Любители на Котки - Тема 138

• 34 527
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Леле, какъв сладур. А име има ли си.
За цокането не мога да помогна. За храната, ако котето е мъжко, наблягайте най вече на мократа храна и на качествени гранули за мезе. Но то си е до котка, де и предпочитания. Колкото до количествата, котето само ще си регулира дажбите. За драскането, наша Мая си е харесала един стар диван, който беше претапициран, но в момента е като изваден от казана, така го е разкрасила. Не смеем да го хвърлим да не нападне другите мебели. Joy Луда работа. Днес събрах две прахосмукачки космарлак, а чистя редовно, ужасно се скубе, като топола през май пуска мъхчета и вълма навсякъде.
Да кажа и добре дошли да сте в темата със сладуркото. Момичетата тук са мили и отзивчиви и вярвам, че ще се включат с полезни съвети и отговори на зададените въпроси.

# 196
Да кажа и добре дошли да сте в темата със сладуркото. Момичетата тук са мили и отзивчиви и вярвам, че ще се включат с полезни съвети и отговори на зададените въпроси.

Изпуснала съм името - Макс. Благодаря много! Честити човешки бебета на момичетата в темата от мен! Косматковците много да слушат новите попълнения на семейството! Innocent

# 197
Избягвайте храните с риба, че вдигат нивата на фосфор и магнезий в организма. Нека мократа храна да е с поне 60% съдържание на месо. Animonda Carny са на приемлива цена. За кастрацията е добре да на около 6 месеца, най-добре преди да е почнал да маркира.

# 198
  • София
Чеситити бебенца, момичета! Да си ви здрави, щастливи и с много късмет!:hearts:Two HeartsTwo Hearts
Добре дошли на новодошлите котенца! Да растат здрави и послушни!:hearts:
Клео изпраща много котешки прегръдки на всички!

# 199
  • София
Честити бебчета! Да растат здрави и безгрижни и да се разбират прекрасно с косматите членове на семейството (и не само с тях, де Smiley ).

Ама той е просто чуден този Макс! Здрав и игрив да бъде! Добре дошъл! Джаста Праста е казала за храната същото, което щях да кажа и аз Няма да повтарям. И за драскането я подкрепям. Ние може да им купим безброй драскалки, но те си избират сами дали ще ги използват, или ще превърнат в драскалка някоя мебел. Наша Елза драскалки не признава. Обича да използва за целта новия диван и матраците, които също бяха нови преди да ги заобича. Не й се сърдим. Някак тя ни е по-важна от мебелите и ги преглътнахме. Единствено в шалтетата в детската стая не й позволявам да си точи ноктите, защото щерката обича да си кани приятелчета и не искам стаята да изглежда неугледно, че някой може да й се присмее и да я нарани. Но как изглеждат матраците под шалтетата е друг въпрос. Laughing За щастие вероятността шалтетата да бъдат свалени пред приятелчета е почти нулева.
За кастрацията и аз имам някакъв спомен за около 6 месеца.

# 200
Ох, Клео каква е прекрасница. Heart Eyes

Пп Да, забравих да кажа да се избягва рибата в менюто. И колкото по от рано се свикне котето на качествена храна, толкова по добре, че после е трудно, да не кажа невъзможно.

# 201
  • Стара Загора
Една лоша снимка на една лоша Чума. Ей тъй да не ни забравите.

# 202
  • София
Maкс е голям сладур!  Heart Eyes

При момчетата е добре кастрацията да се отложи максимално дълго. Противоречива е информацията по този въпрос. Казват, че е добре да спре да расте и тогава да се кастрира. Това за кастрацията преди първо разгонване е за женските котки. Някои дори чакат котаракът да стане на повече от 1 година, но лично аз смятам, че започне ли да маркира, няма нормален човек, който да търпи миризмите и да търка с парцала.  Wink Каквато възраст е такава.  Laughing От няколко маркирания не става навик, за да те е страх от това. Има котки като моя Наско, който започна да маркира на около 2 години. Но масово става около февруари-март и всички, които са на близка възраст до възмъжаването започват с проявите.  Laughing Предполагам, че Макс ще е на около 8-9 месеца.

# 203
  • София
Ние кастрирахме Барни на 5 м. и не сме имали никакви проблеми.

# 204
Добре дошъл на Макс! Много е сладичък!
Нашия Марсел си точи ноктите на чисто новите столове в трапезарията... на нищо не приличат вече. А има разните му там постелки дет да си драска по тях, но те не са интересни 😤
Клеооо е прекрасна принцеса 🤩❤

# 205
Аааа, Чумичка мамина, кокоринка. Kissing Heart Барби, знам, че е тормозчийка малката гадинка, но ми е една от любимките в темата. Heart

# 206
  • София
Тази тема е радост за очите 😍
Имаме си и котешки бебетааа. Много хубав Макс!

Ето я и Мацоца (утре ще се качваме на кантара, нещо ошишкана ми се струва)

... майсторка...

# 207
  • София
При нас пространство за сън вече е разпределено. Едни получават цяла възглавница, за други остава крайче от леглото, но така е понякога в любовта, а между тези двете на снимката тя е очарователна. ❤️ И все пак един дом винаги принадлежи на котката в него. Лека нощ от мен и двете ми безценни момичета! ❤️

# 208
Влизам рязко в темата да ви разсмея. Моята котка спи с мен на леглото но на ръба, максимално най накрая. Следователно всеки път когато се разсънва, се разтяга и ПАДА Joy Абсолютно всеки път. И винаги е в шок как така паднах и гледа лошо. Хем сънена с полузатворени очи, хем крива.
Уникален образ, не знам как съм живяла преди без нея:heart:

# 209
  • София
Добро утро на мами и котета! Дойдох специално за да кажа на човешките бебенца в темата ни: добре дошли на света, мъничета! Аз ви пожелавам да сте живички, здравички и да изживеете един достоен и щастлив живот. И, разбира се, пухените опашатковци да са ви достойни другари в игри и пакости!

Общи условия

Активация на акаунт