Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 11 / Октомври 2019

• 258 509
  • 4 401
  •   1
Отговори
# 4 230
Мечо има вълшебна пръчка вместо..нали,с едно замахване ги прави дами,ако не класни дами,то поне се вземат за такива.Гротеска е това на Палуна.
А Константина ме кара направо да кажа-БЛЯКС!БЛЬОП! Поне да смени филтъра или да се възползва от шампоаните на Полина Росицкая.
Ама си мисля,таз' клошар мода не тръгна ли от Пепе-мами лЯйфстайла и т.н?!Колкото косата и видът ти е по-"меси",толкоз'си по-мами...

Последна редакция: пт, 01 ное 2019, 01:19 от BaklavaTa

# 4 231
Да, много немарлива и неграмотна изглежда жената от показаното в профила й. Всеки сам си гради имиджа, нали знаете. Колкото и да се мислят за инфлуенсърки не могат да скрият какви са мърли. Всичко им лъсва с всеки пост и видео, но те продължават със самочувствие. Важното е да има реклами, да идват пари.

# 4 232
Аз също искам да заменя найлоновите торбички, но предложението на Маги с платнените не ми се стори удачно за супермаркетите, т.к.на касата касиерите трябва да видят все пак какво има в торбичките, а това отнема и време. Идеята за мрежички от плат ми харесва, защото така вече има видимост от пръв поглед.

# 4 233
Ама защо се коментира дали котките е нормално да ядат мишки. Разбира се, че е. Но нормално ли е човекът да заснема. За мен- не.

Кратко, точно и ясно. Grinning А беше много странно.. първо сторита за минали клипчета за грим и следва това с котката. Малко шок. Grinning

Светлето се е трансформирала откакто се видя с пари. Иначе я показвам на моя приятел и не може да я познае. Накарах го да напише в Гугъл Светлана В. и нали излизат много снимки и ме пита коя от всичките е?!?! Sweat Smile

# 4 234
Както е тръгнало, Пепе ще обработва новия си влог до Коледа.

# 4 235
Не знам от филтър ли е или дамата (Константина) има някакъв проблем, но извинете, тя си изкарва парите с визията си
.не разбирам рекламодатели, които да съгласни такъв човек да рекламира продуктите им. И винаги тия снимки ми се струва , че са : живеем в малка Кочинка ама разчистихме , че да се снимаме, защото трябва да изкарва мама пари.
Скрит текст:
Ако напълно сериозно подходя към българските влогърки, за мен най-проста, с най-ниска обща култура, беден речник е въпросната Константина Живова.
Гледала съм я преди години в предавенто "Отчаяни съпруги", после беше за кратко водеща по BG ONAIR. Аз по-некомпетентна водеща, с по-неадекватно държание не бях гледала. Та, изобщо не ме учудват коментарите, че е еди каква си.
Наистина се чудя, обаче, кой рекламодател се захваща с тази безгранична простота, която лее Живова.
Съжалявам, но по-меко не мога да се изкажа, за нея. Тя за мен е по-зле и от Валерито. Онази, според мен, просто си гони детската аудитория и го играе на инфантил и кукла Барби, но Живова го прави съвсем сериозно.
Никога няма да си пусна, напълно умишлено нейно видео.
Ето, за това ни е такова дередже всичко в България.

# 4 236
Полина да прати на леля ѝ Коци от нейния шампоан. Всъщност, май ѝ е пратила вече, ама не изглежда да го ползва. Косата ѝ винаги изглежда безумно мазна, сплескана и безформена.

# 4 237
Шампоана.... само го миришем! 😂

# 4 238
Използвам платнени торби за плодове и зеленчуци, когато пазарувам. Единият ми комплект са от мрежеста материя, вижда се какво има вътре.

Много удобни са ми, не се връщам с 10 найлончета вкъщи и като цяло се научих да си редя по-добре покупките. 😉

И да ви кажа, нито по пазари, нито по супермаркети учудвам някого. Хората са свикнали и даже често касиери са ме поздравявали за избора.

# 4 239
Това ,че си изпляска хонорарите е достатъчно😂.Снимките й са всякаш дъщеря й я снима..на бързо..

Да си купи статив ..пък бутонче,като ще изкарва пари с това да се напъне малко де.

# 4 240
Ползвайте ги тия шампоани бе, булки.
Уж големите инфлуенсърки, влогърки и бюти гурута.. с мазните коси и гадните кожи. (Не визирам само една)

Разбирам, че ви мързи да работите.. ама да ви мързи и относно хигиената, лошо.

Верно, нашите инфлуенЦи са пълни пародии. И като контент, и като визия.

# 4 241
Абе важното е да мирише на божури, другото е бошлаф работа. Както казва един мой познат: "може да не е чисто, ама поне да мирише на хубаво". Та така за божурите, вече ги сънувам!

# 4 242
Полина да прати на леля ѝ Коци от нейния шампоан. Всъщност, май ѝ е пратила вече, ама не изглежда да го ползва. Косата ѝ винаги изглежда безумно мазна, сплескана и безформена.
Безформената й коса да и е най-големия недостатък викам аз.

# 4 243
Валериана упорито се мъчи да бие Гергина Сикрета по тъпи кликбейт заглавия. Не разбирам, отишла си да правиш реклама на няква луксозна вила и накрая хайлайта, което вадиш като заглавие е, "хванах Мартин в крачка". Естествено, нищо подобно няма във видеото. Със същия успех можеше да го кръсти "Отидохме на Марс". Всеки път си пускам травъл влоговете ѝ с надежда да чуя и видя нещо интересно от някое място, но не.... Аутфитчетата и лоботомични разговори. Чудя се тия двамата какво ли си говорят и какви теми имат изобщо. Във влоговете е едно и също ВСЕКИ ПЪТ:
-Банята е невероятна, йеееее.
- И сегааа, ще обядвамеееее.
-А сегааа, ще търсим къде да пием кафенцеееее
- (мрънмрън носов глас) Мдааа.
Tired Face
Като цяло ми се вижда супер малоумно да хванеш Валериана да ти рекламира луксозната къща. Първо, прави го неадекватно, второ, последователите ѝ са  12-13годишни на 90%.

# 4 244
Tuali, за всичко съм съгласна, но само не и за последователите ѝ. 10 години ми се струва горната граница. Наскоро се виждах с братовчедка ми на 11 и стана въпрос за влогъри. Любими са ѝ Стан, Стефи и Айде Бг. Питам я дали гледа бюти влогъри, тя каза че имала приятелки, които са ѝ ги показвали, но едната какичка с черна коса била голяма лигла и незнайно защо пищяла цитирам "като 3 годишно". Показах ѝ Валери, каза че е тя. 😁

Общи условия

Активация на акаунт