропични" усилия на изрисуваната арабка,но мисля,че за елитът им си живее като всички богаташи по света,а религиозните догми и наказания си остават за редовите правоверни.

# 2 726
# 2 727
Скрит текст:

Че то има ли друг начин да станеш кралица  (освен ако не си родена такава) за постижения не знам някой да е коронован, само с брак става Thinking
Според тази логика и баба не е заслужила трона, ако чичо ѝ не се беше отказал, тя нямаше да е кралица. Всеки става крал или кралица, защото се е родил престолонаследник или защото се жени за такъв. От както свят светува е така. Но естествено само идеята Кейт като кралица дразни....Joy Joy

Тя Меган е най-достойна да бъде кралица, знаем...Joy

# 2 728
Ама не е лошо като идея. Ще има да се смеем JoyJoyJoy Шоу искаме ние, да му мислят англичаните..Бабет сигурно щеше да се гътне бързо-бързо.

# 2 729
Ами не, не е достойна Мегън, тя е друга бира, човешко същество е.
Кралици стават машините и роботите, като Кейт...Joy
Тя и баба е от същото тесто - робот. Малко мъжът и не става, ама тя си го обича и си го търпи вече толкова години..Satisfied

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 23:58 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт