1 АЕГ - тема 3

• 69 223
  • 768
  •   1
Отговори
# 405
  • В средата на времето
...от вас разбирам, че има случаи на covid-19 в училището.Rolling Eyes

# 406
  • София
По някаква причина не го обявяват официално. И засега се говори само за един случай. Но момичето май се е заразило в чужбина преди 15.09. и може да има и други скоро (дано не съм права).

# 407
  • София
Аз предлагам на родителската среща да настояваме за редовна информация (поне два пъти месечно) относно случаите и карантинираните класове. Или при карантиниране на клас, да се обявява кой е той и колко заразени деца има на сайта на гимназията.

# 408
  • София
Или при карантиниране на клас, да се обявява кой е той и колко заразени деца има на сайта на гимназията.
Няма нужда да се обявява на сайта. Най-добре, в Школото със съобщение.

# 409
Школото е добра идея, ако работеше. 8 клас нямат още профили дори.

# 410
Тази година още не са го обновили. Синът ми си стои още 11 клас. А и предишните години не мога да кажа, че редовно пишеха оценки. Някои учители изобщо не писаха, няма и за годината.

# 411
Ееее, много ме отчаяхте. Как не пишат оценки, откъде ще имаме обратна връзка за успеха на децата?

# 412
  • София
Предполагам, че в хартиените бележници се нансят редовно оценките. По принцип досега дъщеря ми не е крила оценките си от мен и нямам проблем с това кога и къде ще са нанесени.

# 413
  • София
Моят син (11 клас) каза, че тази година няма да имат хартиени бележници.

# 414
  • София
Моят син (11 клас) каза, че тази година няма да имат хартиени бележници.
О, ние имаме подписани и заверени вече. Може би, защото е 8 клас.

# 415
Хартиеният бележник на сина ми от миналата година е съвършено празен, нито една оценка няма в него - 0!

# 416
  • София
Нищо не пишат в хартиените бележници, в електронния дневник - от дъжд на вятър, правят грешки и т.н. Като сравнявам с кварталното училище, в което учи малката ми дъщеря, елитната гимназия направо му диша праха - и като информация, и като организация. Особено по време на ДО.

# 417
  • София
Аз затова предложих информацията да е на сайта. Вече трета година не виждам да се ползва ел. дневник.
Клер, права си за съжаление:(.

# 418
Нашият електронен дневник пък се попълва регулярно - текущи, срочни ит.н. Единственият, който миналата година изобщо не попълни нито една оценка е учителят по английска граматика - Мартин Петков, мисля му беше името

# 419
И за нас хартиеният бележник в 1 АЕГ е крачка назад, след като в 7 клас детето беше изцяло на електронен.
Според мен трябва да ги юркаме да попълват редовно електронния.

Общи условия

Активация на акаунт