Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 409
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 465
Те си документират всичко дето правят ежедневно едва ли не, пък ще изпуснат такова важно нещо като гласуването. Честно, супер тъпо ми е да се снимаш как гласуваш, в секциията доста са се посмяли. Да не говорим, че дори ми е тъпо, че самите кандидати си се снимат как гласуват за себе си...пък тя не е нито кандидат, нито  е показала интерес към политиката някакъв. Гласуване за Бога-нормално действие дето се случва на всеки 4 години, човешко право. Поне е хубаво, че гласуват и дават пример, защото ако има поне 1 човек, на който да дадът пример пак добре. Това е много важно, а хората масово не го съзнават.
На Ивана снимките й не ми харесват с Боби. Много кафти е излязла кожата й. В близък план, много тъмна мнага намазана сякаш.

# 3 466
  • Варна
Защо така Пепе не ни залива със сторита от Дания, много е пестелива! Вместо да използва, за да показва интересни моменти, ако щеш и гледки от улицата, тя - нищо. Ще монтира после 4 минутен клип и айде.
Тя не е там на екскурзия все пак. Вероятно имат да си кажат и да се разбират за много неща.
Тя не е с Филип, ако е била, то е било снощи на пицата евентуално. Филип си се разхожда сам със София. Пепе беше снощи с Елица, сутринта с другото момиче и сега пусна една снимка, май пак е с Елица.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 15:39 от ivka_smile

# 3 467
# 3 468
Този не е ли бг Кен?

# 3 469
Ааааааааа, ще ги хвана тия палта и ще ги изгоря на клада!!!! Rage

# 3 470
  • София
3 мечки си вървели в гората
Много са смешни и трите. Тия палта, ако стоят на някого, то е само в шармантен контекст- в комбинация с ток, хубава рокля и на висока стройна жена, не на тия тролки.

Последна редакция: нд, 27 окт 2019, 15:51 от The Catcher in the Rye

# 3 471
  • Варна
На мен ми харесва единствено как стои палтото на Елица. Явно са модерни тези палта?

# 3 472
На мен палтата ми харесват, но в други съчетания. На Елица комбинацията е хубава. Клинчето на дамата вляво с един змийски и един леопардов крачол ли е?!? 😂😂 Или аз нещо не виждам...

# 3 473
Змийски, тук се вижда по-добре:

На Елица наистина е най-сполучливо. Тази Пухи и Пепе са като диви фолкаджийки.

# 3 474
Харесва ми аутфита на Елица и палтото и отива. Тази Преслава ли беше(?) е тотален фейл с това палто и панталон и чанта и обувки Weary Не, не, НЕ.
Пепа си е Пепа - деликатна безвкусица.

# 3 475
  • София
Елица има някакво усещане за стил и семплост, но тая Преса като я налази и онази се нагажда. Какви са тия змийски ботуши сега? И от истинска кожа да са, пак евтинеят.

# 3 476
Това ли е светата троица, дето се изреждаше да се снима в скута на Фичо едно време? Може би сега другите две тайно благодарят, че Пепа го е отмъкнала и не са на нейното дередже.

# 3 477
Само се чудя на кой толкова дава пример да гласува, като аудиторията и на Ивана е предимно <18. Зрелите хора едва ли чакат Ивана да гласува, че да идат до избирателните секции.

# 3 478
  • софия
Изгледах влоговете Джаферович и Сладкиша. Първата се чудя кой я обяви за гримьор, веждите и устните и са потресаващи.
Сладкиша е меко казано надута, без грам покритие.. Щяла да "бояиша" - потресена съм.. Видеото и беше скучно и досадно.

# 3 479
Съгласна съм с tinkerbell88. Много ме дразни в изборният ден като започнат всички известни да се снимат и да приканват да се гласува. Аз като разумен човек не чакам някой да ми каже, а отивам и гласувам. Съответно тези пък, които са решили да не го правят, едва ли ще се трогнат, че Ивана, Гергана, Петкана и т.н. им дават пример, който те да последват. Даже мисля, че и на призоваващите не им пука, дали някой ще отиде да гласува, заради тях, а го правят от позьорщина.

Общи условия

Активация на акаунт