КРУИЗИ /Тема 14/

• 40 958
  • 756
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Блед, чела съм старите теми, но нещата, които си пускала не са били за близо година напред или поне аз не се сещам, а и шансът да се беше паднало точно за датата, която ни трябва, е минимален. Един ден, когато няма да ми е меден месец, както е сега и да ми трябва планиране с точни дати от предходното лято, тогава и балкон сигурно няма да искаме, ще изпробваме и по-евтин вариант.

Аз не оспорвам твоя начин на пътуване, напротив, смятам, че е страхотен, но не е релевантен за много хора. Бих се радвала, ако сега круизът ми хареса, един ден и аз да имам възможност да пътувам често.

И както казах, на мен твоите постове са ми полезни, защото съм свалила 2000 лв от цената, което не е малко за нас, както и се ориентирам какво да видим и тн. Така че се надявам да продължаваш да пишеш.

# 451
  • София
.... Аз ги пусках преди, стига толкова. ....
Не спирай, моля те! Толкова хора четат темата, пътуват и мечтаят за още!
Пускай предложенията, пък дори и единици да се възползват.
Кажи сега по дилемата за водопадите на Очо риос - Коноко, или Дънс?

# 452
Проблема с коронавируса не е само за пасажерите на този круизен кораб, а за всички пътуващи. Аз лично се притеснявам за това което се случва, тъй като е много неприятно да бъдеш поставен под карантина за неопределено време на круизен кораб, при положение че си  платил да плаваш и да посещаваш различни пристанища. Симптомите доколкото разбирам са сходни с обикновен вирус и това означава, че при наличието им при всеки турист от Китай ще се налага подобна карантина за в бъдеще. На мен, а предполагам и на други приятели от бг ни предстоят пътувания с този кораб и тази новина малко ме накара да се замисля дали да не канселираме. Вие какво бихте направили?

# 453
  • Варна
Здравейте, а обсъждали ли сте тук круиз от.. Варна? Хрумна ми да разгледам, попаднах само на един Егейски нюанси. Има ли други, ходил ли е някой от вас?

# 454
  • USA
Аз пък, ако имаше бутон 'неполезно', бих го натискала на всички постове на БЛЕД.
Не знам какво е пускала преди, но откакто чета в темата е все от рода на "току що слизаме от 30 дневен круиз за 300 евро" и "вие нищо не разбирате, има 300 сайта за търсене" и т.н.
Все с цел, колко ние сме умни, а вие балами.
Ами дай ги тия круизи и комбинации когато ги резервирате и преди да сте тръгнали, за да сте полезни на някой, иначе си е само хвалба.
Аз например щях да се възползвам.
Ама нали съм тъпичка, все си плащам пълните цени, като пътувам.
Все пак, разбира се, никой не ми е длъжен да ми казва каквото и да е, но защо пък нарочно да дразни останалите, това не разбирам.

Последна редакция: пт, 31 яну 2020, 18:31 от SkyBlue

# 455
  • Sofia
Ееее,  много пъти са пускани такива оферти.

# 456
  • USA
Няма да споря, може и така да е било преди.
Сега за мен е нещо от рода на "много говори, но нищо не казва" и обикновено е в минало свършено време. Пък самолетните билети от 10 евро пак със задна дата да не споменавам.
Или "аз го резервирах за 299, ама на, сега проверих и вече е 999".
Радвам се, че все пак на някой е полезна.

# 457
  • София
Отдавна не взимам отношение по подобни подхвърляния. И не влизам в диалог с никой.
От моите оферти са се възползвали стотици и продължават!

Пускам за добронамерените  тези оферти, които заглеждам в момента, а има още много!

Круизи
/ще ви пусна и самолетни билети ако трябва/:

Royal Caribbean
От 3 фев. 2020 г. стартира  промоция на Royal Caribbean с 60% отстъпка за втория гост в каютата и по 30% отстъпка за третия и четвъртия. Круизи с отплавания след 1 март 2020 г.
За някои круизи децата до 12 г. в каюта на двама възрастни заплащат само порт такси и такса обслужване.

Costa Magica
1Pointe a Pitre---23:00
2Sainte Lucie08:0018:00
3Navigation------
4Navigation------
5Navigation------
6Navigation------
7Navigation------
8Navigation------
9Santa Cruz de Tenerife08:0017:00
10Navigation------
11Gibraltar (Détroit)12:0018:00
12Navigation------
13Barcelone08:0013:00
14Savone09:00---
295 €  13 дни

Jewel of the Seas
1Dubai17:0000:00
2Abu Dhabi20:0008:00
3Sir Bani18:0008:00
4Navigation------
5Mascate17:0007:00
6Kashab17:0008:00
7Dubai00:0013:00
8Dubai00:0000:00
284 € 7 дни

Costa Fortuna
1Singapour---20:00
2Navigation------
3Ko Samui07:0018:00
4Laem Chabang07:00---
5Laem Chabang---18:00
6Sihanoukville09:0018:00
7Navigation------
8Singapour08:00---
325 €  7 дни

Costa Favolosa
1Fort de France---20:00
2Pointe a Pitre08:0023:00
3Sainte Lucie08:0018:00
4Navigation------
5Navigation------
6Navigation------
7Navigation------
8Navigation------
9Navigation------
10Arrecife09:0018:00
11Navigation------
12Gibraltar (Détroit)12:0018:00
13Navigation------
14Barcelone08:0013:00
15Savone08:0018:00
16Marseille08:00---
349 €  5 дни

За полети, гледаме това в момента: София, България - Махе, Сейшели - София, България
360 евро за двете посоки! Има още билети, докога незнам!
От март до юли 2020 г.

