Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 159 668
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 3 495
  • Добрич
Разбрах. Символизират, че са носители на орден.
Аз ги свързвах по-скоро с властта им, като символ на коронована особа.

# 3 496
https://twitter.com/RoyalReporter/status/1187655456182996992

Техни кралски височества, някъде.

https://twitter.com/RE_DailyMail/status/1187656728323735552

Кръгла маса за равенството на половете.

https://twitter.com/queenscomtrust/status/1187656945139965952

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 12:18 от The ant is...

# 3 497
Много е странен герба на Британската Корона..Един лъв и един еднорог,стъпили върху земната сфера,като израз на власт..
Лъвът символизира силата и материята,а еднорога духът и душата.
До тук,всичко прекрасно,само еднорогът да не бе окован във вериги,като роб..
Посланието,е,че духът е подлвастен на материята,прикован с вериги от нея..Което е в пълно противоречие с християнските ценности,които тачат и почитат духа много повече от плътта.

П.п.Не мога да кача изображение,телефона се бъгва..
И символът на Алфа Ромео,змията която яде човек,също е доста срещан из старите Coat of arms..
Всъщност,в старите гербове,доста често се срещат зелени змии или златисти дракони,които към днешната дата са стилизирани като зелени лаврови клонки или пък златни житни класове..

Ели,сложи моля те,нужните изображения,и обърни внимание на щита в средата между лъва и козирога!
Трите лъва са герба на Волжка България,а арфата с женска глава представя на меровете/морските хора/червенокося ген,"вещици"/русалки

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 12:18 от Какво?

# 3 498
  • в сърцето на един мъж...
Мегън изглежда добре в този аутфит, обаче ошашавиха жената - да прегръща ли, да прикляква ли, съвсем го забравиха Хари в посрещането...

# 3 499
Явно й е стил на Мегън да прегръща. Хари още не се е  научил.

# 3 500
  • София
Попадна ми тази статия за прегръдките https://www.hellomagazine.com/royalty/2019102379554/meghan-markl … chobox=1571825923.
Мислех да не я споделям, но може пък да е интересна на някого.

Харесва ми цветово Мегън, много есенен цвят и подходящ за нея. Доста е отслабнала, сигурно едно дупе ѝ остава още.

И по повод поклоните и реверансите "According to the royal family's website: "There are no obligatory codes of behaviour when meeting The Queen or a member of the Royal Family, but many people wish to observe the traditional forms," which for men is a small bow and for women, a curtsy."

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 12:47 от Lana

# 3 501
Страхотно изглежда. Това са нейните прическа и тоалет. 😀 Мисля, че полата е кожена, като тази на Летисия. Меган има подобна и в зелено.

# 3 502
Много е странен герба на Британската Корона..Един лъв и един еднорог,стъпили върху земната сфера,като израз на власт..
Посланието,е,че духът е подлвастен на материята,прикован с вериги от нея..Което е в пълно противоречие с християнските ценности,които тачат и почитат духа много повече от плътта.

Лъвът символизира Англия,еднорогият добитък-Щотландия.
А християнски ценности у англичаните липсват.Колко народ са унищожили в Индия и не само.

Мисля си дали кралете говорят с дъщерите си,бъдещи кралици,какво ги очаква и искат ли го.Или директно им се натрапва.Някоя от тях,макар и почти деца,може да е на друго мнение за живота си.Иначе дъщерята на Летисия ми е най-симпатична.Другите са ми едри и тромави.

Тъкмо щях да хапвам,когато видях тая клечка Кейт и ми мина апетита.Не я публикувайте по обедно време или го правите нарочно? Simple Smile

# 3 503
Хари и Мегън от днес:

# 3 504
Мегън днес е добре, много е отслабнала и косата е добре направена, не е с някакво мизерно кокче, макар че тези кичури пред лицето са малко странни. Не виждам причина да се оплакват въобще техни кралски височества. Ако са по-обрани в действията си и приказките, никой няма да ги тормози и скоро ще спрат да ги коментират толкова много.

# 3 505
Браво на Меган. Страхотни цветове и нова прическа.

# 3 506

П.п.Не мога да кача изображение,телефона се бъгва..
И символът на Алфа Ромео,змията която яде човек,също е доста срещан из старите Coat of arms..
Всъщност,в старите гербове,доста често се срещат зелени змии или златисти дракони,които към днешната дата са стилизирани като зелени лаврови клонки или пък златни житни класове..

Ели,сложи моля те,нужните изображения,и обърни внимание на щита в средата между лъва и козирога!
Трите лъва са герба на Волжка България,а арфата с женска глава представя на меровете/морските хора/червенокося ген,"вещици"/русалки
Много интересно си го написала!
Добавям герба.
Ако ми позволиш да обобщя, излиза че има нещо вярно в изказвания, че Великобритания се стреми да властва над целия свят. Целият свят трябва да бъде управляван от една монархия.
Също така излиза, че има истина и в това, че се опитват да придобият/да обединят в себе си колкото се може повече магически сили, за да са по-силни и по-мощни от враговете си.
Вчера и аз проявих интерес към еднорога и ето още какво пише за него в Уикито: "Според легендата свободният еднорог е считан за изключително опасно животно и затова този е окован, както и двата еднорога във версията на герба на Шотландия".
С какво е опасен обаче, не се споменава. С това че е свободолюбив, непокорен или друго?

Добавям за който желае линк към инфо за друидите, в който има снимка на Елизабет ІІ от участие в ритуал и 1 снимка, да не ставам досадна в тази посока:
Скрит текст:

# 3 507
Днес ми харесва много, с изключение на висналите кичури отпред.

# 3 508
  • Бургас
Има някакво събитие по случай РД на Елизабет.
Дядо и дали направи ДНК тест?

Скрит текст:
]

# 3 509
  • Sydney
Да, наистина е добре. Имаше същия сет в зелено...

София:

https://www.instagram.com/p/B4ApkNXnUhg/?igshid=ee74vz2z2sfd

И с мъжа си на др събитие:

https://www.instagram.com/p/B37VWM6HCBv/?igshid=z9zl3bkfhktp

Общи условия

Активация на акаунт