Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 160 017
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 165
Летисия е на някаква цветна вълна явно. 😀 Този път ми харесва.

# 3 166
Роклята на Летисия е интересна, харесва ми много.

# 3 167
  • в сърцето на един мъж...
Шведското кралско семейство си взеха снаха с меко казано интересно минало и като ги гледам, ами живи са, 😄 че и навсякъде я канят София. Мегън нито се е снимала гола, нито е убила някого, че да се срамува. Американка, актриса и разведена, но никое от тези неща не е срамно. Ама то знам ли, за английските "праведни благородници" може и да е. 😂

А София, независимо, че е танцьорка на екзотични танци някъде да ги е изложила? Да се е държала зле? Да е ревала, че никой не я разбира? Има снахи и снахи Simple Smile София е класи над Мегън.
Като не й се играе по свирката на разни сульовци и пульовци, да не се е женила за принц Simple Smile
Леле, Летисия и Фелипе, кога бяха на купон, кога литнаха до Сеул. Интересни рокли е заложила този път в тура. Много е хубава.

# 3 168
  • Бургас
На чай с императорското семейство
Скрит текст:

На приема на премиера
Скрит текст:

# 3 169
Разбира се, че никой не е вързан, но и няма причина винаги да играеш по свирката на разни сульовци и пульовци. 😂😄😂😂
Там е проблемът,че за нея не са "разни сульовци и пульовци. 😂😄😂😂",а нейното семейство,родина и работодатели.Т.е.целият й живот сега,както и в бъдеще.

Виолетовата и бялата жена във вискозени роклета,описващи паласките и гащите им,изглеждат като два борещи се слона.Единият се гъне да клекне,другият да го вдигне.Разбирам,че Мегън не иска да й се кланят,то няма и защо,смешно е наистина,но като е тръгнала жената,по-добре поклон от сумо схватка.Грозна гледка на фона на красотите,леещи се от Япония.

А,този път Максима е с ямурлук вместо Мери,а Виктория е по китки вместо Летисия.
Дали си звънят да се уговарят коя какво ще облича,че да не се дублират.

# 3 170
  • Бургас
Бутанците

# 3 171
Това ме подсети, че съм чела, че наистина си звънят, специално за роклите не знам, но младите двойки от северноевроп. кралства са си приятели. Испанците май не бяха от приятелите, а британците със сигурност не бяха.

# 3 172
Аз не мога да схвана какъв е целия тоя хейт срещу Мегън ...
С лилавата рокля даже изглежда много добре. И косата е докарана, нищо, че са екстеншъни...
+ 1 И на мен ми хареса. Няма доказателства, че е с екстеншъни, само спекулации. То и за Кейт има спекулации, че носи такива. Последно някакъв ройъл експерт се изказваше за това. Моето мнение е, че и двете нямат, а просто си поддържат косите.
Гафът с поклона на жената не е сериозен, по-скоро е мил. Явно не държи да и се кланят.

Летисия много ми хареса с днешната рокля, прекрасна. Бутанската жена е изящна.
Максима с тъмночервения тоалет - не.
Мери и Виктория са супер. Виктория с роклята на цветенца много ми допадна, красива е.

# 3 173
Никога не бих определила семейството на мъжа ми като сульовци и пульовци. Като влизаш в кралско такова, знаеш, че има протокол, изисквания и задължения. Ако не ти харесва, знаеш изхода. Особено че в нейния случай парите, частните самолети, скъпите рокли и имоти са единствено благодарение на т.нар. сульовци и пульовци - за 40 години сама не ги е постигнала.
Не е срамно нито, че е актриса, нито, че е разведена, нито, че е американка - все човешки и нормални неща. Срамно е, че във филм за Африка се изтъпанчи и изтърси, че просто съществува и никой не я пита как е. Нелепа е идеята, че двамата ги снимат във филм, обаче било в личното им време, тъй че не се брояло, че мрънкат и мърморят.

# 3 174
Не знам дали има екстеншъни(изобщо не разпознавам тия чудесии на съвременното кифленство), но на снимките в профил цялата й коса е отпред, спусната от двете страни на лицето, а на гърба няма. Според мен затова изглежда много косата й за разлика от малките кокове.

Летисия от мен за днес има 🔝.
Мери с точиците е като невинна ученичка:-)

# 3 175
Шведското кралско семейство си взеха снаха с меко казано интересно минало и като ги гледам, ами живи са, 😄 че и навсякъде я канят София. Мегън нито се е снимала гола, нито е убила някого, че да се срамува. Американка, актриса и разведена, но никое от тези неща не е срамно. Ама то знам ли, за английските "праведни благородници" може и да е. 😂

А София, независимо, че е танцьорка на екзотични танци някъде да ги е изложила? Да се е държала зле? Да е ревала, че никой не я разбира?

Не ми се мисли какво ли щяхме да прочетем, ако Мегън беше работила каквото и София. Сега обаче се проявява невиждана толерантност. 😁

LilaC, човек се отнася с околните така както те с него, без значение дали тези хора са ти семейството или пък са медиите. Каквото отношение получиш, такова ще върнеш. Очевидно двамата с Хари са преценили, че няма нужда да си мълчат. 😉

# 3 176
  • Чужбина
Ох, ами то семейството на Маркъл сульовци и пульовци, роял фемилито сульовци и пульовци (които, според CNN умишлено раздухват анти-Хари и Маркъл пропаганда), бритовете и те "stiff upper lip" hahaha (на това направо се пукнах от смях), а Хари и Маркъл най-готините. Те са като Бекъмовите и Клуунитата ... Жалко, че Маркъл не може да има тялото на Клууновата и Бекъмовата съпруга, ..., иначе щеше даже по-яки да са от тях.

LilaC, човек се отнася с околните така както те с него, без значение дали тези хора са ти семейството или пък са медиите. Каквото отношение получиш, такова ще върнеш. Очевидно двамата с Хари са преценили, че няма нужда да си мълчат. 😉
Лошото е, че когато едната страна се разприказва, и другата почва да вади скелетите от гардероба ... И става сапунена опера.

Маркъл е Фърги 2.0, ама обогатена версия.

# 3 177
Сакън, само на Викито Бекъм да не прилича. 😄

Бутанката е много красива.

# 3 178

Кое ѝ е чак толкова скандално миналото на София освен една полугола сесия със змия и участието ѝ в риалити формата “Хотел Рай”, в който между другото е харесвана от зрителите и стига до финал!? Била е модел, има фотосесии по бански. На снимката със змията отново всичко е прикрито. Само в тази тема съм чела, че била стриптизьорка, което не е истина. Като дете е ходила на уроци по танци, театър и пиано. Като ученичка в гимназията е работила през летните ваканции като сервитьор, продавач в спортен магазин и фабрика за пластмаса. Тук всички гимназисти минават през такъв вид работа през летните ваканции.

През 2005 година заминава за Ню Йорк, където изучава  счетоводство с акцент върху развитието на бизнеса в New York Institute of English and Business. Същевременно с обучението си, се сертифицира като учител по йога в YTTP (Yoga To The People) в Ню Йорк. Работи като йога инструктор в Манхатън, за да издържа престоя и обучението си.

През 2009 година се връща в Швеция. Заминава за няколко месеца в Южна Африка, Сенегал и Гана, където работи като помощник и доброволец в сиропиталища.  През 2010 г., заедно с Фрида Вестерберг, основава организацията Project Playground, която помага на уязвимите деца и младежи в Кейптаун в Южна Африка. Работи в организацията като генерален секретар до март 2015 г., след което става неин почетен председател.

Придобива квалификации в Стокхолмския университет по: Глобална етика, Детски и младежки науки, Конвенцията на ООН за правата на детето в теорията и шведската практика, Международни отношения.

# 3 179
Кой упражнява такъв тормоз над Меган, че да трябва да казва "стига"😂 Все едно говорите за психически и физически малтретирана от близките си жена. За писаниците на жълтурите има лесен начин, не ги чете и толкоз. Но тук я изкарвате, че едва ли не кралската ѝ роля е толкова трудна и мъчителна, че трябва да се опълчва срещу РФ, за да я оставят на мира. Сигурно да ходиш по турове из континентите с цял антураж помощници, да ти организират събитийца, на които да помахаш и да покажеш нова дрешка, са голямо натоварване. То само това остава да вземе да се жалва от семейството на мъжа ѝ, че я скъсват от работа и от спазване на протоколи и традиции, тия лоши, лоши хора. Ей, тогава ще стане за смях....

За какво са преценили, че не могат повече да мълчат? И къде говорят? Те дори и за това нямат смелост. Само мънкат нещо си там. Ама то е защото не съществува истинска причина да се оплачат от РФ и затова единствено с недомлъвки говорят, с цел само да привличат вниманието върху себе си, да се вторачват хората в тях и да се чудят какви са отношенията между братята. Глупави са, но не чак толкова че да хапят ръцете, които ги хранят. Затова само примрънкване и недомлъвки виждаме от тяхна страна....да мътят водата ....

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 17:03 от *Виви*

Общи условия

Активация на акаунт