Отговори
# 690
Честито, Диди! Радвам се, че има оживление в темата и положителни тестчета, особено от потребителки, които все пак се вясват в темата и разпознавам ника им. 

Онези, регистрирайки се само да си покажат тестовете - тъпо е, не го правете. Няма да ви лайкна :p

Аз съм тъжна днес и вчера и онзи ден, затова и не пиша (много). От хормоналните ми изследвания май излиза, че имам намален ЯР, и това с комбинация с МФ било най-отровната комбинация. Отделно, нещо пак се напрягам психически и влизам в разпри за щяло и нещяло с моя човек. Не иска и не иска да ме разбере по тая тема, досадно му е дори да ме изслуша, а и усещам, че и аз на моменти само дудна и го занимавам с детайли, които не желае да знае в чак такава подробност. Просто явно трябва да приема, че разбиране ще срещам само тук, сред вас.

Ако имате подкрепящи ви в темата за бебеправенето мъже , да знаете - късметлийки сте Wink

И на мен ми се струва, че нещата в общия случай стават или от раз или не стават.

Момичета, възрастта за нас е най-големия противник, всичко друго е поправимо, затова действайте!!

Та така де - гласувам заглавието на новата тема да е нещо, свързано с охлюв.

# 691
Диди, честитооо Heart ExlHeart ExlHeart Exl
Пожелавам ти лека бременност и сладко бебче (а защо не и повече от едно Wink) след 8 месеца! Kissing Heart

Кийп, и аз се убедих, че мъжете не искат да знаят каквото и да било покрай бебеправенето - при нас беше напрежението от това, че знаеше кога е овулацията ми и се чувстваше напрегнат, че задължително трябва да пърформва точно тогава (Е, успяхме само в деня на положителния тест, иначе му идваше много напрежението Stuck Out Tongue Winking Eye). Аз, например, си му давам да пие фолиева киселина заедно с витамини, и той като ме пита какво съм му приготвила да пие, аз му казвам: "Витамини... Пий за да си здрав!" Joy Ами така де, няма да му обяснявам, че съвсем ще се "натовари"!

Джули, надявам се всичко при теб да е наред и просто да си ангажирана покрай процедурите. Липсват ми твоите толкова интересни разкази от ежедневието ти, а и ти самата ми липсваш! Kissing Heart

Ро, хайде пускай новата тема, че нямам търпение да я видя Grin

# 692
Благодаря ти, Ommm Heart

И на мен ли лисват постовете на Джулиана - ако ни четеш, дано всичко с теб да е наред, очаквам да се включиш с някое лафче Simple Smile))

# 693
Мъжленцето ми пък ми казва в тези дни “ненаситница“ 😀 От 12 действаме всеки ден, но снощи пропуснахме - тръшна го грипа, но днес ще отбележим , иска не иска. Лежеше си и аз му мерв температурата :
Аз: Днес ще се забавляваме като си легнем.
Той: Е защо точно днес?
Аз: Ами така, искам днес, не може ли?
Той: в О ли си?
Аз: Да, но не исках да ти казвам
Той: В Бг мама така ли правят?
Аз: Е, донякъде
Той: Всички луди женки сте се събрали там и ни дебнете да ви оплодим, направо сте откачени.
Аз: Абе ти направи бебе, пък после ми викай луда. 😀😀😀😀

Но пък е съгласен де, ама и той чете от време на време 😅😅

# 694
Ахахахахах явно масово налагаме сексуален тормоз върху мъжете ... живи да ги ожалиш 😄😄😄 Аз не споменавам конкретна дата,а му казвам,че от 10 до 16 (примерно) ще работим сериозно по въпроса 😄😄

# 695
Той: Всички луди женки сте се събрали там и ни дебнете да ви оплодим, направо сте откачени.
Аз: Абе ти направи бебе, пък после ми викай луда. 😀😀😀😀

Но пък е съгласен де, ама и той чете от време на време 😅😅
С глас се смях на лудите женки. Моят пък само мърмори, ако ме види да чета във форума. Иначе и той е инициатор, когато знае, че съм покрай овулация.

# 696
Ох, момичета не искам да си спомням. При нас ММ следеше тестовете ми за овулация,броеше дни до цикъл и по- скоро той ме натискаше да не изтърваме възможност. Даже като разбрах, че съм бременна той цял ден ми повтаря,че съм на 1 ден закъснение, а никога не ми закъснява. Така, че и мъжете не са по- малко луди.А колко бързо минава времето все едно вчера разбрах, че съм бременна- а вече съм в 10 седмица.

# 697
  • Dope Reach
Кийпче, мъжете по различен начин виждат нещата и сякаш хич не им се бърза, колкото на нас. Обяснявам си го с това, че не успяват да осъзнаят напълно факта, че не можем да зачеваме вечно и колкото по-рано, толкова по-добре. ММ понякога ме нерви с това, друг път подпитва това-онова, как да му се сърдя...
Рени, аз пък много искам да му обяснявам какво му давам, ама той покрай моите вегански експерименти (които яде, между другото!), само ми вика "Аз ще го ям, ама не ми казвай какво има в него, щото ми разваляш удоволствието." Всичко е в нагласата! Wink

# 698
Та така де - гласувам заглавието на новата тема да е нещо, свързано с охлюв.
Охлюви или гепарди, ще срещнат яйчицата ни омайни.
Охлювче яйце прегръща, в реалност мечтата за бебе превръща!

Тези само ние можем да си ги разберем Laughing

# 699
Едно и от мен: Охлювче към нас бавно лази, мечтите ни на лято сбъдва то.

# 700
Диди,ЧЕСТИТО!!! Simple Smile Лека бременност до финал,миличка! Желая ти от сърце да си здрава и другата година по едно и също време горе долу да гушкаме бебоци.
Желая успех на всички в темата и новият списък да се изпълни до една с + тест.
Аз скоро ще ходя на преглед,за сега следя само чхг и мисля ,че вървя добре.
Прегръдки на всички! Simple Smile

# 701
Аз пък го бъзикам ММ с отрицателни тестове за О,  и му казвам ,че сега е момента и той ми вика:
"- Аааа не , не ме лъжи тестовата черта трябва да е по-червена от другата."
Така ,че вече и него не мога да го прецакам.
Тези 3-4 дни , сам си иска . Та чак ми е чудно понеже през последните месеци все аз съм инициатора . Та и на мъжете не им е безразлично.

# 702
Никак не им е лесно и на тях.. според мен гледат да се правят на по-силни,за да са ни упора,че ако и те вземат да се вайкат ще го закъсаме!

# 703
  • Dope Reach
Имаш право, трябва да балансират нашите изблици на прекалено емоционалност, нали затова се допълваме. Wink
Тази вечер много слабо, щях да пускам новата тема, ама явно утре. За завършек на тази, пействам нещо от темата за смешките, малко старичко, ама се смях доста. Ако не знаете как се прави кекс, тази потребителка да ви светне. Joy
Цитат
той си свърши в презерватива,  но нали знаеш мъжете какви са и как не си го изкарват веднага след акта,  и там е грешката,  понеже члена спада веднага и много ясно,  че презерватива ще се изхлузи на омекналия член и точно в този момент,  вагината глътва презерватива
А една потребителка я пита
Цитат
Ама дъвчи ли го преди това?
Една друга пък пита защо не й скачал като преди, щото била на 22 и правила перфектни свирки и перфектен боб. Joy
Лудница. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 704
хаха, много смях с вас мили момичета. Не минава ден без да се не се посмея тук в темичката Simple Smile . Добре, че ви има.
Честито, Диди Simple Smile . Хубава сте я свършили, така да се каже! Успешен финал ти пожелавам!
Кейли,  и аз изпадам в едни разсъждения понякога за това аджеба колко лесно или трудно е да се забременее. Как едни момичета толкова лесно хващат, а други такъв зор виждат и накрая пак няма резултат.  Нали знаете, почваш да си викаш "ех, защо и аз не съм така?" Божа работа.
За мъжете ситуацията явно наистина е доста подобна при всички ни.
Фейт, за колко намален ЯР става въпрос? Ако не е тайна на каква възраст си? Чувам, че се наблюдава НЯР при все по-млади жени. Наистина не звучи добре в комбинация с МФ, но пък за колко момичета съм чела с НЯР,  ИР, Хашимото и не знам си какво още, забременели бързо. А такива дето уж нямаме кой знае какви отклонения, не става и не става. Така че не губи надежда. Консултирахте ли се с репродуктивен? Ако сега се вземат мерки, нещата ще се получат. По фонда няма ли да ви одобрят? Извинявай, може да си разказвала, но ми се смесва информацията в главата.
Иринка, нека все така добре да вървят нещата и при теб!

Общи условия

Активация на акаунт