Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 950
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 700
Не знам дали забелязвате, че на всички сватби, посещения по чужбина, гостувания при кралицата и т.н. цветовете на дрехите на жените са сходни, даже едни и същи. Има дрескод, има и предварително уговорени разцветки.
Далеч съм от мисълта, че някой облича каквото му скимне.
Даже мисля, че тази постоянна нужда от съобразяване тежи най-много на Мегън, все пак тя попада в семейството с вече изграден характер и стил и и е по-трудно.

# 2 701
От Мегън поне обувки гледам.

Де да можеше и да ходи на тях, без да се подпира и криви краката...
Еми, не е лесно да се ходи с тези тънки глезенчета.
Като има и някой килограм в повече, съвсем трудно става.

Гледах го на видео, как прилежно си оправя поличката, докато сяда. Да не му се измачка hahaha
Може ли и ние да видим. Харесвам Уилям повече от Хари и ще ми е интересно.

Много хубава тази Александра Heart Eyes

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 22:30 от Meraviglia

# 2 702
Тя затова и не се съобразява хич.

# 2 703
Кралското семейство си избраха Кейт перфектно, тя никога за нищо няма да се опълчи. Роял Фемилито не искат втора Даяна. Кейт прояви завидно търпение да чака Уилям 10 години да се ожени за нея.
За нищо на света не би си застрашила положението.
Nature Zap Роял Фемилито не знам,сигурно не искат втора Ди* но майката на Кейт със сигурност знае какво иска
и няма да допусне провал.. омъжи дъщеря си за бъдещия Крал, родена в девета глуха..Joy

# 2 704
Тя затова и не се съобразява хич.
Е какво се очаква от една млада жена?
Да се обуе с обувки като на баба ли?
Щом не се е пребила, значи всичко е ок.
И Арчи го носи на високи токчета, и той оцеля, няма страшно Wink
Хари е Дева, Мегън е Лъв. Ми... Нямам наблюдения, ама май, много характер при тях, много нещо...
Катрин е Козирог, Уилям  е на границата, но се води Рак.
Ами скучни са ни тия Козирози на нас Раците и това е. Иначе двете зодии ги дават идеално съвместими. Ама аз поне не съм видяла добре синхронизирала се с години  двойка рак и козирог.
Максима е близнаци, Вилем е телец-като мама и тати, вече над 30 години в добро и зло.

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 22:45 от Meraviglia

# 2 705
Кралското семейство си избраха Кейт перфектно, тя никога за нищо няма да се опълчи. Роял Фемилито не искат втора Даяна. Кейт прояви завидно търпение да чака Уилям 10 години да се ожени за нея.
За нищо на света не би си застрашила положението.
Nature Zap Роял Фемилито не знам,сигурно не искат втора Ди* но майката на Кейт със сигурност знае какво иска
и няма да допусне провал.. омъжи дъщеря си за бъдещия Крал, родена в девета глуха..Joy

Мама Каръл може да спи спокойно, защото и другата щерка я омъжи изгодно. 😄 Свършила си е добре работата. 😂 Само да внимава и да дава внуците и на Чарли, а не само тя да ги окупира, че той е бъдещият крал. 😄

# 2 706
  • София
Има ли някой, който наистина вярва, че Харко и многострадална Геновева ще си купят имение в Малибу или някъде си и ще се заселят трайно в САЩ? Shocked Shocked
Това няма да се случи никога. Абсолютно никога.
Да, те са достатъчно богати да живеят в охолство там, да имат непрекъсната охрана и никакъв достъп на който и да е до резиденциите им. Но.................
Ще бъдат просто поредните богати хора. За Меган може да е приемливо донякъде, но за Харко не.
Скрит текст:
Той никога не е бил нещо друго, освен кралска особа и няма да може да оцелее в друга среда. Ще изкара и той 2-3 години макс.
Или жена му трябва да свикне в ОК, или ще се разделят. Друго решение на този въпрос няма.Това, което пускат са само кьорфишеци. Или Харковите фантазии, които бързо ще се разбият в американската действителност.
ПП Личното ми мнение е, че и двамата са непригодни за живот извън средата, в която са живели до сега, но както и да е. Треторазрядната актриса трябва да се научи да играе главна роля, иначе изпада от сериала.

Защо пък не? Геновева Съсексова, може да поднови актьорската си професия, и да се напъне да вземе втори разряд.Това, вече ще я направи щастлива-хем ще се издигне в гилдията, хем  малко ще се доближи до Кейт.

# 2 707
  • Чужбина
Не ми се вярва, Хари да се съгласи да отиде да живее в Щатите. Той там няма да може да издържи.

# 2 708

Мама Каръл може да спи спокойно, защото и другата щерка я омъжи изгодно. 😄 Свършила си е добре работата. 😂 Само да внимава и да дава внуците и на Чарли, а не само тя да ги окупира, че той е бъдещият крал. 😄

Те горките девойки, бедни като църковни мишки.

# 2 709
Мен Кейт ме вдъхновява много повече като стил на обличане от Максима. Това, което бива определяно като шармантност и енергия в нея, на мен ми изглежда като пълен хаос в повечето случаи. Аз харесвам по-обрано поведение.
Всички сме различни, нали?

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 22:52 от Welt

# 2 710

Те горките девойки, бедни като църковни мишки.

В сравнение с парите и положението в обществото, което имат сега и двете сестри......абе и двамата зетьове са изгодна партия, еле пък Уили. 😄

# 2 711
  • Някъде там

Красива и много дейна арабска принцеса.

# 2 712
Нещо за бащата на Максима(починал преди 2 г)
Скрит текст:
Интересно. Значи и в Холандия кръщенетата са частни събития и никой не си развява децата по медиите, нито пък е длъжен да го прави.
Що се отнася до личността на бащата, реално можем да считаме, че Максима не е поддържала много връзка с него, след като е бил част от режима в Аржентина. Или поне аз така разбрах.

Алесандра е изящно същество. Отивам да се образовам коя беше, че се обърках в родовите линии...Flushed

Ако подплънките дойдат на мода пак, ще се гръмна. Няма човек, на който да стоят добре.
Що се отнася до Кейт, нейното единствено постижение в живота е върховно добрият брак, който успя да сключи. Ще прави, ще струва, но Уили няма да го пусне. Всичко ще изтърпи от него, пресата, фирмата, баба и който и да било, заради общественото положение, до което се е добрала. На лицето и е изписано. Grin

Давиз, коя е арабската принцеса?

# 2 713
Няма избор, знае се какво се случва с неиздържалите.

# 2 714
  • Някъде там
Амира Ал Рашид от Саудитска Арабия,там са много,но нея я наричат принцесата-бунтар.
Ето подробности. Интригуваща е

https://www.edna.bg/izvestni/neveroiatnata-istoriia-na-princesat … -al-talil-4650166

Общи условия

Активация на акаунт