Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 337
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 3 660
Като подхванеш една тема публично е редно и да я приключих публично. Има вариант изцяло спиране на комуникацуята, но тя хем държи да остане релеванта, хем ако може да не ѝ се задават неудобни въпроси за семейство, на което е изтипосала най-скъпите моменти в нета. Смешно е да се говори за тачене на лично пространство на човек, който е премахнал границата между частното и публичното. Кофти, ако и пишат гадни неща на лично, но до оня ден сигурно не е имала проблем да я величаят същите тия хора.

# 3 661
Горката Елица, мога да си представя какво и струва да е около Пепа тези дни 😕

# 3 662
Антоанета просто не знае кога да спре. Доколкото чета този лайв е бил катастрофална издънка, още отдавна писах, че в нейната ситуация единствения смислен ход би бил да се кротне малко, да си даде почивка от социалните мрежи и малко от малко да осмисли и подреди живота си, за да не става за смях, но тя опитвайки се да излезе от ситуацията, се закопава още повече. Изказването че се облича заради аудиторията си, ме разсмя - не съм гледала лайв-а и не знам как звучи в контекста на това, което е говорила, но по-зле облечен български инфлуенсър няма, за последната година се сещам да е изглеждала добре само на сватбата с дългата розова рокля, където цялостната ѝ визия беше без забележки, иначе в останалото време стилът ѝ е потрес! Включително на кръщенето на Сиена се беше облякла като някоя тийнейджърка, в крайна сметка кръщене се прави веднъж в живота, поводът е формален и изисква малко по-стилен тоалет, а не неизменните маратонки, които не знам защо масово се носят от всички по всякакви поводи, все едно други обувки вече няма на пазара. Ивана и Полина ѝ дишат във врата в класацията "Най-нелепо облекло", но засега Антоанета води с преднина. Коментираните пухени палта на мен лично много ми допадат като тенденция, но изискват правилно съчетаване, което при Антоанета и Преслава липсва, а при Ели е по-скоро приемливо. Палтото трябва да е акцент в тоалета и за да стои добре целият този обем и за да има баланс, най-добре се съчетава с тъмен панталон по тялото, изчистени аксесоари с класическа линия и обувки с висок ток, особено ако се носи от миньонче ~1.60, каквито са и трите дами.
Гледах новото видео на Ирина-вегана, за пръв път от доста време ми беше ненатоварващо да я гледам, интересна ми е с този вегански фанатизъм, но като започнат да ѝ хвърчат искри от очите на тема месо натоварва и я превъртам.

# 3 663
Чудно ми е колко време ще се размотава из Копенхаген, давейки мъката, докато София прекарва време с баща си. Дано не са само за няколко дни.

# 3 664
В общи линии съм съгласна с Еми и passionbiojuniper.
Въобще не става дума за това кои моменти показвала - много ясно, че няма да извади камерата по време на скандала. Става дума, че една година обикаляше по медиите с мъжа и като циркаджийка, за да обяснява техния модел на семейство, как се справят, какво е тук, какво е там. Целият и канал се завъртя около децата и семейството. Сложи се в центъра на кампания за семейно планиране, лекар интервюира и през цялото време не се умори да повтаря като развалено радио "лесно е, нищо не се променя, човек може всичко, лесно е, нищо не се променя, всичко е постижимо, лесно е, нищо не се променя, човек може всичко". Тогава за първи път се сблъска с вълна от отрицателна вълна от мнения и вместо да си свие перките малко и да оправи нещата, тя предпочете да ни се скара от колата, че не сме я разбрали правилно. Тази публична акция по какъв начин може да се сравни с раздаване на акъл във форума?
Преди година, когато същата Пепе, която сега ни обвинява, че не и ценим личното пространство, си снима раждането, обиколи телевизиите да разкаже за избора и. Каза, че с Филип седнали инаправили списък с плюсове и минуси. И наистина ли никога не им е хрумвало, че един огромен минус, е, че когато веднъж се качиш с разтворени крака в интернет, за да те видят как раждаш, семейството ти ще е тема номер едно от цялото ти битие. Не аутфитите, не Египет, не лЯйфсталЯ и не коучинга.
И съжалявам, че ще го кажа, но и историята с кухото яйце едва ли е качена с напълно алтруистична причина. Даже смятам, че там се е зародила идеята, за да снима и раждането.
Скрит текст:

# 3 665
  • Някъде там
С извинение, но само кварталните клюкарки държат да знаят с подробности проблемите на хората.
А като каква ще определиш Антоанет, която лъже не само аудиторията си, а и клиентите на рекламите агенции и фирмите с които работи, както и зрителите на телевизиите и хората присъстващи на мероприятията на които е поканена.
Примери за лъжите и ще ти дам много, ако искаш?
Защото тук се казва, не я следвайте като не я харесвате. Ок няма да я следваме, но тя не е само в канала и социалните си мрежи. Не говоря за отношенията им с Филип а за неща които може да си спести. Като например да лъже че поръчва готова храна само 1-2 пъти седмично.
И да се допълня, всички лъжат но техните лъжи са много по-малко..

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 11:08 от daviz

# 3 666
  • Русе
В последното си видео Ивана рекламираше нова серия продукти на Аvon, естествено освен шотът с витамин Ц, не спомена другите какво съдържат като състав, да в коментарите писа в последствие след като попитах. Та бях хвърлила око на почистващия балсам - дегримьор (искам да намеря продукт за сваляне на грим без да се налага да ползвам кърпички, тампони и пр.) и влизам сега в онлайн брошурата ами 25 лв за 50 мл, а другите продукти по 45 лв. Вярно,че вземам малка заплата, ама много ми се видя и хубаво,че на каталога има пълно и детайлно описание,че иначе от инфлуенсърите освен какво пише отпред и вида на опаковката друго не се коментира, поне малко да се постараят, за тази цена трябва по-подробна информация и представяне, а не само ,,изглежда луксозно,, .....

# 3 667
Като виждам колко гледания има историята за кухото яйце, не се съмнявам, че оттам е дошла идеята да си снима и раждането. Смятам обаче, че Пепето е мислела, че ще повлече крак и други нейни колежки, бременни по това време, ще я последват в примера и. Само че не е отчела, че това тук не е Дания, а България и ние сме си консервативна нация. Така и си увисна като единствената раждала в ефир, така и ще си остане.

Чудно ми е, дали са я канили по телевизиите да говори за преструктурирането, така, както я канеха да говори за датския си съпруг, датските дечица и датския модел? Thinking

# 3 668
И на мен почва да ми става мъчно за Пепе, неудобно може би, но най-вече ми иде да я ошамаря барем ѝ дойде някакъв акъл. Може ли в социалните мрежи да се оплакваш, че те тормозят в социалните мрежи?😕 Спираш комуникацията и точка, не видеа да си нищи личния живот пред напълно непознати, че и да им се сърди, че се интересуват и я разпитват, при положение че до оня ден за това се бори. Най-вероятно е наясно с темата, толкова ли не се замисля, че тези неща остават за децата ѝ да четат след години, дори и да изтрие видеата. Леко страшно почва да става нейното, с тази фалшива усмивка лепната навсякъде си бърка страшно емоциите и имам чувството, че сама пред себе си не може да се отпусне да не е #goals. Да вземе вярно да запише една психология, но с цел себепознание и разбиране, добре дошло и малко толерантност и емпатия. На нея са ѝ нужни в момента, може пък и да осъзнае, че е хубаво и да се дават, не само да ѝ се иска да получава.

Тя работа ще си намери, не я мислете. И връзки има, и е амбициозна, вече с име и някаква позиция, млада, има гръб, само да се научи с какво точно да търгува и че целта не винаги оправдава средствата.

Не е за съжаление.

# 3 669
С извинение, но само кварталните клюкарки държат да знаят с подробности проблемите на хората.

Ами не, не държим. Тя сама тика дълго време подробности около особата и семейството си, с претенцията, че е честна и открита с аудиторията си, пък се оказа, че не е нито честна, нито открита. Има една камара инфлуци, които си снимат тоалетите, козметиката, домовете и чат пат децата, но всичко с някаква граница и най-личните семейни неща си остават за тях. Сещам се например за Деситокс или дори Зорница, ако щете. Може да има човъркане и подигравки за къдрици и глупости, но поне никой няма толкова информация, дадена от самата инфлуцка, че да любопиства за лични семейни работи, които нормално, най-много засягат всеки човек...

# 3 670
Да, все някой друг виновен, задето искате да ровите в проблемите на хората, че даже и да им измисляте такива. Елица рядко споделя лични неща, ама и с нея пак - Майкъл я подтискал, пък не знам си какво. То си е манталитет това. Колкото по-малко информация дава човек за себе си, толкова повече място за свободни съчинения има. Така, че изобщо не съм съгласна, че Пепе била провокирала интереса ви към личния си живот.

# 3 671
  • София
Откриването на топлата вода не значи непременно да триеш сол на другите и да засягаш хиляди хора по щекотливи теми, както стана с кампанията й. Това е разликата.
Можеш да си наперен, заблуден и превъзбуден, но пак да имаш някаква емпатия, вместо да се изказваш от позиция на превъзходство по теми, свързани с един от бичовете на 21 век. Така че- не ми е жал за пепа, да. Нищо, което не се случва всеки ден на стотици хора, не й се е случило. Не е специална. И си експлоатира драмата. Като не ти изнася, просто се махни от екранчето. Не си Ал Пачино за Бога.

Още докато бях непредубедена към нея, някак не ми стана жал за другата й драма история с аборта. По принцип като вляза понякога в репродуктивния и прочета за жени, ми става много тъжно и си поплаквам, но в нейния случай- не ми дойде отвътре. Не че съм единствен критерий, просто споделям. Смятам, че има защо.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 12:13 от The Catcher in the Rye

# 3 672
Уейв и ти си влязла да пишеш и четеш в клюкарска тема, тъй че не си особено по-различна. Пепе месеци наред се обявява за пример чрез личния си живот и семейно положение и насърчава хората да я следват. Имаме право да подлагаме на съмнение колко точно е валиден тоз велик пример къде го дава. Все едно някой да ми промотира веганство, а да набива пържоли и да се дразни, че хората му надничат в чинията.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 13:57 от Emi_55

# 3 673
  • Някъде там
Уейв, разбрахме че сме махленски клюкарки, ще кажеш ли Антоанет, като каква я определяш на база многото дребни лъжи и заблуди,защото темата е за обсъждане на блогърите, не на потребителите?

# 3 674
Аз не съм видяла тя да е трила сол на някого? Пък доста видеа съм й гледала. В темата съм, да, обсъждат се и доста положителни неща и това е причината, поради която съм тук, обаче на моменти изплисквате легена от злоба.
За лъжи, не знам, определям я като жена, която си е мислила, че успява да контролира живота си, а сега светът й се срива, защото нищо не е това, на което се е надявала. Не вярвам на някого да не му се е случвало.

Последна редакция: пн, 28 окт 2019, 12:36 от Уейв

Общи условия

Активация на акаунт