Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 926
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 225
Избрали са кофти снимка, личи си злобното погледче.
Не се вързва с  новия образ на многострадалната Геновева 😂.

Невестулка с червило Joy

# 3 226
Взела е на Баба червилото, ама хич не й отива.

# 3 227
  • в сърцето на един мъж...
Намерих тези клипчета за дъщерите на кралица Виктория:
част 1 - https://www.youtube.com/watch?v=tysr2GAGeBQ
част 2 - https://www.youtube.com/watch?v=iYnZKKthfmo

Много благодаря, бяха ужасно интересни. Жалко за тези момичета, толкова властна майка е била Виктория. Интересно какви са историите на братята Simple Smile

# 3 228
  • Разпиляна във въображението
Бутанката е много красива, но в националните й носии. На снимката, където е с друга рокля не ми допадна.

# 3 229
И на мен Бутанката ми харесва повече в носии.
На мен пък ми харесва Мегън и в тоалета и на корицата и въобще не си мисля такива неща за нея, които чета тук.

# 3 230
  • Чужбина
На мен пък ми харесва Мегън и в тоалета и на корицата и въобще не си мисля такива неща за нея, които чета тук.
Тази снимка на Маркъл е отпреди 4 години и е фотошопирана.

# 3 231
  • Разпиляна във въображението

Не знаех, че имаме историята им и на български.

# 3 232

Добре, ти откъде съдиш, че Маркъл има някакви фенове. По-скоро би следвало да има съвсем малко фенове, на фона на рокли за 90 000 паунда, фалшивата загриженост за хората, фалшавата загриженост за децата в Африка и лъжите, че не била чела пресата, а хорските приказки за нея били "само шум" ("just noise").

На тебе тая жена вдъхва ли ти доверие? Вярваш ли й, че е загрижена за някого, освен за себе си?

Аз няма как да ти докажа, че харесващите я са повече, защото няма как да питам толкова милиона хора дали я харесват или не. По същата причина и ти не знаеш реално колко не я харесват. 😉

Елеонора, а ти можеш ли да ми докажеш, че например Уилям и Кейт са по-харесвани? 😉 Не, не можеш! И знаеш ли защо? Защото впечатленията ти са от коментарите в социалните мрежи и Дейлито. Само, че и тази бройка не е достатъчна и не е гаранция за нищо. 😉

Само Господ знае кой и колко е харесван. 😄 И Инстаграм не е гаранция за нищо, там всеки може да си купи и последователи и лайкове.

Всъщност мен хич не ме интересува колко ги харесват и колко не, но ме провокира твърдението, че половината свят им се смеел. 😄

А дали й вярвам? Всъщност й вярвам повече, отколкото на другите рояли. Те ми се виждат доста по-фалшиви от нея. 😉 Единственото нещо, в което те са по-добри е, че спазват протокола повече от Мегън. 😂😂😂 За мен в нищо друго не я превъзхождат. 😉

Последна редакция: ср, 23 окт 2019, 19:50 от Lilia*

# 3 233
Тя Мегън някакво изключеное ли е, та всички искрено загрижени за каузите си, пък тя не?
Не е нормално във филм за Африка и за децата на Африка да ревеш, че не било честно спрямо теб ... Това е или липса на каквато и да е интелигентност, или велика грандомания.

Не очаквала била да е лесно, но поне да било честно. Да се оплакваш, че не е честно на фона на трагедията на хората в Африка, не е дебелоочие, ами абсолютна подигравка с тези хора.
Не ги виждам така нещата, Много гръмко се изказваш и обикновено без покритие. Първо не Мегън и Хари са режисирали филма. Нито е тяхна инициатива да има такъв. Забравих му името на създателя на филма, но го има в Инстаграм.
Ако имаш претенции как да изглежда неговия филм, обърни се към него лично и го питай защо е решил именно в Африка да ги пита за проблемите им. Така е решил, така е направил. Но разбира се, Мегън ти е виновна, как иначе.

