Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 182
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 805
И аз се чудя на настървението в темата. За англичаните ми е по-ясно, това там е тяхната институция, те са данъкоплатци там и затова се вълнуват силно, независимо коя позиция са заели.

Ние сме наблюдатели. Можем да се подиграваме на някои глупави изцепки, да си кажем коя ни изглежда хубава и коя грозна, но до тук.На мен специално цялата монархическа идея ми е ужасно демоде, но разбирам защо в Англия не е така. Те си поддържат имперското самочувствие по този начин, иначе стават едно нищо. Грозни,безцветни, рижави и прости селяци- това е болшинството народ там на вид, а и май не само на вид.

Тъй като изобщо не се интересувам от пресата, нито пък от мнения по форуми и си мислех, че общо-взето не им обръщат голямо внимание, с изключение на това да ги щракат непрекъснато и да ги лепят по първа страница на таблоидите. Виждам, че и доста се пише.И все пак ми се струва, че тези така наречени фенове и антифенове са съвсем незначителна част, най-много по 1 на 10 000.Колкото и да са активни, такива хора не могат да бъдат чути от всички останали, нито да им обърнат вниманието към институцията. Затова намирам поведението на многострадалната американска бръмчалка за ужасно лигаво. 70 милиона народ, от тях 7-8 хиляди следят какво правиш и пишат нещо си и ти се тръшкаш, сякаш целия свят само в тебе гледа. Twisted Evil Или това е опит да се представят за много известни, събрали погледите на света като във фокус Mr. Green Joy

ПП Бутанците са ми много странни като народ. Дали наистина са толкова щастливи? Гледах веднъж документален филм за страната. Ужасно неприветливо и скучно ми се видя като дадености и строителство в столицата, която всъщност приличаше на скучен провинциален град, много стръмен при това.Не видях нито един усмихнат човек по улиците, всички вървяха с някакви сериозни физиономии. Не са особено напреднали, в никой случай богати. Чудя се дали са щастливи и какво разбират под това?

# 2 806
Не мисля, че им плащат или ако плащат, то е само на някои. И си мисля, че повечето хора са по - скоро безпристрастни и по - малък процент са активно възхваляващите или одумващите.

# 2 807
Още една снимка на младоженците. Махнала е болерото.
https://www.instagram.com/p/B32Rj3zHVpL/?igshid=kryywdqq9fq3

# 2 808
  • в сърцето на един мъж...
Добре е, че зъбите ѝ не се виждат по време на целувката.
Хора, които се обичат, не се обръщат веднага след целувката към камерите със 100 каратова усмивка.
Позьорка от класа е Катрин. Жалко, че не е станала актриса.  Поне до второразрядна щеше да направи кариера без проблем.

Протоколна целувка за пред поданиците, нормално да се обърнат към камерите. Затова са излезли на тоя балкон. Какво беше нещо споменато тук - разказ по картинка Simple Smile Гледал я бил, пък тя се обърнала. Тя толкова се притесняваше там, че най-вероятно не е мислела как и защо застава, а и да не сбърка с нещо.
 Е, актрисата не я показаха там, страда сигур горката Simple Smile Не че не сме я виждали как гледа към камерата Simple Smile Нищо, че влюбения принц я гледа като послушно кученце... И дето позира от първия ден на бременността с ръце пред корема Simple Smile

О, какво мило клипче от Пакистан и музиката е страхотна!

Леле, Алесандра де Осма е много красива и стилна жена!

Ох, не били в синхрон козирог и рак и били скучни Simple Smile Не знам как го измисляш това - като ги погледнеш какъв синхрон имат във всичко - от движение, до ставане от стол заедно. По-синхронни не знам дали могат да бъдат Simple Smile

Максима е била с доста влошени отношения с баща си. А когато се сгодява за Вилем, излизат с декларация, че той няма да присъства на сватбата и че почти не се поддържат отношения с него. Не че Вилем няма и той скелети в гардероба Simple Smile

Много жалко, ако заради Мегън двамата братя са скарани и не се разбират Sad До тук много от нещата, дето уж били изопачавани се оказаха истина. Вероятно и това ще се окаже истина.

Роклята на Олимпия изглежда много интересна без болерото. А младоженката е много чаровна.

Малкия бутански принц е голям сладкиш!

# 2 809
Мегън трябва да се учи от Камила как стават нещата, и тя доста почака за брак с Чарлз.Нея не съм я видяла да се оплаква от хорската омраза пък беше много по-зле. Тихо и кротко върши си нещата, задачите и малко по малко хората започнаха да я приемат.
Колкото повече показваш, че си уязвим толкова повече те нападат.
В тоя ред на мисли можеби и Мегън трябваше да изчака някоя година, да види и да се усети хубаво за какво става въпрос и да прецени възможностите си. Сега нямаше да е в такъв ступор от случващото се. Смела е да ама и неподготвена. Типичен представител на зодия Лъв, в сянка не могат да стоят, винаги в центъра на събитията, много им е важно как изглеждат в очите на хората ( няма лошо), ще се чувства зле обаче щото там не и е мястото, ще и прекършат крилете като стой та гледай.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 10:55 от eklektus

# 2 810
  • София
Честито на тези, които казваха, че всичко е наред между братята. Искрено и лично!
Отново "любимите" на някои жълтурчета познаха.

Ей така се създават слуховете! Като се спестява части, от това което е казано, и от другото се прави "новина"
Потвърдил е, че имат добри и лоши дни - като всички братя и сестри.

"Part of this role, part of this job, this family, being under the pressure which it's under, inevitably stuff happens. But we are brothers. We will always be brothers.
We are certainly on different paths at the moment, but I will always be there for him, and as I know he will always be there for me. We don't see each other as much as we used to as we are so busy. But I love him dearly and you know the majority of the stuff is probably — well, the majority of the stuff is created out of nothing. But as brothers, you have good days and you have bad days."

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 10:59 от Lana

# 2 811
А защо Харко обвинява медиите, че са виновни за смъртта на майка му? Това изобщо не е вярно.
И плюс това, Даяна обичаше медиите и им снасяше и обясняваше прекалено много, само и само да омаскари КФ.

# 2 812
Аз пък четох за бутанците че доскоро Интернета им бил забранен,че са длъжни да излизат навън с националните си носии и т.н.Странно ми е това,меко казано.Може и да е съобразено с техния манталитет и народопсихология и дори да е за тяхно добро.Но някак не ми се иска някой насила да ми прави добро.Не знам.
Честно казано,дори и визуално не са мой тип,въпреки хубавите снимки с много цветове и спокойствие.

РФ ни е повод да обсъдим как виждаме нещата от живота.Който е изпълнителен и амбициозен лесно се асоциира с Кейт,животарите залагат на хари и Мегън,всички дружно мечтаем за дворци и тиари.Изобщо няма лошо.Освен когато някой се запревзема и засъди...уфф.

Харко ли пак е запял или някой пее вместо него?
Олимпия да си беше останала с болерото.

# 2 813
  • София
А защо Харко обвинява медиите, че са виновни за смъртта на майка му? Това изобщо не е вярно.
И плюс това, Даяна обичаше медиите и им снасяше и обясняваше прекалено много, само и само да омаскари КФ.

Заради преследването в тунела в Париж, преполагам.

# 2 814

Ей така се създават слуховете! Като се спестява части, от това което е казано, и от другото се прави "новина"
Потвърдил е че имат добри и лоши дни - като всички братя и сестри.

"Part of this role, part of this job, this family, being under the pressure which it's under, inevitably stuff happens. But we are brothers. We will always be brothers.
We are certainly on different paths at the moment, but I will always be there for him, and as I know he will always be there for me. We don't see each other as much as we used to as we are so busy. But I love him dearly and you know the majority of the stuff is probably — well, the majority of the stuff is created out of nothing. But as brothers, you have good days and you have bad days."

+ 1
Гледах филма: Хари не е казал, че са се скарали, още по-малко пък заради Мегън, тя никъде не присъства в изказването.
И уточнява, че слуховете за неразбирателство повечето са "created out of nothing", т.е. създадени от нищо. Де факто казва точно обратното на тиражираното от пресата в момента. Направи ми впечатление, че говори с любов за брат си.
Хубаво замислен ход с този документален филм, но няма да им помогне, за съжаление. Всички думи ще бъдат изопачени и пак ще ги разпънат на кръст. Силно се надявам наистина да се изнесат от Англия, не е за тях там и няма да се справят с натиска. Или поне за момента не се справят, очевидно е.

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 11:06 от Анонимен

# 2 815
  • София
Същата работа и с ходенето в Америка.
A royal source told reporter Roya Nikkah, "The duke and duchess have a full schedule of engagements and commitments until mid-November, after which they will be taking some much-needed family time."
Обаче веднага стана почивка, ама от какво толкова се умориха, ама това, ама онова.

# 2 816
То не пише и къде ще ходят. 😅

# 2 817
Същата работа и с ходенето в Америка.
A royal source told reporter Roya Nikkah, "The duke and duchess have a full schedule of engagements and commitments until mid-November, after which they will be taking some much-needed family time."
Обаче веднага стана почивка, ама от какво толкова се умориха, ама това, ама онова.
И каква е разликата дали ще е почивка със семейството или време за семейството?
Според мен от думите на Хари се подразбира, че в момента са "лошите дни". В противен случай нямаше да говори за тях. Използването на "но" също дава сигнали.

# 2 818
Даяна умря, понеже се вози в кола без колан и с вероятно пиян шофьор. А медиите я следваха, защото не можа да си преглътне нараненото его, да си седне на д-то и да си живее живота. Важно и беше върти очи, да се прави и тя на МГ, и да налива масло в огъня.
Не мисля, че на Мегън и е проблем, че обикновените хора я коментират. Според мен и е проблем, че РФ не се интересуват много (въобще) от нея и измислените и драми.

# 2 819
Точно! И до колкото съм чела, тя сама си ги е викала по разни ",тайни" срещи и събития. Обявявала е , че скоро ще има новини за тях и т.н. простотии.

Общи условия

Активация на акаунт