Отговори
# 675
Дидка, честито! Много се радвам. И аз чакам да видим дали ще правя тест.

А в този ред , кой се заема с темичката?

# 676
Честито на Диди! И до финал!
Тази тема я завършваме хубаво,дано и следващата да е бебеносна за всички ни!😊😊😊

# 677
Честито Диди!!

А в този ред , кой се заема с темичката?

Ро ще прави темата, май е готова вече.

# 678
Здравейте отново от мен! Отдавна не съм се включвала, за което се извинявам, някак все не успявам, през телефона ми е трудно писането и се изнервям, а до компютър трудно се дореждам. Sweat Smile
Тихичко честито на Диди за хубавите чертички! За такива резултати си струва да се чака закъснение за тест, но на мен някак не ми се получава Sweat Smile
Ние този месец карахме по интуиция, бях доста сигурна уж кога беше О, но като мина и вече изобщо не съм толкова сигурна, кой знае дали изобщо е била тогава, ама другата седмица ще стане ясно. Имам десет дни до Ц уж, по мои сметки. Ако този месец не е станало, ще взема да се запиша в късметлийското списъче, миналия път веднага щом се записах за първи път, забременях. Така че записвайте се, не се чудете Wink

# 679
Дидиииии, ураааа!! 🍀🍀

# 680
  • София/Севлиево
Диди,честито и от мен.
Марго,ако си с тънка лигавица може да пробваш още гинко билоба,фреш от нар(или на хапчета),глобули Виагра (всичко това го опитах,но не ми помогна,обаче при други момичета проработи).При мен Естрофема изобщо не действа,т.к.на генетично ниво не го усвоявам...

# 681
Честито Диди! Отсрами тиквите! Grinning имай много лека бременност и най-сладкото бебе на финал!

# 682
Диди, честито и ти пожелавам лека бременност и пухкав финал!!! 👶🎉
На мен днес ми е 8ми ден и мисля да почваме с щракането😁 Този месец ще пробвам и тестове за О, пък да видим какво ще излезе 😁😊

# 683
Диди, голямо честито! Чудесен край на темата Simple Smile

Този месец с ММ се постарахме 😀 Дано яйцето да сме го сгащили

# 684
Момичета, подготвям актуален списък за новата тема, ако някой иска да се запише, очаквам ЛС или тук в темата Simple Smile

# 685
Диди, честито! Какви хубави две чертички! Хайде леко и безпроблемно до щастлив финал! Heart

Лилаче, много добре сте се постарали даже! Браво! Стиснати палчета Hug

Ние миналия месец се старахме 9 пъти, ама нещо не оцелихме момента явно. А този месец, както съм споделяла, съм лишена от всякакви охлюви, поради отсъствието на ММ. Бях отписала мисията до следващия месец, тъй като днес ми е 14-тия ден, а ММ се прибира в събота. Обаче взех опознавателно да се тествам и засега нямам положителен тест или може би бъркам някъде в употребата им. Уж беше тръгнало да се покачва, пък после пак избледняха чертичките. Дали имаме някакъв шанс да хванем яйчице в събота или да оставя надеждите за следващия месец? Rolling Eyes
Скрит текст:

# 686
Диди, честито и от мен! Най обичам да пиша такива коментари 💗 Лека бременност и до финал!

Момичета, чета ви и стискам палци на всяка 💞

# 687
  • Dope Reach
Честито, Диди! Лека и успешна!
Снощи гърдите ме убиха от напрежение и болки. Но си спомням, че когато забременях, зърната ми бяха чувствителни, а не целите гърди. Имам си и болките в яйчниците, както казах вече, ама избирам да си мисля, че съм развила ПМС на дърти години. Joy
Ще пусна темата по-късно, дано да ви хареса. Confounded

# 688
Супер Ро, аз се нареждам за другата тема, или когато ти омръзне. ❤🌺

# 689
Честито и от мен, Диди. Желая ти мнооого здраве и щастлива бременност Heart
Аз този път ще пропусна късметлийското списъче, нещо пак са ми потънали гемиите.

Общи условия

Активация на акаунт