Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 909
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 685
Що бе, Глория фон Турн и Таксис как движеше с такива прически Simple Smile

# 2 686
Кралското семейство си избраха Кейт перфектно, тя никога за нищо няма да се опълчи. Роял Фемилито не искат втора Даяна. Кейт прояви завидно търпение да чака Уилям 10 години да се ожени за нея.

За нищо на света не би си застрашила положението.

# 2 687
В рикшата много си личат подплънките на роклята на Кейт. Не ми харесват изобщо. Защо са и нужни подплънки, тя е висока и с широки рамене?
И аз това се чудя.😀 На някои тоалети върви, ама на други - не. Например първия, светлосиния нямаше никаква нужда от тях.

Уилям как се е превил.😂😂😂

# 2 688
  • Чужбина

Уилям как се е превил.😂😂😂
hahaha hahaha hahaha

191 см ... не е лесно.

Гледах го на видео, как прилежно си оправя поличката, докато сяда. Да не му се измачка hahaha

# 2 689
Според мен Кейт много добре се справя. Стил, класа и чудесно владеене.
Тя не е циркаджия и ако някой очаква от нея да си смени кокчето с нещо неочаквано, защото му е скучна, май по-скоро трябва да търси разнообразни прически и дрехи сред други герои и професии. Едва ли (и дано не) ще я видим така
Скрит текст:
Това не е единственотo разнообразие...
Ама щом това са прическите, за които се сещате, освен кокчето и буклите на Кейти, ок.
Спор няма, че  прическите, които си прави Катрин, отиват на жени с гъста коса. И на мен те ми отиват най-много и ако си нямах естествени къдрици, вероятно все като нея бих се носила.
Но тя има възможност да е трендсетър, да е жена, която вдъхновява. Поне сега има възможност и да експериментира.
Ама не, тя си знае буклите, кокчето в тила, бежавките обувчици и това е.
С това ще я запомня Кейт - че е безцветна, не вълнува...
Няма живец, не вдъхновява.
Изпълнителна, удобна, подходяща-да, ок.
Но няма нищо запомнящо се и отличително.
Вижте Максима, нея и в гръб ще я познае човек Heart

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 22:05 от Не се сърди, човече

# 2 690
Максима била ли е с по - интересни прически? 😀 Обикновено залага на ексцентрични тоалети и аксесоари.

# 2 691
В рикшата много си личат подплънките на роклята на Кейт. Не ми харесват изобщо. Защо са и нужни подплънки, тя е висока и с широки рамене?

Придават й царственост.

# 2 692
Максима обикновено е като "чума" в главата, ама това не я прави по-малко готина и отличаваща се Joy
Абе, жена с характер.
Даже и в кравешкия поглед на Беатрис виждам повече живец, отколкото в дежурния на Кейти.

# 2 693

И на мен подплънките не ми харесват, имам подозрение, че пак се връщат на мода Confused

# 2 694
Ами, всъщност тя не е там да еспериментира и вдъхновява.
Не е нужно да е втора Максима, втора Летисия, втора Мери.
Всяка си е идеална за себе си.

# 2 695
Да, от онези има какво да вземеш.
От Кейти какво да се вземе?
Не ме вдъхновява жената, това е.
От Мегън поне обувки гледам.
И на снахите им е ужасно трудно като преди това е била Даяна в светлината на прожекторите.
Ама Даяна е  Рак. На нея ѝ е вродено да е по-различна.
От една жена Козирог няма какво да се очаква. Тя е перфектна пред хората, но горко им на близките ѝ.
Мегън  и Хари кои зодии са?
Ще видя в Гугъл де, ама май не сме коментирали тая страна на бритиш роялите или поне на мен не ми е попадало?

Последна редакция: нд, 20 окт 2019, 22:15 от Meraviglia

# 2 696

Де да можеше и да ходи на тях, без да се подпира и криви краката...

# 2 697
Алесандра

Виктория , 17.10

# 2 698
И поне да взимаше точен номер Joy
Много грозно изглежда, обувка за 5-6-700$ и да стои като намерена на улицата, ама то и с роклите така - или за три да влязат или като пълнена наденичка Joy

Де да можеше и да ходи на тях, без да се подпира и криви краката...

# 2 699
Нещо за бащата на Максима(починал преди 2 г)

Общи условия

Активация на акаунт