1 АЕГ - тема 3

• 68 406
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
  • София, Младост
Директорката е влизала в часовете му и е наблюдавала онлайн. Това се случи малко след като споделихте, че сте подали оплакване. Ставс въпрос за 10- ти клас

# 571
  • София
Директорката е влизала в часовете му и е наблюдавала онлайн. Това се случи малко след като споделихте, че сте подали оплакване. Ставс въпрос за 10- ти клас

И отново не се случи нищо, но когато е влязла директорката според детето се е раздал, толкова много не са работили никога. Не знам какво е нивото на английски на директорката, но дори и с раздаавне е бил моооооого зле, дано да го е разбрала.

# 572

Доколкото знам от детето и приятелите му от други класове - Директорката е влизала във всички часове да проверява онлайн обучението, така че тези неща не са свързани.  Даже явно късно е проверила него...

# 573
  • София
И директорката е питала децата в час, дали имат някакви оплаквания или препоръки. Rolling Eyes
Синът ми казва: “Някой според теб смее ли да каже нещо?”. Всички са доволни, мълчали си чинно...
Господинът задал някакъв, свързан с Географията въпрос, с което съвсем я е спечелил.Smile
Останала е доволна, според детето. Rage

# 574
Преди три години, нали се прави Директорско допитване до родители и ученици за учителя по математика Генин. След подадени оплаквания. След допитването вече не е преподавател в гимназията. Все пак има надежда, че с упоритост може да има промяна. И най-вече ръководството да разбере, че е въпрос на престиж и отговорност към учениците да наемат възможно най-кадърни учители.

# 575
  • София
... Не знам какво е нивото на английски на директорката, но дори и с раздаавне е бил моооооого зле, дано да го е разбрала.
Тя е възпитаничка на гимназията. Предполагам, че има достатъчно познания, за да прецени.

# 576
  • София
... Не знам какво е нивото на английски на директорката, но дори и с раздаавне е бил моооооого зле, дано да го е разбрала.
Тя е възпитаничка на гимназията. Предполагам, че има достатъчно познания, за да прецени.

Радвам се да го чуя, има надежда  тогава.
Амбицирате ме да го запиша по време на час, мноооооого е зле Simple Smile докато директорката е била в час е говорил само на английски, иначе си говори на български.

# 577
Здравейте, може ли майките на деца от 11 и 12 клас да споделят за профилиращите предмети. Трябва да изберем до две седмици трети и четвърти профилиращ. Подготвят ли ги реално за кандидатстване? Децата масово се насочват към информационни технологии, но не знам дали изборът не е заради лесно изкарване на предмета.

# 578
без да искам да развалям конкретното питане, искам да до-попитам отговарящите - нали се събират групи за всички предмети? математика, бел, история? тъй като във 2 АЕГ има тези 3 и 4 профил още като кандидатстваш, а тук и в други гимназии - не...

# 579
без да искам да развалям конкретното питане, искам да до-попитам отговарящите - нали се събират групи за всички предмети? математика, бел, история? тъй като във 2 АЕГ има тези 3 и 4 профил още като кандидатстваш, а тук и в други гимназии - не...
Настоящите 10-класници също имаха трети профил при кандидатстването в 8ми клас, но сега могат да избират и да не са същия трети/четвърти профил. Във Втора АЕГ все още имат 3 и 4ти профил за избор, но предполагам в 10ти клас ще имат възможност отново да избират.

Засега в Първа АЕГ не предлагат профил физика, но ако се съберат повече желаещи, ще се сформира група.

Повече - цитат:

Първи профилиращ предмет – Английски език
Втори профилиращ - Втори чужд език – НЕ, ИЕ, ФЕ, РЕ
Трети профилиращ предмет – БЕЛ/Математика/Химия и ООС
Четвърти профилиращ предмет – Философия/ История и цивилизация/География и икономика/Биология и ЗО/ Информационни технологии
Учениците подават  заявление- формуляр за избор само на трети и четвърти профилиращ предмет  по график определен от училището, независимо как първоначално са били структурирани паралелките при кандидатстване в Първа АЕГ. Обучението по трети и четвърти профилиращи предмети се извършва в групи, разпределени според желанието на учениците от различните паралелки.

# 580
Здравейте! Бих искала да попитам родителите на деца, които са с профил история 11 клас, какви са впечатленията ви от г-жа Тонка Колева?

# 581
  • софия
Здравейте, извинявам се, че нахълтвам в темата ви. Родители от осмокласната тема подготвихме писмо с искане за връщане на учениците 5-12 клас към постоянно присъствено обучение.
Ако подкрепяте това  може да подпишете писмото тук:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdkMjm4qyC_3PeAM-d7ANld … 89S58mGXRCLYIPw88

# 582
  • София
Дъщеря ми е 11 клас. Много харесва учителя си по профил математика - Стаменов. По другият профилиращ предмет - география, нищо няма да научи. Пълна липса на обратна връзка, контрол - нула. Изпитването е бутафория. Децата са оставени на собствената си мотивация, не знам по тази логика защо не останем без полиция, да спестим милиард и нещо и да разчитаме на съзнанието на хората.
Не искам да цитирам имена, достатъчно ми беше разправията за Генин.

Баловете за прием във вузовете са тайна, обаждах се да питам в УНСС. За “Счетоводство и Контрол”, преди няколко години минималният е бил 34, от 35, приблизително.

# 583

Баловете за прием във вузовете са тайна, обаждах се да питам в УНСС. За “Счетоводство и Контрол”, преди няколко години минималният е бил 34, от 35, приблизително.

Не са тайна, просто от няколко години вече действа европейския регламент за защита на личните данни и университетите си го интерпретират както им изнася.
Позволено е да се публикува класиране само с входящ номер и съответния бал, но те и това не правят публично.

# 584
  • София
ani n., те не са ли половината ученички влюбени е него ? Joy
Скрит текст:
Вярно че преди 4 г. се запознах с него - извън 1АЕГ, хареса ми като отношение, разбирания, а децата държеше на педал

Всъщност шансът да е учител на моето, определи изобрът коя АЕГ да е по-напред в желанията.
Младежът имаше други интереси и е в друго училище, но сега ви следя, тъй като на # 2 предстои да сменя училище.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 09:53 от Desem

Общи условия

Активация на акаунт