Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 157 859
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 245
  • Чужбина
Любов ли е да го опишеш:

Една статия за Soho House, които са свързани с и Меган, и със Sussex Royal Foundation, за тези, които се интересуват:
Скрит текст:
https://www.thisismoney.co.uk/money/markets/article-7623269/Priv … ansion-globe.html
Бърз превод с чичо Гугъл:
"Собственикът на частни клубове и хотели Soho House събра 100 млн. долара (78 млн. паунда), за да помогне за финансирането на разширяването им по целия свят.
Основателят на бизираният в Лондон бизнес Ник Джоунс, заяви, че парите ще му помогнат почти да удвои марката си до 50 нови къщи на различни места в рамките на четири години.
Инвестицията идва с помощ от американските фирми Raycliff Capital и Simon Property Group в замяна на 5% дял, от компанията, оценени на близо 1,6 милиарда паунда.
Soho House също разкри годишните си загуби, нараснали от 60 млн. До 65 млн. паунда през 2018 г. поради инвестиции в амбициозните си планове за растеж.
Приходите нараснаха с 20 на сто до 432,5 милиона британски лири, стимулирани от нарастването на продажбите на храни и напитки и добавянето на повече от 20 000 членове, като общо взето до около 89 000 в световен мащаб.
Джоунс каза, че 2018 г. е била "изключително натоварена година за Soho House, тъй като продължихме да разширяваме глобалното си членство".
Компанията управлява клубове с частни членове за тези, които работят в областта на изкуствата и медиите, като пропускът към всички клубове  или къщи струва 1700 паунда годишно. Джоунс каза: „Ние сме доволни от това [загубата]. В момента става въпрос за разширяване и отваряне на повече къщи. "
Това са Ник Джоунс със съпругата си Кърсти Йънг, която "случайно" е директор на Съсекс Роял Фондация.

Тази добавчица "която "случайно" е директор на Съсекс Роял Фондация." е твоят принос към превода, нали?

А кой е директир на Съсекс Роял Фондацията?

А коя е Сара Латъм? Коя е Клинтън? Коя е Джесика Малруни?

# 4 246
Никъде не пише, че Баба не харесва Кейт или пък Мегън. Сложих статията, като пример как медиите внушават на читателите това, което искат.

А щом Бети е разрешила браковете, значи е приела снахите.

# 4 247
  • София
В статията не пише нищо за директора на Съсекс фондацията или за самата фондация. Статията е за Сохо хаус и разрастването ѝ.
Та бързия превод с гугъл няма как да преведе нещо дето го няма.
Абсолютен пример за пост не по темата, та затова и вметката за директора на фондацията.

# 4 248
Просто  ми е странно защо се пише че Елизабет харесвала Мегън   при условие че те нямат никакви допирни точки нито събирания нито събития нито роднински празненства.

Ние няма как да знаем с кого Бети има или няма допирни точки, защото не познаваме нито нея, нито пък снахите.

И в интернет има достатъчно снимки, на които Мегън и Бети се смеят, като зелки, за да се твърди, че била изолирана. 😉

# 4 249
Кого харесва баба и кого не,е детинщина.Баба е отдадена на Короната,Кейт е същата,доказала е многократно верността си към фирмата,затова приемаме,че е специална за старата дама.
Извън бизнеса,Баба би могла да симпатизира повече на малката-по-голяма булка.
Ако това беше факт,щеше да й помогне много преди проблемите да излязат от семейството и да стигнат до медиите.
Тя обаче не го направи.

# 4 250
Че колко снимки имат заедно ММ и кралицата? От онова първо злощастно появяване,  два официални рождени дни и раждането на Арчи. Други?

# 4 251
Ако идобщо някой я харесваше в РФ (освен Харко), нямаше да хленчи и да се оплаква от съществуването си в нея.
Вървяла по стъпките на Даяна Joy
Сигурно си викат " Боже, опази ни от още една Даяна! "

# 4 252
Голяма красота на снимката от Иран.
Не смея да попитам за съдбата им.

В началото на 79-та Пахлави заедно със семейството си напускат Иран. Първо живеят в изгнание в Египет, след това в Мароко, Бахамите и Мексико, където му откриват лимфома и през октомври същата година заминава да се лекува в САЩ, по покана на президента Джими Картър. Докато е там, привърженици на новия режим в Иран нахлуват в американското посолство в Техеран и взимат за заложници 52-ма американски дипломати. Заложническата криза продължава 444 дни. Пахлави умира на 27-ми юли 80-та в Египет и е погребан в джамията Ал Рифаи в Кайро, където е погребан и крал Фарук I, братът на първата му жена, небеизвестната красавица Фаузия.

Третата му жена, Фарах, която е с него до края му, е жива и до днес, 3 от петте му деца - също.

# 4 253
Че колко снимки имат заедно ММ и кралицата? От онова първо злощастно появяване,  два официални рождени дни и раждането на Арчи. Други?

А колко трябва да имат? Да не гонят норматив? Важното е, че на всички събития си присъстват и не липсват от никъде.

# 4 254

А колко трябва да имат? Да не гонят норматив? Важното е, че на всички събития си присъстват и не липсват от никъде.
Не знам какъв е нормативът, но не мисля, че "... в интернет има достатъчно снимки, на които Мегън и Бети се смеят, като зелки, за да се твърди, че била изолирана..." .

# 4 255
За мен снимките са достатъчно, за теб може да не са. Всеки преценява за себе си.

# 4 256
Според мен баба не харесва ни-кой. Ни Камила, ни Кейт, нитж Мм.

# 4 257
Според мен баба не харесва ни-кой. Ни Камила, ни Кейт, нитж Мм.

На същото мнение съм. Просто се търпят взаимно, защото нямат избор.

# 4 258
От всичко, което се случва, ми е много интересно какви дивиденти очакват да извлекат Съсексови?
Мотивът ми липсва.....
Да получават по-голямо парче от баницата, раздавана от дедо Чарли? Абсурд! Пък и не все той ще я раздава. Следващият е Уилям.
Да са по-известни и обичани от кралската двойка от народа?
Да речем, че това се случи чисто хипотетично. И какво нататък?
Харко ще стане крал? Пак абсурд! Никога никой не е измествал престолонаследника, щото повече го харесвали...
Какъвто и да си, щом си крал, винаги си по-напред от всички останали.
Даяна беше по-известна и обичана от кралицата, но баба Бети си беше на трона. Нейната физиономия си стоеше на парите. Тя живееше в Бъкингам и на нея се кланяха всички по ред.Така ще бъде и с Уилям и Катрин, дори Съсексови да успеят да додрапат до лелеяното внимание и интерес на народа и медиите в добавка.
Ей затова ми се губи мотивът за цялата тая циркаджийница дето се разиграва. Че се намесили и един куп съветници отвъд горите тилилейски. За чий ***, не разбирам....
Пп Отчитам, че като мотив се сочи желанието на залупената американка да се прави на лейди Ди, пък улавия й мъж тръгнал да я подкрепя. И все пак нещо в цялата история не ми достига. Ако света Меган настигне Даяна, дали ще я изтъпанят най-отпред на балкона на Бъкангамския дворец? Не вярвам. Там пак ще се пъчат Уилям и Катрин.Или може би ще предсавляват те монархията на най-важните събития? И това няма как да стане. За какво тогава е тоя толкова масиран напън?
Не го разбирам.....
Простотия? Чак толкова голяма и то от съветниците също...
Идея за бъдещ преврат?
Нищо не ми се връзва с това поведение.... Thinking

ПП Още по-смешно ми е изтъкването на снимки, на които Кралицата се снимала с тая и оная...бе, какво значение на коя се усмихва и с коя се снима, бе?
Утре ще отстъпи на следващия и нещата ще вземат обрат.
Редът е строг и няма да се промени.

# 4 259
Мотивът е ... сценарий. Всичко е обмислено и върви по определен сценарий. В политиката може и да има непредвидими ситуации, ама във Фирмата едва ли

Общи условия

Активация на акаунт