1 АЕГ - тема 3

• 68 983
  • 768
  •   2
Отговори
# 135
Здравейте! Може да ви прозвучи глупаво, но се опитвам да подам документи в 1АЕГ и не успявам да открия формулярите и къде се прави това. Преди няколко дни информацията на сайта им беше съвсем различна. Мисля, че срока за записване започваше от 03.07.20г.  - объркала ли съм? Моля, помагайте - виждам, че някои от вас са подавали заявления вчера. Благодаря!

# 136
Здравейте! Може да ви прозвучи глупаво, но се опитвам да подам документи в 1АЕГ и не успявам да открия формулярите и къде се прави това. Преди няколко дни информацията на сайта им беше съвсем различна. Мисля, че срока за записване започваше от 03.07.20г.  - объркала ли съм? Моля, помагайте - виждам, че някои от вас са подавали заявления вчера. Благодаря!

Заявленията се подават онлайн на priem.mon.bg, или на живо в т.нар. училищни гнезда (между другото там желанията пак се въвеждат електронно, но не от Вас, а от администратора).

# 137

Заявленията се подават онлайн на priem.mon.bg, или на живо в т.нар. училищни гнезда (между другото там желанията пак се въвеждат електронно, но не от Вас, а от администратора).
Много, много Ви благодаря Gift Heart!

# 138
  • София
Не лобирам, само се сетих да допълня. 😄
Учителката по ФЕ организира и някакво допълнително обучение, платено разбира се. Май за сертификатните изпити ги готви.
Не мога да съм по-детайлна, защото синът ми не е  ходил.

# 139
  • В средата на времето
В школото ми излезе преди време съобщение за курс по френски за начинаещи, за 8-ми, 9-ти и 10-ти клас, който се организира от училището. 15 дни през юли или септември. Това е супер. Жалко, че няма такива и за другите езици.

# 140
  • София
Здравейте,

Имате ли информация за това какви профили ще се предлагат след 10-ти клас? Интересуват ме природните науки по-конкретно - биология  и химия.
Как е обучението по тези предмети? За химията прочетох един добър отзив в старата тема, но за биологията - нищо.
Досега 1 АЕГ не е предлагала профил Биология, има ли шанс да не го направят и занапред? Тази година за първи път в приема е обявен само първи и втори профил - езиците.

# 141
Здравейте,

Имате ли информация за това какви профили ще се предлагат след 10-ти клас? Интересуват ме природните науки по-конкретно - биология  и химия.
Как е обучението по тези предмети? За химията прочетох един добър отзив в старата тема, но за биологията - нищо.
Досега 1 АЕГ не е предлагала профил Биология, има ли шанс да не го направят и занапред? Тази година за първи път в приема е обявен само първи и втори профил - езиците.

Има профил Биология. Избира се в края на 10 клас. Ето линк към сайта на училището, в който обясняват за профилите: https://www.fels-sofia.org/bg/прием-211

# 142
  • София
Със сигурност ще има профили биология и химия след 10 клас. В класа на сина ми има деца, които избраха такъв вариант за следващата година (11 клас). По отношение на учителите - наистина сериозен учител по биология е г-жа Милчина. За химията не съм сигурна, за съжаление има текучество там - така че какво ще е след 3 години е съвсем неясно.

# 143
  • sofia
Здравейте! Някоя мила майка на пресен осмокласник (бъдещ деветокласник) би ли споделила какви опции ви предложиха за ФУЧ при записването, както и какъв вид спорт можехте да избирате.

# 144
  • В средата на времето
При записването се избира граматика и разговорен английски. Мисля, че второто е ФУЧ. За спортовете - само писах от какъв спорт се интересува. После през учебната година детето си решава дали и какъв спорт иска да практикува (от възможните налични).

# 145
Вътре сме с първото ни желание - АЕ:ИЕ Simple Smile

# 146
  • София
Добре дошъл на първия заек в темата!

# 147
Добре дошъл на първия заек в темата!

Девойката е заек, а аз ветеран (випуск 1992) Simple Smile

# 148
Пу втора с момиче. Първото ни желание - АЕ:ИЕ !

# 149
Пу втора с момиче. Първото ни желание - АЕ:ИЕ !

Ще бъдат съученички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт