Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 258 619
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 4 035
Аз в никакъв случай немога да дочакам с календарите ден по ден отваряне. Когато избирам такъв, гледам да е на марка от която иска да ползвам продуктите основно при пътувания. Малките опаковки ми вършат много добра работа.

Пуснах си новото видео на Мара Лондонска и си казах, че няма да хейтя, но не издържах! Започна със слагане на брошка (за дрехи) върху мазната си коса. Освен това на всички ивенти +1 й е мустакатата приятелка  Лора, която се ленДЗи като белка. Еми не, не става!

# 4 036
Момичета, поръчах си на Полина серията и я използвах веднъж вече. На пръв поглед всичко точно - много готина опаковка, страхотен аромат! Шампоана ми се разглоби при опит да изстискам от шишенцето ( дозатор ли се нарича не знам, падна ) и една част от течността се изля на пода. Да речем, че това е някаква фабрична грешка. Преминаваме към аромата. Изключително слаб, когато се нанесе, а след изсушаване тотално се изгуби. В момента косата ми мирише просто на чисто. Като ефект не е “уау”, но не съм и очаквала нещо различно, като се има впредвид леката му формула.
За цената, която имат продуктите, не мисля, че си заслужава. Мисля да използвам шампоана, когато ми се налага по-често миене на косата, но като цяло не съм впечатлена.
Относно Полина, харесвах я доста преди да забременее. Сега не мога да понасям лигавите й сторита и за това вече не ги гледам де. Този “мами инфлуенсърски лЯйфстайл” дето всички феймъси, които родиха, водят..не ми се нрави ама хич.

# 4 037
  • Русе
На the body shop календара продава ли се в България?
На сайта им пише да очакваме скоро, явно ще ги пуснат, но не знам дали ще може онлайн, аз много се чудя за тях. От една страна ми се иска,но ако го отворят, преди да съм го поръчала ще ми мине тръпката ... Smile
https://www.thebodyshop.bg/koledni-kalendari

Tакива хубави кадри във видеото на ВалериЕ, чудесен интериор и да изплюска това заглавие .....

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 20:30 от lorito5678751

# 4 038
Е те точно по тоя аромат се превъзнасят. Това потвърждава мнението ми, че повечето само са го помирисали от опаковката. 😆

# 4 039
Е те точно по тоя аромат се превъзнасят. Това потвърждава мнението ми, че повечето само са го помирисали от опаковката. 😆

Освен това във видеото на Теа ми направи впечатление, че бутилката е пълна до горе. Тя с нейната дълга коса, ако го беше ползвала,щеше да си личи..

# 4 040
И аз забелязах, че опаковката на Теа сякаш беше пълна.
Теа твърдеше, че във видеото си няма да има спонсорирани реклами, значи безплатно прави реклама на Полина...

# 4 041
Снощи гледах Галя, всъщност тя показа доста неща,които купува за пореден път. Не виждам нищо лошо. И трябва да си призная, че този път ми се видя симпатична. Харесах грима й, гривната, маникюра и пръстена на лявата ръка 😂. И ми направи впечатление, че показа еластайзъра за коса, че спи с него. Значи все пак понякога си мие косата вкъщи.

# 4 042
Здравейте, гледахте ли новото видео на Simona от днес,  където говори че някой си известен изневерил с нея на приятелката си, защо ли си мисля, че говори за Чоко, мисля, че има няколко намека за него, както и намекна, че приятелката му не е от софия и даде уж като пример Пловдив, от където е Валентина ( приятелката му ) Вие какво мислите? Grinning

# 4 043
На тати палитрата, за да излезне по-евтино като доставка и митница после, вариант е да се прати до Англия чрез превозвач до БГ за 2лв. Така бях правила с поръчки от американския амазон.

Тази палитра и в Англия би подлежала на ддс облагане. Каква е врътката? A и шипинг до Англия не е ли колкото до Бг?

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 16:26 от tuali

# 4 044
На тати палитрата, за да излезне по-евтино като доставка и митница после, вариант е да се прати до Англия чрез превозвач до БГ за 2лв. Така бях правила с поръчки от американския амазон.

Тази палитра и в Англия би подлежала на ддс облагане. Каква е връзката? A и шипинг до Англия не е ли колкото до Бг?

Поръчвала съм на такава стойност и не са я облагали там, връзката е за 2лв отгоре да се избегне нашата митница и главоболията покрай нея.

# 4 045
Здравейте, гледахте ли новото видео на Simona от днес,  където говори че някой си известен изневерил с нея на приятелката си, защо ли си мисля, че говори за Чоко, мисля, че има няколко намека за него, както и намекна, че приятелката му не е от софия и даде уж като пример Пловдив, от където е Валентина ( приятелката му ) Вие какво мислите? Grinning
Аз пък си мисля, че е този Васето, гаджето (май бивш) на Никол 🤭

# 4 046
Ау драма🤪 ,не знам коя е Симона🤓 и сега ми е любопитно🤨.

# 4 047
Мисля, че е тази
https://www.youtube.com/channel/UCrNYe8Em39LhSUT80x09UhQ
Но пък може и друга да има. Тази не я следя, откровено казано противна ми е.

# 4 048
Не е тази, само Simona се пише и видеото е нещо от рода на истината за известните.
Мисля, че е тази
https://www.youtube.com/channel/UCrNYe8Em39LhSUT80x09UhQ
Но пък може и друга да има. Тази не я следя, откровено казано противна ми е.

# 4 049
Не се бях сетила за Васето, възможно е, аз първо го свързах с Чоко, защото тя спомена в видеото, че е се е видяла първо по работа с въпросния и каза, че няма да сподели дали е излезнала или не и един вид 'колаборацията' (аз така го разбрах) защото имала колаборации с много хора, а тя има с Чоко видеа, където е в тях, а и спомена, че му е ходила на гости няколко пъти, а Чоко си живее в София както и тя, но може да е било в периода, в който Васето живя в Сф.

Общи условия

Активация на акаунт