Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 997
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 760
Под новината за "ваканцията" на принц Хари и ММ в САЩ, коментарите са негативни. Масово негодувание от нейните оплаквания, съчетани с начина им на живот.
Изглежда, че овациите от пристигането в Америка ще бъдат отложени.

И аз прочетох доста негативни коментари от Щатите и Австралия.

# 2 761
Ми, Хари нали е много тъп според вас, значи защо досега не се е изтъпанчил публично да го каже?
И той какво всъщност бил казал, според “един източник”:  че с брат си са тръгнали по различни пътища. Е, то това е факт и няма никаква драма. И ние с брат ми като се събрахме с половинките и тръгнахме по различни пътища. Но не сме се скарали, напротив. То оставаше и още за крачолите на брат си да се държи, щеше да бъде пълен смях тогава.Astonished

# 2 762
Врабчо, не е според един източник. Харко самият в документалния филм за Африка.

# 2 763
Уилям и Хари ще се оправят, защото са братя. Но за мен Хари е решен да защити семейството си.

РФ сигурно са в ужас, че говори публично за тези неща. 😄

# 2 764
Харесва ми новият хаштаг, който циркулира - #Megxit Laughing

# 2 765
  • Чужбина
РФ сигурно са в ужас, че говори публично за тези неща. 😄

Не вярвам. Журналистът, който беше в Пакистан с Кейт & Уилям каза, че РФ настояват това да бъде отразено.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 17:20 от Eleonora_27

# 2 766
Харесва ми новият хаштаг, който циркулира - #Megxit Laughing
Не е нов, но предупреждавам, че понякога има много гнусни неща.

# 2 767
На какво попаднах - Мегън с бяла рокля, заобиколена от други жени с еднакви рокли.

# 2 768
Значи, видях го този туит на въпросния Крис. Не съм гледала филма на Хари и Мегън, но в коментарите масово обвиняват Крис Шип, че изопачава думите на Хари. Ето:
CambridgeOverwatch 🇬🇧
@CambridgeOverw1
·
42m
En réponse à
@chrisshipitv
Harry actually said much more than this. He said they love eachother dearly, he will always be there for William as he know William will always be there for. They don’t see eachother as much purely because they both are so busy. I don’t think he confirmed or not there was a rift.
Има и още такива коменти отдолу под поста на Крис Шип. Упрекват го, че изопачава.
Единственото, което Хари е казал е, че са заети и не се виждат така често, както преди. И че винаги ще се обичат и подкрепят.
Откакто следя кралските новости виждам, че повечето беди идват от умишлено изкривяване на нещата. Всеки си ги извърта както си иска и си прави бомбастични изводи Grinning
Горкият Хари, много има да страда заради тази откровеност.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 00:53 от Анонимен

# 2 769
  • Чужбина
На какво попаднах - Мегън с бяла рокля, заобиколена от други жени с еднакви рокли.

Това е старо и излезе покрай слуховете, че има анулиран брак, т.е. има 2 брака преди Хари.

# 2 770
Бях чувала за анулирания брак, но не го бях виждала това.

# 2 771
Разкажете повече за този анулиран брак. Аз си признавам, че за първи път чувам за него.

# 2 772
Филмът качен ли е някъде? Да чуя с ушенцата си какво казва. 😄

# 2 773
  • Чужбина
Разкажете повече за този анулиран брак. Аз си признавам, че за първи път чувам за него.
Ми ние тука не ги пишем всички неща, които се разказват в соц.мрежите, защото ... нали се сещаш.

Принципно, отдавна има слухове (първата картинка по-горе), че Маркъл е имала брак преди оня Енгелсон. Това бил първият й брак, който е анулиран, т.е. няма развод. С една дума, тя е веднъж разведена, но е била 2 пъти женена. Има го името на първия й мъж в мрежата, но аз не го помня. Нещо като Джулиано беше.

Затова в момента гърмят социалните мрежи от подигравки, че за нея хич не е ново да е ново-омъжена.

Всички я обвиняват, че е пълна лъжкиня. Тя миналата година беше казала, че не чете пресата, че чете само Economist Wink и че хорските приказки и жълтата преса били "just noise". Сега обяснява, че британската преса й била разбивала живота.

Тая явно редовно си ъпдетва наратива и СиВи-то.

# 2 774
  • ENGLAND
Това което пише Крис Шип са точно думите на Хари, филма свърши преди половин час. И ако гледате филма ще видите с каква тъга го казва. А веднага след филма новините започнаха с Меган, интервю, как американските и приятелки я поздравявали като тръгнала с Хари, но английските и приятелки ( кои са пък те?) и казвали да не се жени, защото английските таблоиди щяли да разрушат живота, но тя като американка била много наивна. И сега наистина не била щастлива.А след това имаше и коментар на роял журналист и той само каза, че може да са 6 седмици в Америка, може и 8, а и много повече.

По мое мнение Харко ще иде в Америка, но скоро ще си се върне сам.

Общи условия

Активация на акаунт