Кралски работи и клюки - октомври 2019

• 157 622
  • 4 550
  •   1
Отговори
# 4 395
Меган е от типа жени, които сa свикнали да получават, флиртувайки, събличайки се и отваряйки си краката. Този флирт и кифленско поведение обаче не и се получи нито в РФ, нито пред хората. То действа временно и само за пред мъжете.  Само че тази тактика рабти до време. В един момент, ако няма акъл в главата, който и да е мъж ще се сети, че тази става само зе едното... и за нищо повече.

Ти къде си я виждала да се съблича, флиртува и да си отваря краката, за да постигне това, което иска? 😁

Лили, на всяка жена, поглеждайки Меган и е ясно каква е и как постига целите си. Нима ти не улови нито един нейн поглед от "онези". Или нима тя не се е събличала пред цял свят? Има артисти, които отказват толкова голи сцени. Нима тя не е молила да я снимат и да участва в различни предавания. Имаш ли съмнение, че ако трябваше и за напред да се издържa, то не би се снималa гола за списания от типа Плейбой. Аз нямам. Интересно ми е защо се е развела. По нейно желание ли е било. Бившият изказва ли се нещо сега?

# 4 396
Предполагам, че градините на Кенсингтън са по-големи от тези на Фрогмор, но това не пречи редовно да засичат Кейт в парка. Със или без снимки. Повечето са на обикновени хора, които също като нея се разхождат в парка.
Тази е от една турска туристка.

# 4 397
Кейт редовно се разхожда с децата в Кенсингтън, или бавачката ги извежда. Даже сестра ми я е виждала. Арчи го крият, понеже е много специален.

# 4 398
Исусе, и на корицата на "Плейбой" я сложихте. 😂 😆

Мегън каква е, или не е ние няма как да знаем, защото не я познаваме лично.

# 4 399
  • София
И? Защо сравняваме с Кейт, не е ли свободен всеки да си разхожда/извежда детето както и където иска?

Знаете ли че преди време Кеймбридж са водили дело срещу фотограф, който "преследвал" Джордж в парка?
https://www.dailymail.co.uk/news/article-3197617/Furious-William … -s-play-area.html
https://www.bbc.com/news/uk-29460858

# 4 400
На снимката не се вижда лицето на Кейт. Това може да е всяка жена.
Откакто в темата се пускат монтажи, фотошопове и фалшиви новини от тролски профили в социалните мрежи (и се представят за истински), не приемам нищо тук за достоверно.
Но дори и Кейт да разхожда така децата, това е рядкост, сигурно са един или два пъти откакто е майка - т.е. от 6 години. Мегън откога е майка - от 6 месеца. Има време, ще разхожда и тя, ако иска.

# 4 401
  • Чужбина
Кейт в парка:

# 4 402
  • София
Няма снимки, защото папарците са обидени и не ходят като им се обаждат...

Уиндзорският парк е  2020 хектара, Кенсингтън 100...

# 4 403
Още

Дали някога ще видим и Меган без прическа и скъпо изглеждащи дрехи?

# 4 404
  • София
Рания Kufrsoum Village Irbid

# 4 405
Хаха, монтажи....Въпросните монтажи" си се оказаха истинските видеа, недокоснати и непипнати. Никой не е виновен, че Мегито съвсем наистина отказва фурмичките или пък че се бутат като малки деца двамата с мъжа ѝ по събития. Кога е имало ФШ в темата..? 
Сигурно онова видео от снощи с неадекватното поведение на Харко също е монтаж.
Двамката си отговарят точно на поговорката "търкулнало се гърнето, та си намерило похлупака". Толкова неадекватни в поведението си на публични места....

# 4 406
Всеки ден увеличавате състоянието на Мегън. 6млн може да има, ама не тя, а мъжът й. В началото на брака се говореше за макс 2 млн. От мен й давам общо 3.
По отношение на историята на изкуствата, попитай някой живял/живеещ в чужбина, Сащ например, да ти обясни, аз нЕма се хаба, че е глас в пустиня .

Ох, искам аз да съм неуспяла, треторазрядна, застаряваща актриса в сериал с няколко милиона в банката 😂

Дай Боже всекиму. 😁 Аз съм съгласна и десеторазрядна актриса да съм, но и аз да съм скатала едни 6 милиона в банката. 😉

# 4 407

Дали някога ще видим и Меган без прическа и скъпо изглеждащи дрехи?

То пък нейната една прическа. А относно скъпите дрехи. Ако ще и дреха за милион долара да сложи, то все тая, защото винаги изглежда евтино. Просто женицата си има такова излъчване и такова поведение.

# 4 408
...кой колко щял да печели без кралското семейство ... Кейт щеше да умира от глад без Уилям ...
Може Мидълтън да нямат нашия тертип да хранят "деца" до пенсия и дори нищо да не им оставят.
Но аз не съм чула някой фен на Кейт да я харесва заради зестрата,винаги се казва:класа,възпитание,самодисциплина и т.н.
Нито пък някой ще хареса Мегън заради хонорарите й.Те нямат никакво значение в качеството й на кралска особа,майка и съпруга.Където нашето трътлесто балонче издиша...

И понеже тука размахваме едни милиони като жълти стотинки,да питам знаете ли какво точно са изобретили/патентовали Мидълтънови,та са милионери.Четох го в едно интервю на мама М.Хард уърк-това ясно,с деца на ръце-на мен ли го казва;но не уточни какво били измислили.На запад,вече и у нас, кетърингови фирми бол,тейк ауеи,всеки ресторант и кафене доставят и организират партита,т.е.конкуренцията е огромна,работа много,пари колкото дойдат.Капка в морето е фирмата на бившата стюардеса и инж.Мидълтън,при това почнали от нулата.И станали многомилионери.Ако на калпак на дете дават по 6 млн.,собствениците пък още повече...нещо не ми се вързва.

# 4 409
Всеки ден увеличавате състоянието на Мегън. 6млн може да има, ама не тя, а мъжът й. В началото на брака се говореше за макс 2 млн. От мен й давам общо 3.
По отношение на историята на изкуствата, попитай някой живял/живеещ в чужбина, Сащ например, да ти обясни, аз нЕма се хаба, че е глас в пустиня .

Състоянието й не го увеличаваме ние, има си официална информация, влез и прочети.

За историята на изкуството е същото, лесно може да се провери колко се изкарва. Не е нищо особено.

Аууууу, как смеят Кеймбриджови да съдят папарак, срамота. 😁😁😁 Не знаят ли, че така не се прави.😉

Общи условия

Активация на акаунт