Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 047
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Чужбина
Всичко ще се окаже вярно. Това ,че започва като слух е нормално, много хора работят за тях, гледат какво става и някои снасят инфо срещу облага.
Някои слухове изтичат планирано, т.е. дирижирано.

# 2 746
Харко много ясно им показа на РФ, че ще си съхрани семейството, без значение на кой от тях им харесва или не.

Ако трябва и ще си тръгне. 😁 Да се оправя кралското семейство с панаирите после. 😂

# 2 747
  • Истински се вижда само със сърцето.
Сетих се покрай нашите лекета в Англия с нацисткия поздрав. Защо тях ще ги съдят, а Харко не го барнаха за още по-брутална проява от това естество?.
От самолет си личеше, че всички от КФ се дистанцилаха от Х&М. Как пък един не се появи да ги подкрепи и защити в обвиненията срещу медиите.
Нашите лекета си бяха в БГ Simple Smile на мача между Англия и БГ и ще си ги съдят по нашите закони. Друг е въпроса че британските медии направиха скандала заради Брекзит.

# 2 748
  • Чужбина
Харко много ясно им показа на РФ, че ще си съхрани семейството, без значение на кой от тях им харесва или не.
Не казвай голяма дума, Лили ... Hands Plus1

# 2 749
Харко без КФ е жив умрял. Кажи, че те няма да го оставят в полу-живо състояние, колкото и да го заслужава. Е, за това им се радвам като ги закопава това леке.

# 2 750

Ако трябва и ще си тръгне. 😁 Да се оправя кралското семейство с панаирите после. 😂

Въобще не смятам, че ще си тръгне с МГ. Той друг живот не знае. Иначе би било интересно да се види - да се откаже от титлата си, да заминат за Америка, МГ да възстанови кариерата си на актриса. Тя нали има много приятели след сключения изгоден брак, все някой ще и помогне.

Всъщност какво стана с многото и приятели? Нещо замлъкнаха напоследък. Thinking Приянка, Серина, Опра, Клунито.

# 2 751
Оф, голям напън да се докаже, че братята са скарани. Това ще го повярвам ако Хари и Уили лично го заявят по ББС, иначе не. Някакъв туитнал нещо, голям праз. На него лично ли го е казал? Ама дълбоко се съмнявам.
Те и другите от кралското семейство уж игнорираха Съсексови, но това ще важи до следващото събитие, на което ги видим да се хилят всички заедно.
Същото и с прокобите, че ще се развеждат. Още миналата година по това време имаше надпревара с мрачни предсказания, че няма да изкарат и година. Ей ги на, обичат се даже повече от преди. Скоро ще обявят и някоя бременност и вече не знам как ще се изсмукват аргументи срещу тях.
JoyLaughingNerd

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 01:54 от Анонимен

# 2 752
  • Чужбина
Много е странно, журналистът, който прави не много любезни изказвания за Съсекс в туитър, бе този, който заснемаше Харко в онова училище.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 17:20 от Eleonora_27

# 2 753
Не казвай голяма дума, Лили ... Hands Plus1

Права си, никога не се заричам.

Но щом Хари и Мегън си позволиха да говорят открито, за мен има 2 варианта:

Или РФ ще отстъпят малко, за да няма публични панаири.

Или пътищата им се разделят.

Даяна беше проговорила, че в бракът с Чарлз винаги са били трима и това беше началото на края. Последва развод.

# 2 754
Този журналист им е фен, съдя по другите му туитове за тях.

# 2 755
Това да не са ти Нане и Вуте, та да се изтапанчат на селския мегдан и да си изкарат кирливите ризи на тезгяха.

# 2 756
  • Down south
Под новината за "ваканцията" на принц Хари и ММ в САЩ, коментарите са негативни. Масово негодувание от нейните оплаквания, съчетани с начина им на живот.
Изглежда, че овациите от пристигането в Америка ще бъдат отложени.

"New husband and child. Freedom to travel. Attending events. Nannies and house staff. Rich. How are you just existing and not living. Give me a break. We would all like to just exist. Many people live in poverty and barely survive. McDs is a treat. for a lot of people with jobs going every day leaving couples with stress and worry"

# 2 757
  • Чужбина
Никой нЕма голЕм зор да ги изкара скарани. То е очеизвадно.

По телевизията можеш да гледаш, как сестрите Кардашиан обясняват, що са се скарали.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 17:21 от Eleonora_27

# 2 758
Двамата се държат като представители на средната класа, не като рояли. Смятам, че МГ му влияе. Преди брака Харко тъкмо беше закрепил положението, навсякъде ходеше с Уилям и Кейт и хората май бяха взели да го харесват. Ожени се и започна едно неистово мрънкане, ми като са нещастни - да се махат.

# 2 759
Аз съм все по-склонна да вярвам, че има някакъв конфликт между Уилям и Хари. Не знам дали е сериозен или някоя дреболия, но си мисля, че наистина има нещо.

Общи условия

Активация на акаунт