Отговори
# 660
  • Dope Reach
Марго, с каква точно цел те насочиха към листата от малина? Имам един пакет, който още не съм отворила даже, знаех си, че има някакво значение точно в каква фаза на Ц се пие. Сега съм около седмица преди лелка, май ще почна пак с белия равнец, поне тази седмица, пък ще ми дойде ли, не ли...
Снощи сънувах бледата втора черта. Grinning Ееей, колкото и да се опитвам да не го мисля наяве, насън ме спохожда значи...
Много готини подаръчета от Бат!
От една страна разбирам потребителките с + тестовете, вероятно си мислят, че това е подходящата тема, от друга страна съм сигурна, че дори не са прочели първия пост, ама в емоцията така става. Живи и здрави да са, важно е, че им се случва чудото!
Аз съм готова с новата тема, ако има + тестове ги пазете за нея, че така да ни тръгне. Grinning

# 661
Ро, препоръчаха ми комбинацията от чай от листа от малина и от шапиче/цариче. Чаят от листа от малина е по-скоро популярен за улесняване на раждането в последните седмици от бременността, но се смята, че действа положително и през първата половина на цикъла на жени с желание за забременяване - регулира цикъла, подпомага кръвоснабдяването на матката и подпомага удебеляването на лигавицата. Твърди се, че фитохормоните в този чай подпомагали правилното узряване на яйцеклетките. Заради възможността да предизвика леки контракции се пие само до О, след това е препоръчително чай от цариче. Царичето може да се пие по време на целия цикъл, не само след О, включително и в ранните месеци на бременността - подпомага и успокоява матката и тазовата мускулатура, дават го и като профилактика срещу спонтанни аборти. Помага срещу ПМС, препоръчват го и при настъпваща менопауза за естествено регулиране на хормоните.

Не знам дали на всеки помага, но понеже не виждам как би могло да ми навреди, си ги пия чайовете, и се надявам някой ден и на мен да помогнат. Поне на вкус не са неприятни, и ми е станало ритуал вечер преди лягане за успокоение да си изпия чашата чай.

Пия сутрин и вечер по една чаша от съответния чай, заливам с вряла вода 2 чаени лъжички, престоява около 10 минути, и пия.

# 662
Ро, препоръчаха ми комбинацията от чай от листа от малина и от шапиче/цариче. Чаят от листа от малина е по-скоро популярен за улесняване на раждането в последните седмици от бременността, но се смята, че действа положително и през първата половина на цикъла на жени с желание за забременяване - регулира цикъла, подпомага кръвоснабдяването на матката и подпомага удебеляването на лигавицата. Твърди се, че фитохормоните в този чай подпомагали правилното узряване на яйцеклетките. Заради възможността да предизвика леки контракции се пие само до О, след това е препоръчително чай от цариче. Царичето може да се пие по време на целия цикъл, не само след О, включително и в ранните месеци на бременността - подпомага и успокоява матката и тазовата мускулатура, дават го и като профилактика срещу спонтанни аборти. Помага срещу ПМС, препоръчват го и при настъпваща менопауза за естествено регулиране на хормоните.

Не знам дали на всеки помага, но понеже не виждам как би могло да ми навреди, си ги пия чайовете, и се надявам някой ден и на мен да помогнат. Поне на вкус не са неприятни, и ми е станало ритуал вечер преди лягане за успокоение да си изпия чашата чай.
Благодаря, Марго, за подробното обяснение. Щях да те питам за втората болка, ама ми изпревари въпроса. Ще ги пробвам и аз.

# 663
Пак аз! Хич не ми е ясно, та да питам, ако мислите, че не е за нашата си темичка, ще се включа в друга. Ако съм тръгнала към ЗФ, според думите на АГ-то, тестовете за овулация не трябва ли да са с все бледи втори черти и да не се насищат? Ще ви прикача снимка на следенето тези дни. Днешният тест, макар и с някак си по-бледа контролна черта, изглежда по-наситен от другите дни, даже и приложението го отчита.

# 664
Аз се заех пак да си варя Турта от днес. Преди време бях приятно изненадана колко е приятен на вкус чаят без никакво допълнително подслаждане. И се уговорих с моя близка хомеопат и психолог да поработим по повод моите хормони и цялостната картина в момента. Имам час за следващата седмица.

# 665
Момичета, май на мен се пада честта да закрия подобаващо темата! Heart Decoration Blush
Скрит текст:
Още една точка за преферт гела Simple Smile
Хороскопът ми позна Smile и още ми е странно.... Тази сутрин трябваше да ми дойде и реших да си направя тест за Б, защото нали ви казах, че и без това си мислех, че и този месец е безуспешен, да, ама вместо да видя самотната черта, те се оказаха 2. Нямам симптоми, освен типичната смяна на настроенията преди М и кремообразна ЦС. Миналата седмица засякох едно странно усещане в гърдите ми  и разсеяност, която не ми е присъща. За сега се чувствам добре и нямам оплаквания. Днес ми е 34 ден и О е била на 1 или 2-ри. Развълнувана съм много! Записах си час за АГ за 6-ти Ноември. За сега знае само шефката ми, а довечера ще кажа и на таткото Revolving Hearts
Пожелавам ви до края на тази година, една по една да се прехвърляте в отчетни! Ще продължавам да си ви чета и ще наминавам да ви ръся Heart DecorationFlowers Four Leaf CloverNature SparklesPeople Baby

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 15:30 от Didi_26

# 666
Мама на принцеса, не мисля, че има връзка между ЗФ и наситеността на тестовете. Те вероятно дори и в цикъл ще се появяват, насищат и т. н. т. Довери се на лекаря си. И на мен ми стана тъпо, че нямам овулация този месец. И даа, има случаи да объркат, ама не е практика.
Аз надникнах в "бременна ли съм" и "2ра бледа черта" и се замислям, че при голяма част от хората нещата се случват наистина от раз. Има супер много движение в тия теми, а аз доскоро се убеждавах, предполагам за собствено успокоение, че не е толкова лесно да се забременее.. Абе и аз не знам какво исках да кажа с това, ама ще забременеем всички скоро Grinning

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 15:48 от Kaylinnn

# 667
Диди,прекрасни две черти !! 👶🏼

# 668
Диди, честито!

# 669
Диди , честитооо , прекрасни чертички Kissing Heart

# 670
Честито и от мен , Диди ! Така се приключва тема , взимайте си бележка, момичета ! Grinning

Аз бях на ендокринолог днес и очаквано ми смени дозата на еутирокса от 25 на 50мг и ми даде направление за една глюкоза и пролактин и другия петък пак съм на терен с резултатите Grinning

Интересно, че от днес започна при мен ЦС като е 11ти ден, а вчера на 10ти видяхме фоликула 13мм. Винаги съм си мислела, че е само 2-3 дена преди Ову тая ЦС, ама сега ми е много любопитно какво ще излезе в петък на втората фоликуметрия спрямо ЦС и тестовете за ОВУ. Ще споделя откритията си ! Simple Smile

# 671
Честито, Диди!
Лека бременност и хубав резултат!

# 672
Ей така дано започват и завършват всички теми като тази! Flowers Four Leaf Clover
Джули тия тикви голям късмет носят май! Flowers Jack O Lantern Wink
Ро дано и ти заложиш на късметлийски сюжет в следващата! Flowers Four Leaf Clover
Диди честити две чертички! Успешен финал! People Baby

# 673
Честито, Диди! Хубав финал на темата Simple Smile

# 674
Диди, честито и от мен! До успешен финал!

Общи условия

Активация на акаунт