1 АЕГ - тема 3

• 69 121
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Предишни години за 8 клас родителската среща е била към 10-11.09., да видим дали ще изневерят на себе си в тази нестандартна година😉 Мисля, че след 01.09. ще се активират с информацията.

Благодаря, ще следим

# 226
Вчера ходих до училището за удостоверение, че вече е записана там. Трябва ви такова, ако ще кандидатствате за еднократната помощ от 250 лв. От канцеларията казаха, че на 1-ви или 2-ри на входа ще сложат списъците с разпределението по паралелки. Тези дни ще публикуват информация за родителската среща.
Друго, което ми казаха е, че дъщеря ми ще е в 8в, (ИЕ), класна ще им бъде Антоанета Иванова по БЕЛ, а по английски ще е Кристиан Русев.

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 21:24 от Зaрка

# 227
  • sofia
Явно традициите са разчупени - доколкото знам, в 8 клас винаги класен е учителят по английски език. Ако Антоанета Иванова ще е по БЕЛ на 8в, сигурно тя ще е на целия випуск. Да кажат ветераните такава ли е практиката🤗
    А споменаха ли кой ще води МАТ?

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 19:31 от googlish

# 228
  • София
Антоанета Иванова. Много добър класен ръководител е.

# 229

А споменаха ли кой ще води МАТ?
Не, за съжаление. И мен ме вълнува това, защото дъщеря ми, заради разкошната им учителка от 5-ти до 7-ми клас, заобича математиката. Ще ми се тази любов да се запази.

# 230
Последните две години в 8ми клас математика преподава Светослав Стаменов, поне на голяма част от паралелките. Ако отново е той - завиждам на 8-класниците Simple Smile Уникален преподавател!

# 231
  • София
На 8 клас по математика преподава и Атина Димитрова. В началото на учебната година леко им взе страха на децата, но към средата на годината, като се опознаха и повечето вече я харесхваха, дори и моя син, който въобще не обича  математиката.

# 232
  • София
Тази година по математика дванадесетокласниците ги изведоха Кокинова и Георгиев. Стискайте палци да поемат децата ви.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 14:29 от Спунк

# 233
  • sofia
Стискаме, стискаме🤗

# 234
  • София
И аз ще ви стискам. 🤗

# 235
  • В средата на времето
Друго, което ми казаха е, че дъщеря ми ще е в 8в, (ИЕ), класна ще им бъде Антоанета Иванова по БЕЛ, а по английски ще е Кристиан Русев.
Това е интересно. Явно са изоставили досегашната практика, класните ръководители на осмоклацниците да са учителите им по английски език (което може би е по-добрият вариант).Rolling Eyes
Още един глас за Стаменов от мен. Не знам кой ще преподава математика на 9-ти клас, но се надявам той да продължи с тях, след като традициите не са това, което бяха.

# 236
  • София
Здравейте, дъщеря ми токущо ми изпрати списък на класа 8ж в който ще е и името на класната е Павлета Сунгурова по АЕ

# 237
Нашата девойка е в 8 Б с класен ръководител Фани Асенова.

# 238
  • София-Младост
Нашата девойка е в 8 Б с класен ръководител Фани Асенова.
Втория език какъв е на тази паралелка?
Фани Асенова преди години беше класна на дъщеря ми в подгответо. Добър преподавател!

# 239
Къде ги гледате тези класове?
Не сме в Сф, може ли някой да ми прати на лични паралелките с ФЕ?

Общи условия

Активация на акаунт