1 АЕГ - тема 3

• 68 333
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, кои предмети се учат на английски в 9 клас и справят ли се децата?

# 706
  • София
Физика, химия, биология. Дали се справят, зависи от детето. Лично аз за моята дъщеря мисля, че съвпадението в 9-ти и 10-ти клас да учат на чужд език и да са дистанционно, не беше добро. Говоря за знания, не за оценки. Иначе е отличничка.

# 707
  • София
Здравейте, кои предмети се учат на английски в 9 клас и справят ли се децата?
История, география и музика също са на английски.
Моя син не е имал проблем с това, че трябва да ги учи на английски. Единственото по биология има много термини и там е по - трудно, но ако детето има желание се научават.

# 708
  • София
За история, география и музика изобщо не съм знаела ,че са на английски. Останала съм с впечатление, специално за историята и географията, че са на български. Впрочем в 10-ти клас и биологията беше на български. И слава Богу!

# 709
  • София
Здравейте !

Моля споделете за нивото на обучение по немски като втори език

# 710
  • София
Здравейте !

По коментари от щерката, нищо не учат, но тя не е критерий, идва от Шилер, дано се включи и друг да каже.

# 711
  • София
Моят син учи френски като втори. Нивото е доста по - слабо, но за два пъти седмично по 60 минути не може да се очаква повече. Дано следващата учебната година вече да учат нормално и да забравим за ДО.

# 712
Здравейте, имате ли представа до кое ниво на английски стигат в 8 клас? Надявам се да е поне В1, предвид, че се учи цяла година?
И още нещо да попитам, че от негативни отзиви вече се обърках.Вярно ли е, че в 8 клас преподава млад учител на 23 години, груб, невъзпитан и нищо не обясняващ? Ако нивото е спаднало толкова, не ми се мисли......

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 10:04 от jennyb

# 713
Здравейте !

Дъщеря ми учи немски при Кръстанова, и паралелно ходи на уроци в Гьоте, защото гоним по-високо ниво от заложеното училищно такова.
Щерката няма забележки от темпа в училище, казва, че си вървят по учебника, не изостават. Кръстанова преподава и в Гьоте.

Цитат
Здравейте, имате ли представа до кое ниво на английски стигат в 8 клас?
В края на 8ми - В1.1. В 9ти - В1 Part One.
В десети B1 Part Two.
Предполагам в 11 и 12ти ще е В2.

Това е по новата програма на МОН минимално достигнатото ниво на първи език да е В2, а по втори език А2.

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 11:13 от Free Soul

# 714
  • София
Вярно ли е, че в 8 клас преподава млад учител на 23 години, груб, невъзпитан и нищо не обясняващ? Ако нивото е спаднало толкова, не ми се мисли......
Ако говорим за един и същ учител, мисля че е по - голям от 23 години, но иначе ако е той  да, нищо не обяснява, държи се неадекватно, непрекъснато се хили и.т.н. На една от РС не успя две изречения да върже. През цялото време се хилеше. Децата му се подиграват, измислили са му и прякор. Чудя се защо въобще е в това училище. Хубаво е, че преподава само на 8 клас.

# 715
Вярно ли е, че в 8 клас преподава млад учител на 23 години, груб, невъзпитан и нищо не обясняващ? Ако нивото е спаднало толкова, не ми се мисли......
Ако говорим за един и същ учител, мисля че е по - голям от 23 години, но иначе ако е той  да, нищо не обяснява, държи се неадекватно, непрекъснато се хили и.т.н. На една от РС не успя две изречения да върже. През цялото време се хилеше. Децата му се подиграват, измислили са му и прякор. Чудя се защо въобще е в това училище. Хубаво е, че преподава само на 8 клас.
Да, за този учител стана на въпрос в една друга тема.
Майчето на девойката, която е негова ученичка беше потресена от нивото на обучението му...

# 716
  • София
В такъв случай да уточним, че човекът не е на 23 години, тъй като е магистър по английска филология и другото уточнение е, че той не е назначен на мястото на някой избягал от гимназията учител. Той преподава поне от 3 години в нея, а може и повече. Аз следя темата от 2018 и той доста често се споменаваше и тогава 😁

# 717
  • София-Младост
Това т.нар. Марти парти ли е, говорете си конкретно:) Той нали не е класен на осми клас, а само преподава нещо по АЕ? Или е Мартин Дамянов? За него четох положителни мнения наскоро.
Сега видях, че има и Мартин Петков сред преподавателите...та кой кой е Simple Smile

# 718
И аз моля за яснота.
Както и като са недоволни децата, говорено ли е с класен/директор?

И още нещо: езиковите не завършват ли на т.нар. cambridge advanced, т.е. С1? Изпуснала съм. А съм с воечатление от приятели, че децата без проблем си минават това ниво със сертификат в края на 11-12 клас.

# 719
  • София
Моята дъщеря си харесваше Марти-парти. На нея в 8-ми й беше класна Кирякова, която е страхотна!

Общи условия

Активация на акаунт