Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 207
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 2 835
За мен също в странно защо точно Хари и Мегън са такива многострадални Simple Smile и какво им натежа, ама те си знаят

# 2 836
На милите "благородници" сигурно ще им паднат пантите на вратата, защото Мегън и Хари са минали през нея. 😂😂😂
Навсякъде има ред, който дори и да не харесва на всички се спазва от възпитание и уважение към домакини, традиции, конкретен повод. Когато някой отива някъде по някаква причина спазва там където отива вече установените правила. Когато организира лично събитие и кани хора задава своите правила и съответно очаква участниците в събитието да ги спазват. Абсолютно без значение са конкретните личности.

# 2 837
Eleonora, wh**e и b*tch са я наричали, за да и привлекат вниманието.
На червения килим също се случва някой папарак да подвика подобна дума, за да се обърне известната личност към него. Сещам се, че май Криси Тийгън беше направила забележка. И една актриса каза нещо по въпроса в интервю, но не се сещам коя беше. Доста просташко е това подвикване за мен.

# 2 838
На милите "благородници" сигурно ще им паднат пантите на вратата, защото Мегън и Хари са минали през нея. 😂😂😂
Ти на работа не ходиш ли? Нямате ли изисквания или повдение, което е приемливо или не?
Ако се разположа в нашефа кабинета, сигурно нищо няма да му падне, но ще ми направи забележка. Същото е. Те изпълняват ангажименти и задължения там, не са на раздумка или по приятелски.

# 2 839
Дори да е направен гаф с протоколите им, това не е причина да се подиграваш на хората, особено при наличие на камери. Винаги може да се обърне внимание на грешката, която са направили, но на четири очи, а не да се побутват и подхилкват пред камерите. Това не е достойно.

# 2 840
  • Чужбина
Eleonora, wh**e и b*tch са я наричали, за да и привлекат вниманието.
На червения килим също се случва някой папарак да подвика подобна дума, за да се обърне известната личност към него. Сещам се, че май Криси Тийгън беше направила забележка. И една актриса каза нещо по въпроса в интервю, но не се сещам коя беше. Доста просташко е това подвикване за мен.
Просташко е, момичета, но голяма работа пък в крайна сметка.

Такива неща са част от живота. И на мен като на Маркъл ми се е налагало да се вписвам в чужда среда, и то в среда с чужд език, и мене са ме плюли, че говоря с акцент и че не им харесвам манджите и не мога и да ги готвя дори (къв ужасТ), подигравали са ми се, че съм чувствителна и ревла, щото рева на филми и се умилявам от неща, които на тях не им правят впечатление.
Е и, не съм умряла. Стискаш зъби, преглъщаш, поставяш се на тяхно място (ти си чужд елемент в крайна сметка), и продължаваш да дишаш. Планетата Земя и животът не са устроени така, че да си щастлив. Това с щастието са нововъведения. Едно време хората са минавали през войни, смърт на деца (на пра-баба ми са й умрели 4 деца от коремен тиф). Единственото, което ги е крепяло, е вярата, че Бог ще им помогне. И така ...

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 17:17 от Eleonora_27

# 2 841
Ама, ние не знаем, дали са клюкарствали за Меган.😀😀😀 Аз успях да разгранича отделни думи - "see you later" на Чарлз, "not allowed" на Уилям и "it is" на Кейт. На Камила нищо не и разбрах.😅

# 2 842
Дори да е направен гаф с протоколите им, това не е причина да се подиграваш на хората, особено при наличие на камери. Винаги може да се обърне внимание на грешката, която са направили, но на четири очи, а не да се побутват и подхилкват пред камерите. Това не е достойно.
За това си права, но то няма общо с това на кой благородник ще му паднат пантите.

# 2 843
Ама, ние не знаем, дали са клюкарствали за Меган.😀😀😀 Аз успях да разгранича отделни думи - "see you later" на Чарлз, "not allowed" на Уилям и "it is" на Кейт. На Камила нищо не и разбрах.😅

Ами дано не са се подхилквали и побутвали, че нали все протоколите спазват. 😄 Там едва ли пише "Видите ли гаф, ами коментирайте го в близост до камери. " 😂

# 2 844

Така е, но ако е веднъж.
Ама да правиш гаф след гаф е нормално да се подхилкват Wink

# 2 845

Ами дано не са се подхилквали и побутвали, че нали все протоколите спазват. 😄 Там едва ли пише "Видите ли гаф, ами коментирайте го в близост до камери. " 😂
На клипчето се усмихват, говорят и сочат масичката с експонати. Точно, защото са пред доста камери, се съмнявам да обсъждат Меган, но кой знае.😁😁😁

# 2 846

Така е, но ако е веднъж.
Ама да правиш гаф след гаф е нормално да се подхилкват Wink

Възпитанието и това да не унижиш човек, дори и той да е сгрешил не зависи от бройката гафове. Или го имаш, или не. В такива моменти си личи какъв човек си.

# 2 847
  • Чужбина

Последна редакция: пн, 21 окт 2019, 17:30 от Eleonora_27

# 2 848
Възпитанието и това да не унижиш човек, дори и той да е сгрешил не зависи от бройката гафове. Или го имаш, или не. В такива моменти си личи какъв човек си.

Така е, но възвишените до съвършенство хора не са много Grinning

# 2 849

Добре де, ама ти как би се отнасяла с човек, чиито фенове разпространяват слухове, че мъжът ти ти изневерява. Още повече, че се говореше, че именно Маркъл го е пуснала този слух на феновете си.

Божке, само за действията на фенове не я бяха обвинявали, ама ето, че и затова се оказа виновна. 😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт