Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 157 856
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 260
По повод последния пост на Ън, се сетих пак за сериала "Короната". В първи сезон Маргарет прави всичко възможно да блесне докато замества Елизабет, която е на посещение в колониите. И мотивът й е да докаже, че хората я харесват повече и да докаже, включително на себе си, че е ценна с нещо, а не е ненужен придатък на семейството. Нещо такова. Възможно е и при Съсексови да е нещо подобно. Уилям и Кейт са наследниците, но пък нас народа повече ни обича.

# 4 261
Ън, на теб Хари прилича ли ти на човек, който иска да става крал? Защото на мен ми изглежда, че даже иска да се махне от тези хора.

# 4 262
Може би е избиване на комплекси, знам ли...Не  е лесно да си втори, но не защото си показал, че си по-тъп, некадърен и не можещ, а защото си се родил по-късно. Обаче ако си умен, ще погледнеш назад и ще видиш, че никой преди теб не е успял в такова начинание. Който е опитвал си е губел главата  най-буквално в по-стари времена, а в по-нови си е оставал с пръст в устата.

Не знам дали сте забелязали един факт. Монархията, най-вече английската, е измислила един куп мероприятия, които да издигнат краля на най-високото стъпало периодично. Независимо какво постигат другите около него.
Който не е гледал коронацията на бабчето, нека я изгледа.Каквото и да сътвори Харко, коронацията на Уилям ще го изстреля на върха. И не само това, имат си и други хватки, цял арсенал. Така е измислено много отдавна. Хари трябва да го знае.

Лилия, не знам дали иска да се махне Харко. Някой го държи на сила ли? Хари не може нищо, освен да бъде от кралското семейство. Той няма нито образование, нито професия. Професията му е член на кралското семейство.Няма избор.

# 4 263
Абсолютни глупости са измислиците, че Баба не харесва Кейт - изобщо не е ясно кого харесва и кого не.
Имат папарашки снимки, на които си личат добри отношения.

Бас хващам, че след сватбата на Хари и ММ баба направо обича Кейт. Представям си, ако ММ беше на нейното място - какво ли чудо щеше да е Joy

А относно това, че Кейт засенчва Уили - Даяна също засенчваше Чарлз, Меган също засенчва Хари по простотии. Интересно ми е защо новите попълнения в РФ предизвикват такъв фурор, а самите членове на РФ някак остават на заден план.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 15:53 от Lady Cassiopeia Duval

# 4 264
На мен пък ХиМ ми приличат на такива, които знаят какво искат, но не знаят ЗАЩО го искат и КАКВО ще правят като получат желаното. Едва ли е чак толкова сложно, че да има предварителен сценарий и едва ли толкова важно, че да е насочено към фирмата. По-склонна съм да се съглася с версията от "Короната" - "Говорят/пишат за мен, значи съществувам".
Пишете тук, че Мегън искала да върви по стъпките на Даяна /не че го е споделила лично с някоя от нас де/. Ами що не си надигне малко главата и да погледне до къде стъпките доведоха Даяна. Даяна се раздаваше за нищите по такъв начин защото не беше лично щастлива, ценена и доволна от себе си.
Не е ли по-добре да обичаш тихо и кротко мъжа и децата си, да бъдеш достойна и да представяш достойно семейството си пред света вместо топло да прегръщаш разни непознати за по един миг. /Не отричам благотворителността и грижата за по-слабите и неможещите/.
А Баба няма нужда да обича когото и да било от родата. Баба е институция и служи на институция. Тя върви по пътя си и който спазва правилата е на същото трасе, който - не просто изпада. Подобно е като в семейните предприятия - на работа сме началник и подчинен, там нищо не е лично,  в къщи можем да се целуваме, а можем и да не се поглеждаме.
Не знам къде видяхте Кейт да засенчва Уйлям. Това, че на събития гледаме повече нея е едно. Да се тика пред него, да го прекъсва или да не млъква е съвсем друго. Кейт винаги невербално показва, че Уйлям е шефа, гледа го и кима когато той говори, обърната е към него, следва го когато трябва, когато трябва стегнато придвижване - забързва. Аз лично смятам, че Уйлям е достоен мъж, умерен и здравомислещ. Не забравяйте, че в доста ранна възраст майка му го е товарила с емоционалните си изблици, вкл. и по любовните си страдания. когато тя умира кой мислите е поел задачата да утешава и подхрепва Хари. Кой се е борил, за да постигне медиен комфорт и известна дискретност по отношение на личния живот на семейството си. За да има Чарлз хармоничните отношения с Камила, които се виждат публично как смятате - Уйлям няма принос ли?
Дайте си сметка за всичко, което е преживял от раздялата на родителите си до днес и стабилното семейство, което е постигнал и пак кажете, че Кейт е звездата.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 16:00 от dariVale

# 4 265
Според мен баба не харесва ни-кой. Ни Камила, ни Кейт, нитж Мм.

Аз пък мисля, че харесва Камила.

# 4 266
Мегън и Хари очевидно си следват свой собствен план. Явно сериозно обмислят да си "починат" от Великобритания. 😉 Списание "Пийпъл" си проверяват източниците и не пишат глупости, та съм склонна да вярвам.

https://people.com/royals/meghan-markle-and-prince-harry-may-est … k-theres-a-shift/

# 4 267
....Да обичаш тихо и кротко мъжа си и децата си не е ли по-добре....
Добър въпрос.Риторичен въпрос. Simple Smile
Друг въпрос: ами, ако всъщност обичаш само себе си и собствената си слава, тогава кое е най-доброто? Rolling Eyes Twisted Evil
Пак риторичен Mr. Green

Пп лилия, това за Хари и Меган, дето ще си починат от Великобритания не знам защо ми напомня за Иван Костов, дето се беше разсърдил на българския народ, че го низвергна Joy Joy Та и тия двамата  така.... Laughing

# 4 268
От всичко, което се случва, ми е много интересно какви дивиденти очакват да извлекат Съсексови?
Мотивът ми липсва.....
Скрит текст:
Да получават по-голямо парче от баницата, раздавана от дедо Чарли? Абсурд! Пък и не все той ще я раздава. Следващият е Уилям.
Да са по-известни и обичани от кралската двойка от народа?
Да речем, че това се случи чисто хипотетично. И какво нататък?
Харко ще стане крал? Пак абсурд! Никога никой не е измествал престолонаследника, щото повече го харесвали...
Какъвто и да си, щом си крал, винаги си по-напред от всички останали.
Даяна беше по-известна и обичана от кралицата, но баба Бети си беше на трона. Нейната физиономия си стоеше на парите. Тя живееше в Бъкингам и на нея се кланяха всички по ред.Така ще бъде и с Уилям и Катрин, дори Съсексови да успеят да додрапат до лелеяното внимание и интерес на народа и медиите в добавка.
Ей затова ми се губи мотивът за цялата тая циркаджийница дето се разиграва. Че се намесили и един куп съветници отвъд горите тилилейски. За чий ***, не разбирам....
Пп Отчитам, че като мотив се сочи желанието на залупената американка да се прави на лейди Ди, пък улавия й мъж тръгнал да я подкрепя. И все пак нещо в цялата история не ми достига. Ако света Меган настигне Даяна, дали ще я изтъпанят най-отпред на балкона на Бъкангамския дворец? Не вярвам. Там пак ще се пъчат Уилям и Катрин.Или може би ще предсавляват те монархията на най-важните събития? И това няма как да стане. За какво тогава е тоя толкова масиран напън?
Не го разбирам.....
Простотия? Чак толкова голяма и то от съветниците също...
Идея за бъдещ преврат?
Нищо не ми се връзва с това поведение.... Thinking

ПП Още по-смешно ми е изтъкването на снимки, на които Кралицата се снимала с тая и оная...бе, какво значение на коя се усмихва и с коя се снима, бе?
Утре ще отстъпи на следващия и нещата ще вземат обрат.
Редът е строг и няма да се промени.

Причината за това неистово желание да блеснат е, че ММ има огромно его, безрайно егоцентрична е и не може да надскочи неистовото си желание да натрие нечии носове. Интересно е, обаче чии. Тя е от хората, които не могат да стоят в нечия сянка - готова е да пожертва всичко, само и само да изпъкне по някакъв начин. И понеже не успя да изпъкне, като актриса, сега е способна да преобърне света само и само да изпъкне, като член на РФ. А Харко припка по жена си, като кутре с неистово желание да й угоди. На него му е все тая - даже съм почти убедена, че хич не му се нрави този напън за изпъкване.

п.п. преди малко видях снимките на ММ докато се караше на прислугата и вече съм склонна да вярвам, че наистина има напуснали служители заради отвратителното й поведение спрямо тях

# 4 269

Пп лилия, това за Хари и Меган, дето ще си починат от Великобритания не знам защо ми напомня за Иван Костов, дето се беше разсърдил на българския народ, че го низвергна Joy Joy Та и тия двамата  така.... Laughing

Всеки е свободен да живее, където се чувства щастлив и спокоен. Особено хора с техните възможности, ама никак не са длъжни да живеят само във Великобритания. Хари не е престолонаследник и не е "вързан" за тях. 😉

# 4 270
....Да обичаш тихо и кротко мъжа си и децата си не е ли по-добре....
Добър въпрос.Риторичен въпрос. Simple Smile
Друг въпрос: ами, ако всъщност обичаш само себе си и собствената си слава, тогава кое е най-доброто? Rolling Eyes Twisted Evil
Пак риторичен Mr. Green

Пп лилия, това за Хари и Меган, дето ще си починат от Великобритания не знам защо ми напомня за Иван Костов, дето се беше разсърдил на българския народ, че го низвергна Joy Joy Та и тия двамата  така.... Laughing
+1 за болднатото.
Аз просто не преставам да се удивлявам как сам на себе си човек може да причини това, което виждаме в момента. Дори не е и егоизъм. Ако обичаш себе си, правиш всичко за да си добре - траеш си, снишаваш се, лензиш се само и само да продължиш да си хрупкаш зобчица в топлия обор.
А това Мегиното си е направо в стил "намерило, че премерило".

# 4 271
...
Аз просто не преставам да се удивлявам как сам на себе си човек може да причини това, което виждаме в момента. Дори не е и егоизъм. Ако обичаш себе си, правиш всичко за да си добре - траеш си, снишаваш се, лензиш се само и само да продължиш да си хрупкаш зобчица в топлия обор.
А това Мегиното си е направо в стил "намерило, че премерило".
Работата е там, че мадам не иска да съществува. Тя иска да процъфтява, като едновременно с това "променя света".

# 4 272
  • Чужбина
Добре, според вас, това писмо работа на Сара Латъм ли е?

CNN въртят постоянно новината.

Добри постове на Ън, със смислени въпроси.

Да й се чуди човек на ъкъла на Маркъл. На мене ми изглежда ненормална (с някакви психически отклонения), когато се абстрахирам от това, кой й е PR и коя е Сара Латъм.

Коя нормална жена, родила първо дете на тия години, го зарязва да го гледат някакви чужди жени, а тя се хвърля да прави скандал след скандал.

Направо се чудя, Хари с какъв ъкъл причинява това на семейството си.

# 4 273
Харко мисли все още с долната глава. А за горната, не знам там дали има нещо, та да се надяваме на чудо.

# 4 274
Майката на бившето гадже на Меган и тя се включила в цирка да дава кураж и подкрепа на Меган
https://www.dailymail.co.uk/femail/article-7629749/Mother-Meghan … ile-bullying.html

Кейт Мидълтън към Меган Маркъл: Учи се от грешките си и продължи напред
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7737801

Тази Мегина сапунка край няма...

Общи условия

Активация на акаунт