Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 261 295
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 4 050
Лапешки истории за гледания, не ме интересуват драмите им.
Обаче...покрай бъзиците с Гери и чакането на Студио Куинс всеки петък 😂 Васето ми стана симпатичен и не ми прилича на такова момче, пък и Николчето така му е стъпила на врата, та съм убедена, че за каквото и да става въпрос не е той.

# 4 051
Какви ги вършите момичета? Аз пък мисля да започна кулинарен блог, любител съм на храната и когато пътувам безкрайно се затруднявам при избора на семейни, малки ресторантчета, където готвят феноменално... Коства ми много търсене и усилия да ги открия, така че, мисля, ще е полезно при пътувания, хората да намират информация, бързо и лесно, а не със безкрайно търсене, ако ги интересува тази част от пътуванията.

# 4 052
  • Мюнхен
Лапешки истории за гледания, не ме интересуват драмите им.
Обаче...покрай бъзиците с Гери и чакането на Студио Куинс всеки петък 😂 Васето ми стана симпатичен и не ми прилича на такова момче, пък и Николчето така му е стъпила на врата, та съм убедена, че за каквото и да става въпрос не е той.

Дам, права си. Познавам ги лично, имаме и общи приятели, които са им били близки... Васето е много точно и свястно момче, единствената му "грешка" е точно, че е оставил Никол да му се качи на главата. Те затова Васето и Стоян вече не са дуо...

П.С "Анаконда" за нея е писана все пак Grinning

# 4 053
Бях си намерила влогърка-педиатър, но не съм се абонирала и не мога да я открия,  някой сеща ли се? Иначе бях гледала няколко вида и говореше доста интересни неща за здравето на децата... Изобщо май няма много такива в нашето пространство.

# 4 054
Да не е HealthyKid Sofia? Голям фен съм й, но рядко качва.

# 4 055
Да не е fab mama? Тя има такива видеа.

# 4 056
Healthy Kids Sofia?

Аз от темата научих за нея (май от Пийкок, благодаря 🤗), изгледах няколко видеа и ми допадна, за много от нещата, които казва съм на нейното мнение.

# 4 057
Този клип на Симона е абсолютна измислица. Не го е доизмислила. Това със салатата е същото като с вафлата и Ричард в биг брадър.

Едит: Продължавам да гледам клипа и заключението ми е, че Симона е ужасно дразнеща.

Последна редакция: ср, 30 окт 2019, 23:43 от HriEmS

# 4 058
Healthy Kids Sofia?

Аз от темата научих за нея (май от Пийкок, благодаря 🤗), изгледах няколко видеа и ми допадна, за много от нещата, които казва съм на нейното мнение.
Много приятна девойка е

# 4 059
Не догледах клипчето на тази Симона.
НО.. 16 годишна да се определя като "hoe"?!?!?
Нямам думи. Лиготии и простотии.

# 4 060
За пръв път днес гледах Галя Симеонова, която чета, че се обсъжда.
Сега си спомням, че като малко лапе участваше в "Звънче". Беше с шини и говореше много смешно. Явно има мама, баба или тати в БНТ.
А, иначе, сега имам чувството, че ми говори Николета Лозанова.
Ам, нищо не ми носят като идеи и нейните видеа. Направи ми впечатление, че винаги е с прическа, грим, сякаш я излъчват в ефир.
Уф, и в нея липсва непринуденост.

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 01:00 от Judit Becker

# 4 061
Гледах на Галя видеото току-що. Тя освен, че е добре да спре да тъпче филър в устните, e добре и да спре да се очертава така осемдесеттарската, че цялата е станала на уста вече.

Последна редакция: чт, 31 окт 2019, 00:10 от FelicityB

# 4 062
Опитах се преди време да гледам Галя, но не ми се получи Sad

# 4 063
Опитах се преди време да гледам Галя, но не ми се получи Sad
На мен ми се получи, с усилие, защото тук се обсъжда.
Да съм в час, понеже явно съм на светлинни години по гледаемост с всички тук 😄
Дам, няма да си я причиня повече. Оставам си с чуждите, които следя.
Само ако Пепа реши да ни забавлява отново 😉

# 4 064
Точно Healthy Kids е, благодаря ви момичета.

Общи условия

Активация на акаунт