Пазаруване от НМ, тема 36,ОКТОМВРИ 2019

• 41 547
  • 910
  •   1
Отговори
# 45
Как да е... Като ги няма нещата нито ненамалени, нито намалени, последно отнесох едно клинче на щерката.... от ПеРко 😂

# 46
Това лято за първи път пазарих толковс много дрехи ит ХиМ чрез сайта им. 90% от нещата просто не стават повече за носене. Купувам предимно премиум качество, но и то е пълен боклук. Ленени блузи станаха на бримки, носени са 5-6 пъти, панталони увиснаха, усукаха се, станаха на топченца. Просто не си заслужават тези адски високи цени. Лично мнение. Пазаря предимно дрехи за бебето, бельо и чорапи. От време на време се подлъгвам и с някоя друга дреха за мен. Поръчах си един панталон от 100% кашмир, редовната цена му е 179лв. Ще видим какво ще излезе от него, това е най скъпата дреха, която съм поръчвала от ХиМ (дадох 68лв за нея).
На мен кодът за нова регистрация хваща след няколко дни...и по няколко пъти след това Wink

# 47
  • sofia
Това лято за първи път пазарих толковс много дрехи ит ХиМ чрез сайта им. 90% от нещата просто не стават повече за носене. Купувам предимно премиум качество, но и то е пълен боклук. Ленени блузи станаха на бримки, носени са 5-6 пъти, панталони увиснаха, усукаха се, станаха на топченца. Просто не си заслужават тези адски високи цени. Лично мнение. Пазаря предимно дрехи за бебето, бельо и чорапи. От време на време се подлъгвам и с някоя друга дреха за мен. Поръчах си един панталон от 100% кашмир, редовната цена му е 179лв. Ще видим какво ще излезе от него, това е най скъпата дреха, която съм поръчвала от ХиМ (дадох 68лв за нея).
На мен кодът за нова регистрация хваща след няколко дни...и по няколко пъти след това Wink
И аз за мен взимам основно премиум. Иначе от детските дрешки съм доволна.
Може ли линк към кашмиреното палто? Simple Smile

# 48
Някой може ли само за информация да каже дали има номера от тези боти?

https://m2.hm.com/m/bg_bg/productpage.0665817001.html

# 49
Панталон, не палто. И аз ги гледах тези панталони, като анцузи са, но тогава нямаше намален, когато зяпах.

# 50
Моля за отзиви за панталона после Simple Smile

# 51
Този дългуч от сутринта съм си направила 3 нови регистрации(от различни устрийства)и досега кода не хваща.Другата седмица съм рожденичка и искам един панталон и евентуално една блуза(имам и талон от върнати дрехи),но нощо....То ако има 7лв дост се губи смисъла от намалениетло от талона Sad
При вас как е?

Хваща.

# 52
След ден някъде

# 53
Веднага при мен.

# 54
Ааа, дискриминация към мен  значи Simple Smile
Аз рядко правя такива неща и явно ме обследват Wink Ти си от редовните Hug

# 55
Дискриминация, ама с одеалце! Heart Eyes Hug
Помниш ли как те успокоявах, че ще си го получиш! Simple Smile bouquet

# 56
Дааааа
Жестоко е
Любимата ми покупка
Над месец обаче пътува

# 57
При мен от няколко дни пише 'Вината не е във вас, в нас е' Joy
Сега за да не се чувствам дискриминирана да ми пратят ботите нез пари Joy

# 58
Този дългуч от сутринта съм си направила 3 нови регистрации(от различни устрийства)и досега кода не хваща.Другата седмица съм рожденичка и искам един панталон и евентуално една блуза(имам и талон от върнати дрехи),но нощо....То ако има 7лв дост се губи смисъла от намалениетло от талона Sad
При вас как е?

Хваща.

Хвана най-накрая Blush И на трите профила Joy Ще имам панталон за РД Simple Smile

# 59
Ще черпиш. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт