1 АЕГ - тема 3

• 69 186
  • 768
  •   1
Отговори
# 270
"На родителските срещи ще присъстват всички преподаватели, освен класният ръководител."

Хм, това е  написано малко куцо. Казват, че освен класните ръководители, ще присъстват и всички останали преподаватели (поне аз така го разбирам). Иначе би трябвало да пише "с изключение на" на мястото на "освен" . Simple Smile

Да, звучи логично. Аз обаче го изтълкувах "без" тях. Четене с разбиране.Simple Smile

# 271
  • София
Проблемът е по-скоро в писателя, отколкото в читателя. Би трябвало да е: На родителските срещи, наред с класните ръководители, ще присъстват и всички останали преподаватели.

# 272
# 273
Как се разбира по това разписание кой клас какъв предмет ще има съответните дни?

# 274
Как се разбира по това разписание кой клас какъв предмет ще има съответните дни?

По-късно ще има явно за всеки клас поотделно, това е общото- в колко часа започват и в колко свършват.

# 275
  • В средата на времето
Ще публикуват седмична програма за всички класове.

# 276
И на мен ми направи впечатление колко куцо е написано, но и за миг не допуснах, че класният няма да присъства.
Явно съобщението не е писано от учител по БЕЛ..🤣🤣😆

# 277
Може ли мнение за г-жа Й. Разпопова?
Благодаря предварително!

# 278
  • София
Моят син я харесва. Добър професионалист е.

# 279
  • sofia
Здравейте! Може ли да споделите мнение за господин М.Дамянов?

# 280
  • София
Здравейте! Може ли да споделите мнение за господин М.Дамянов?
Чудесен е.

# 281
  • В средата на времето
Дамянов е от този тип учители, които децата харесват от пръв поглед. Млад е (прилича на дванадесетокласник Simple Smile ), начетен е, добър по езика и успява да ги увлече. Синът ми започна с много ентусиазъм миналата година благодарение и на него, нищо че английският език не му беше непознат. В интерес на истината, съжалявам, че е класен ръководител само на осмокласници.

# 282
  • sofia
Родителската среща за осмокласниците ще се състои за почти всички класове в  Актовата зала, но забелязах , че някои от тях се застъпват като час. Това означава ли , че тези класове, чиито срещи се застъпват ще имат една обединена родителска среща, или просто ще са доста къси и всеки класен ръководител ще говори отделно ( надявам се въпросът ми да не е глупав).

# 283
Преди две години беше обща родителска за всички 8ми класове в актовата зала. Чете се правилника, представят се учителите, обяснява се за униформите и общи неща. Не си спомням всеки класен да е говорил отделно, но май раздаваха разни декларации за подписване на присъстващите родители...По-късно, след започване на учебната година, ще се правят отделни срещи по класове в класните стаи.

# 284
  • В средата на времето
Сега погледнах отново. Застъпват се два класа на 08.09, но за 8-ми В родителската ще се проведе в някакъв кабинет по химия, а не в актовата зала.
Миналата година РС за осмокласниците беше също преди началото на уч. година, но си беше отделно за всеки клас с присъствието на съответния класен и преподавателите по останалите предмети.

Общи условия

Активация на акаунт