Трагедии винаги има. И войни има и невинни загинали има и цели семейства се затриват по пътищата от катастрофи. Чуждото нещастие обаче не прави моето лично по-слабо. Може да имам четири крайника, за разлика от Ник Вуйчич, но може моето старадание да е по-голямо от неговото.
 Немислимо е да се сравнява едно страдание с друго. Всяко страдание си е индивидуално, някои могат да изглеждат по-тежки, други по-леки, но всъщност само човек си знае тежестта, която носи.
Нещата може да не са честни за малкото африканче, но може да не са честни и ако живееш в царски дворец. Не стана ли ясно, че парите не купуват щастие? Нито титлата, нито прислугата?
Страданието е многолико.  Понякога душевното страдание може да надвишава физическото. А страданието на Меегън и Хари го разбирам прекрасно.

# 3 234
# 3 235
  • Чужбина
Аз няма как да ти докажа, че харесващите я са повече, защото няма как да питам толкова милиона хора дали я харесват или не. По същата причина и ти не знаеш реално колко не я харесват. 😉

Елеонора, а ти можеш ли да ми докажеш, че например Уилям и Кейт са по-харесвани? 😉 Не, не можеш! И знаеш ли защо? Защото впечатленията ти са от коментарите в социалните мрежи и Дейлито. Само, че и тази бройка не е достатъчна и не е гаранция за нищо. 😉
Ама аз къде съм твърдяла, че Кейт и Уилям са по-харесвани?

Някъде да намери такъв коментар. Уилям и Кейт си вършат работата, представят родината насам-натам, имат постоянно ангажименти, за които по вестниците не пише.

Хари и Маркъл се оплават, че им идва в повече. Като ти идва в повече, хващаш багажа и се изнасяш. Никой не ги е вързал със синджир.

Като си нещастен, променяш нещата. Те поне имат тази възможност, за разлика от милиони, да не кажа милиарди на планетата Земя.

Хари изглежда недобре. Вероятно му трябва помощ, защото е психически нестабилен.

# 3 236
Какво общо има режисьора? Това са думи на Меган. Никой не я е накарал да ги казва, нито са я заставили да отговаря на всички въпроси, нито са и казали как да им отговаря. Да, всеки си има някакво страдание, но аз не мога да сравня тежките съдби на децата, които показаха, с това, че Джон, Питър и Мери написали, че Меган не се е справила с протокола, че има проблемно семейство и там нататък каквото пишат. Никой не ги кара да четат, тях не ги преследват папараците с коли. Като отидат на почивка, са си на почивка.
И да им е неприятен медийния негативизъм, да го изразят на друго място. Точно в този филм контраста между техните проблеми и този на африканците е огромен.

# 3 237
Морнинг стар, съгласна с теб за много от нещата, които казваш. Страданието наистина е многолико и несравнимо. Всеки човек наистина е нещастен по своему.
Но малкото гладно африканче и човекът без крайници нямат избор освен да намерят велика душевна сила и да се извисят над битието (все едно би било просто...). Двама възрастни индивиди, които са нещастни и смятат живота в кралския дворец за нечестен, имат абсолютното право и възможност да го напуснат и да намерят щастието и вътрешния мир другаде. Не е задължително да е Холивуд или Малибу, или Кейптаун - може да е някое съвсем обикновено място , където да си живеят както им харесва. Но те в момента предпочитат да се излагат и да излагат семейството си без което нямаше да са това, което са в момента. Не е красиво.

# 3 238
  • Чужбина
Това, което принципно е смущаващо в случая, е, че хората остават с впечатлението, че те роялите са ей такива. Нищо не правят, но били нещастни.

Не е така. Ако видите календара на Софи, и особено на Анн - те са постоянно ангажирани. Анн понякога има ангажимента на 3 различни места на ден. А тя е на 70 години. Сигурно и на нея й идва да зареже всички и да си седи вкъщи на тая възраст, но дългът зове.

Софи винаги има много стойностни и съдържателни ангажименти. Но не излиза по вестниците да тръби, колко много бачка и как никой не го забелязва това нещо.

# 3 239
Елеонора, не съм казала, че твърдиш нещо подобно, аз дадох само пример с Кейт и Уилям.

Когато изпитваш трудности и нещо ти тежи, най-лесното е да се откажеш. Ако обаче получиш поне някаква подкрепа, трудностите по-лесно се преодоляват.

Общи условия

Активация на акаунт