1 АЕГ - тема 3

• 69 243
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
немският е до под кривата круша, деветокласник има оценка 5 без да  може даже да чете, ако сам човек не си търси начин да учи - не става!

# 301
  • В средата на времето
За математиката - от прочетеното в темата - да. Simple Smile

При нас още не е ясно, кои ще са преподавателите в 9-ти клас. Разбрах само кой ще бъде КР на моя син.

simona72, коя учителка преподаваше немски на детето Ви? Моят син ще тръгне паралелно на уроци по немски от тази учебна година. С трите часа седмично в училище не очаквам чудеса, но много си зависи и от преподавателя.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2020, 22:51 от Izida

# 302
  • София
Момичета, П.Сунгурова ни е класна, Ив.Георгиев - МАТ и Павел Павлов - БЕЛ. Да черпя ли или..?🤗
На моя син миналата година класна му беше Сунгурова. Децата много я обичаха и силно се надяваха да продължи да им бъде и за напред класна.
Така, че за нея със сигурност може да черпиш 😉
За другите изброени учители, нямам информация, но момичетата са споделили.

# 303
Тази година по математика дванадесетокласниците ги изведоха Кокинова и Георгиев. Стискайте палци да поемат децата ви.
Иван Георгиев ли имате предвид?
Добре ли обяснява и преподава?

# 304
Аз да похваля Павлов по БЕЛ, синът ми много го харесваше, млад е, тогава (преди 4 години) беше още по-млад. Simple Smile
За Георгиев съм чувала само хубави неща, не е преподавал на нашия клас. Някой беше питал за Чунтова - за съжаление отзивите не са добри. Преподавала е и на сина ми, и на сестра ми преди повечко години. И двамата са с лоши впечатления. На тестовете в класа на сина ми даваше доста по-трудни задачи от решаваните в час.

# 305
Не знам дали е качено в Правилника облеклото, но според щерката и това, което аз помня - позволена дължина до коленете  и не по-нагоре, не се позволяват скъсани дънки и голи рамене. За последното каза, че не било особен проблем, ако все пак се появиш без ръкави...Дължина над коленете не се разрешавала нито за момичета, нито за момчета...Сега, кой как го спазва - не знам...Щерката и без това не ходи с къси поли, но каза, че веднъж направили забележка на съученик, че е с бермуди по-къси от препоръчаното.
Благодаря! Моята също никога не ходи с поли, точно зотова беше спора Simple Smile. Веднъж отишла със скъсани дънки обаче и й напровили забележка. Няма до повтори Simple Smile

# 306
  • София-Младост
Аз да похваля Павлов по БЕЛ, синът ми много го харесваше, млад е, тогава (преди 4 години) беше още по-млад. Simple Smile
А преди 9 години май беше току що завършили и за първа година преподавател в АЕГ...преподаваше тогава в класа на дъщеря ми, много го харесваха децата.

# 307
  • sofia
Тази година по математика дванадесетокласниците ги изведоха Кокинова и Георгиев. Стискайте палци да поемат децата ви.
Иван Георгиев ли имате предвид?
Добре ли обяснява и преподава?
  Фифиана, при вас не дойде ли на родителската среща? Видя ми се благ, но в същото време строг. Автор е на учебници и помагала по МАТ. Много го харесват децата, пред мен лично е хвален от свои колеги математици.

# 308
Георгиев наистина е хвален от свои колеги. Децата малко мрънкат, че често ги изненадва с "пет-минутки". Grinning
Взискателен преподавател.

# 309
Той си каза вчера за 5-минутките човекът..Joy
Да няма такива, които не са предупредени после. На мен ми хареса той, както и този подход.
Абе, всички учители ми харесаха. Най-много младият учител по английска граматика...Laughing

# 310
Той си каза вчера за 5-минутките човекът..Joy
Да няма такива, които не са предупредени после. На мен ми хареса той, както и този подход.
Абе, всички учители ми харесаха. Най-много младият учител по английска граматика...Laughing

Мартин Петков ли по граматика? На нас ни се представи - " Аз съм гаднярът"Simple Smile

# 311
Да, той. Joy
Гадняр, гадняр, ама ще ги научи на нещо.

# 312
  • sofia
И аз останах с много положителни впечатления от всички, госпожата по философия ми взе акъла с тетрадката голям формат, че има много да се пише и домашните😉😀
 Ако някоя майка на деветокласник има мерак да продава учебници за 8 клас, насреща съм да си пишем на лични👍

# 313
Да, той. Joy
За съжаление няма да ги научи. Дано има промяна, но опитът ни с него от преди 2г. не е положителен. Учениците го наричат Марти-парти, води материала по граматика меко казано странно спрямо Английски език А и говори крайно тихо. Ситуацията с дисциплината в часа му е тежка.

# 314
  • София
Да, той. Joy
Ще ги научи, но не на граматика 😂.
Хубавото е, че преподава само на 8 клас. Така, че ще го изтърпите някак една година.

Общи условия

Активация на акаунт