Линкове няма умишлено, първо заради реклама, и второ не са за всички!
Ако не ги намирате, пишете ми лично да ви помогна, къде?
Защото много хора ги ползват, а после казват, че ги няма!
Е то няма и да ги има сигурно!

.... Аз ги пусках преди, стига толкова. ....
Не спирай, моля те! Толкова хора четат темата, пътуват и мечтаят за още!
Пускай предложенията, пък дори и единици да се възползват.
Кажи сега по дилемата за водопадите на Очо риос - Коноко, или Дънс?

yav4e_mrav4e Не разбрах за какво питаш, знаеш не чета много темата, помогни?

Последна редакция: чт, 30 яну 2020, 21:11 от Bled

# 458
Аз съм решила да търся този път евтин круиз или last minute. Обаче ето пак ограничение - трябва да се съобразя с ваканцията на децата. Лошото е, че тогава всички се юрват да пътуват и от там цените се вдигат. Все се чудя как точно за ваканциите (не говоря за лятната и коледната) цените на самолетните билети са двойни например?!? А ден- два преди или след ваканцията рязко падат... Много ме беше яд като трябваше да купя билети за круиза ни миналия октомври по време на ваканция..Grinning

domino, кога трябва да плавате със Смералда? Толкова ли са зле нещата, щом мислиш за канселиране? Дали няма да те "глобят" с по 50 евро на човек за канселирането (както взеха от мен предния път)...

Bled, пускай ни евтини предложения, че ми писна да се набутвам с тия Costa..Joy

# 459
  • Сф
Блед, може ли сайта където гледаш самолетните билети за 360 евро?
Благодаря

# 460
  • София
Блед, може ли сайта където гледаш самолетните билети за 360 евро?
Благодаря

Пуснах, побързай!

Скрит текст:
Аз съм решила да търся този път евтин круиз или last minute. Обаче ето пак ограничение - трябва да се съобразя с ваканцията на децата. Лошото е, че тогава всички се юрват да пътуват и от там цените се вдигат. Все се чудя как точно за ваканциите (не говоря за лятната и коледната) цените на самолетните билети са двойни например?!? А ден- два преди или след ваканцията рязко падат... Много ме беше яд като трябваше да купя билети за круиза ни миналия октомври по време на ваканция..Grinning

domino, кога трябва да плавате със Смералда? Толкова ли са зле нещата, щом мислиш за канселиране? Дали няма да те "глобят" с по 50 евро на човек за канселирането (както взеха от мен предния път)...

Bled, пускай ни евтини предложения, че ми писна да се набутвам с тия Costa..Joy

За теб винаги!

# 461
  • Sofia
За каква реклама става въпрос,че и аз следейки темата съм се питала аджеба от круиз на круиз ли се прекачваш и от самолет на самолет ?!
Няма нужда да ми отговаряш нито ти,нито друг от темата.Разсъждения на глас си правя..
И като си ги пускаш на ЛС що не ги споделяш само там,ами и в темата,за да е много любопитно за всички и да се ровят до припадак из мрежата.И това е риторичен въпрос.
Има жената 6000лв и не е искала мнение скъпо ли е,евтино ли е как да си похарчи парите.

# 462
  • София
Това не е отговор!

Чл. 33. (1) от ЗЗП
Реклама е всяко съобщение във връзка с търговия…
Не се допускат рекламни ……на сайт, фирма, продукт, услуга.
И т.н.

Както хората могат да си харчат парите „6000лв и не е искала мнение скъпо ли е,евтино ли е как да си похарчи парите“!
Така и аз мога „от круиз на круиз ли се прекачваш и от самолет на самолет ?!“
Няма нужда от злобни подмятания!

Момичета това беше за всички, но няма нужда от отговор, благодаря! Поне аз съм дотук.

# 463
  • Sofia
Така цитирания член много йезуитски  го използваш .Следейки темата забелязвам доста "нарушители",които явно искат да споделят оферта,когато видят такава,а не само да се похвалят от къде слизат и за къде са се запътили.Жалко е ,ако мислиш,че всички трябва да сме ти почитатели!

# 464
  • Сф
Хайде моля ви се, стига е ставало грозно. Една от най- хубави теми стана като почти всички останали- оцърцорена.

Общи условия

Активация на акаунт