1 АЕГ - тема 3

• 69 145
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте! Сега четох графика за родителската среща на 8 клас, актовата зала във втори корпус какво ще рече? Това новата сграда ли е или старата☺️Да не се изложа😉
И аз това се чудех, другото което е, че преди нас от 18,00 е другият клас, дали наистина ще започнем в 19,00 или със закъснение, че имам ангажимент и сега се чудя дали да го отлагам.

# 256
  • София/Благоевград
Продавам учебниците за 9 клас на сина ми. Който проявява интерес да ми пише на лични. Цена - половината от коричната цена.

# 257
Aктовата зала е в новия корпус, вижда се отвън - точно на завоя на трамвая.

Продавам учебниците за 9 клас на сина ми. Който проявява интерес да ми пише на лични. Цена - половината от коричната цена.

Щерката също ще продаде някои за 9ти, и търсим за 10ти клас - само да излезе списъка с учебниците за тази година.

# 258
  • В средата на времето
Vesi.St., кои от предметите учеха на АЕ и наистина ли им ги преподаваха на АЕ? Синът ми ми обясняваше, че някои от предметите ги преподавали на български език, пък ги изпитвали на английски след това. Rolling Eyes

# 259
Дъщеря ми в 9ти клас учи всички разказвателни на английски: химия, физика, биология, география, история. Имат и български, и английски учебници по предметите.
Входни нива направиха на български, но после преподаване, тестове и изпитвания - на английски.

# 260
  • В средата на времето
Благодаря, Free Soul, явно толкова е разбрал моя син или така му се е искало да бъде.

# 261
  • София/Благоевград
Vesi.St., кои от предметите учеха на АЕ и наистина ли им ги преподаваха на АЕ? Синът ми ми обясняваше, че някои от предметите ги преподавали на български език, пък ги изпитвали на английски след това. Rolling Eyes
Вече са отговорили по-горе. Аз купих учебници и на български и на английски. Повече учеше от тези на английски.
Преподават им на английски, но ако нещо не става ясно обясняват и на български.

# 262
  • София
За актовата зала може да се влезе и от стария вход. Тръгвате покрай класните стаи на първия етаж.

# 263
  • В средата на времето
Oт сайта на Първа:

"Първа английска езикова гимназия започва първи срок на новата учебна 2020/2021 г. -ВТОРА смяна от 13:00 часа за всички паралелки от 8-ми до 12-ти клас.
Очаквайте график на седмичното разписание!"

...и друго се сетих сега - явно РС за всички останали класове няма да има преди 15.09, та миналата година кога и как се разбра кои ще са новите класни ръководители на 9-ти клас?

# 264
  • София
...и друго се сетих сега - явно РС за всички останали класове няма да има преди 15.09, та миналата година кога и как се разбра кои ще са новите класни ръководители на 9-ти клас?
Сигурно когато публикуват седмичното  разписанието, тогава може би ще напишат и класните. Или пък чак на 15.09 ще разберат😁

# 265
Здравейте, струва ми се странно родителските срещи на 8 клас да са без класните ръководители. Така ли са се провеждали предишните години?

# 266
  • София
Здравейте, струва ми се странно родителските срещи на 8 клас да са без класните ръководители. Така ли са се провеждали предишните години?
А, защо ще са без класни?
Миналата година за 8 клас РС беше с тях преди началото на учебната година. Моя син се беше разбрал с няколко съученици да дойдат и те, за да може после да ходят в парка и тогава се запознаха с класната.

# 267
  • В средата на времето
С класните ръководители ще бъде РС на 8-ми клас. Няма да бъде по-различно от миналата година.

# 268
В съобщението за графика за родителските срещи пише, че класните ръководители няма да присъстват.
 И на мен ми се видя странно.

# 269
  • В средата на времето
"На родителските срещи ще присъстват всички преподаватели, освен класният ръководител."

Хм, това е  написано малко куцо. Казват, че освен класните ръководители, ще присъстват и всички останали преподаватели (поне аз така го разбирам). Иначе би трябвало да пише "с изключение на" на мястото на "освен" . Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт