Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 416
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 525
Хубаво де, в нейният случай не е гурбет, просто аналогичен пример...
Ако толкова много пари имаха, що живеят в скапан квартал? Само на мен ли не ми се вижда нейния живот луксозен?
Много често се обвинява точно тя, че си ги търсила такива... Заможни. И хайде, нека не се лъжем, кой не иска финансово стабилен партньор 😆 Моля, не ми скачайте с личните истории, както вчера за анорексията, не целя да засегна никого.

# 3 526
Имала-дала 78лв. Елица за ванилена захар 😁 Като я влече.. Все пак няма да си я слага в кафето, а се ползва пестеливо и не се купува всеки ден. Нека не издребняваме. Подредила си е кухнята и нищо лошо няма в това. И мен по някога ме хващат лудите и почвам да подреждам под конец, но друг е въпроса кога пак ще ми се случи хаха.

# 3 527
Защо да не живеят в скапан квартал? Всеки си има различен приоритет. Плащат по-нисък наем, а със спестеното Елица винаги може да си купува фенси нещица. Защо трябва да им пука за квартала, ако им е уютно в апартамента и не прекарват ежедневието си в квартала?

# 3 528
Реално, ако наистина влагаш тези пари, в това, ако ти е професия, вложените средства наистина са оправднаи. Хобитата на Елица ми се струват твърде много. Гримове, които също не са евтини, или и тук греша?
Твърдя, от гледна точка, на това, че съм била в Дания и съм запозната с начина на жинот там, че тя абсолютно си демонстрира висок стандарт.
Малдиви, Щатите и други дестинации, обаче си прави зъбите, както твърдите в България.
Това не е ли противоречие? Не желая отговор.

# 3 529
Много от нашите ютюбъри (влогъри) не знаят, че всеки техен клип е "влог". Това, което те си мислят, че е "влог" е "дейли влог", т.е. дневен влог (какво правят през деня). "Влог" се нарича всяка една информация поднесена чрез видео (Блог+Видео=Влог). От друга страна е ясно, че информацията поднесена под писмена форма се нарича "блог". Така, че всички са влогъри, но някои от тях не знаят какво точно правят

# 3 530
Само да не започваме пак темата с Ели и финансите. Дайте да разнообразим малко , какво ново с Пепе и Филип?
Laughing

Но сериозно, ваниловата захар беше огромно количество и ще я ползва месеци. Откога някакви хранителни продукти са показателни за луксозен начин на живот? И жилището им, и наредбата на кухнята, и гардеробът, както и целият им начин на живот са доста скромни.

# 3 531
Защо да не живеят в скапан квартал? Всеки си има различен приоритет. Плащат по-нисък наем, а със спестеното Елица винаги може да си купува фенси нещица. Защо трябва да им пука за квартала, ако им е уютно в апартамента и не прекарват ежедневието си в квартала?

Принципно няма нищо лошо, ако тях ги устройва и не им е проблем локацията.

Това обаче не се връзва с парадирането, според мен.
Има си кусури и тя, не е светица, както тук я наричат, но аз не смятам, че демонтрира висок стандарт и се хвали, че е много преуспяла.
Човек, който се има за много хай не обяснява как се облича с бюджетни марки и че се лакира сама за по-евтино.

# 3 532
Абе и Кейт Мидълтън не живее така, както живеят някои инфлуенсърки. И то не защото не може да си го позволи, а защото хората имат уважение към парите си. То в това се крие и част от благородството. Мен никак не ме респектират хора, които не умеят да харчат смислено.

# 3 533
Защото хора, които уж имат луксозен начин на живот, (както се твърди за Е+М) няма да живеят в скапан квартал. По мое мнение поне. Няма да има нужда да спестяват от наем, за да си позволяват нещо друго. Гъзарите (съжалявам за думата, не ми идва по-подходяща) навсякъде ги представят в скъпарски къщи.
Гримовете са скъпи наистина, да. Но не купуваш една палитра, че да я изразходиш в рамките на месец. Тя работеше И като гримьор, а и до днес мисля, че прави гримове за разни поводи на приятелки (и не само), за което трябва набор от всякакви продукти, така че тия пари зян не са отишли.
Противоречието го виждам аз от друга гледна точка, но щом не желаеш отговор, ще си го запазя за себе си 😜

# 3 534
Реално, ако наистина влагаш тези пари, в това, ако ти е професия, вложените средства наистина са оправднаи. Хобитата на Елица ми се струват твърде много. Гримове, които също не са евтини, или и тук греша?
Твърдя, от гледна точка, на това, че съм била в Дания и съм запозната с начина на жинот там, че тя абсолютно си демонстрира висок стандарт.
Малдиви, Щатите и други дестинации, обаче си прави зъбите, както твърдите в България.
Това не е ли противоречие? Не желая отговор.

Гримът не й е само хоби, работила е като гримьор, сега май само гримира на свободна практика.

Щом си живяла там, интересно ми е да кажеш колко струва един официален грим примерно?

# 3 535
Преди да пиша за Елица бях сигурна, че веднага редовната група ще се включи в режим защитна реакция.
Да, истината е, че когато не разчиташ на смислена и отговорна работа може и да не си даваш сметка какво впечатление оставаш в хората, още повече, че го правиш публично.
То и Пепето го раздаваше лежерно и хепи, ама, стана, каквото се очакваше.

# 3 536
Ако визираш мен от редовната група, далеч съм от защитник на Елица 😃 Критикувала съм я и аз.
Просто преди няколко страници написа, че не си я гледала от години, в същото време казваш, че демонстрирала луксозен начин на живот, ходила на фризьор, маникюр, което не отговаря съвсем на истината. Това е.

# 3 537
Изгледах влоговете Джаферович и Сладкиша. Първата се чудя кой я обяви за гримьор, веждите и устните и са потресаващи.
Сладкиша е меко казано надута, без грам покритие.. Щяла да "бояиша" - потресена съм.. Видеото и беше скучно и досадно.

И аз й се чудя... и докато гледах влога се чудех какво странно има в лицето й?! Да, има приятен глас, но до там. Само заради това стигнах до края на иначе празния влог.

Сладкиша ми прилича на онези баби от село, които са нахални, груби и всички трябва да се съгласяват с нея. А мъжът й.. не ми мяза на мъж. Anguished

# 3 538
Гримовете са скъпи наистина, да. Но не купуваш една палитра, че да я изразходиш в рамките на месец. Тя работеше И като гримьор, а и до днес мисля, че прави гримове за разни поводи на приятелки (и не само), за което трябва набор от всякакви продукти, така че тия пари зян не са отишли.

Ето ги гримовете: https://www.youtube.com/watch?v=AzZMoydKsdc
Дори и професионални гримьори нямат толкова много гримове в домовете си. Simple Smile
За мен подобно трупане на гримове е вид болестно състояние и зироу финансова култура. С две думи - кичозен лЯйфстайл.

# 3 539
Аз искрено ви завиждам за стабилните нерви и спокойствие, което проявявате, за да гледате клиповете на Елица и да помните детайли от тях. Съдържанието е интересно, но тя като личност е просто непоносима. Като е сама е една идея по-приемлива, но покрай Майкъл и "мама Бърч" е като настъпано коте.
Иначе не виждам нищо лошо в това да си има хоби. Някои хора имат свободно време да четат, други да спортуват, трети да готвят и да си подреждат кухнята. Няма зависимост между това колко успешен си и колко свободно време имаш.

Общи условия

Активация на акаунт