1 АЕГ - тема 3

• 69 140
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
AE/ИЕ

Нашата девойка е в 8 Б с класен ръководител Фани Асенова.
Втория език какъв е на тази паралелка?
Фани Асенова преди години беше класна на дъщеря ми в подгответо. Добър преподавател!

# 241
Явно са разлепили списъците в училището. На дъщеря ми са й изпратили снимка в общия им чат. Сега ще я питам дали има френските паралелки.

Къде ги гледате тези класове?
Не сме в Сф, може ли някой да ми прати на лични паралелките с ФЕ?

# 242
  • София
Къде ги гледате тези класове?
Не сме в Сф, може ли някой да ми прати на лични паралелките с ФЕ?
Vrabcho на моята девойка са и го изпратили в групата, по това което видях не са в един клас. Най- вероятно сте в 8Д

# 243
Мерси!
Ако някой има сниман 8 Д, ще съм благодарна да го прати.

# 244
  • София-Младост
Съвсем непотвърдено предположение...гледам, че някои се изместват с една буква напред..Например Фани Асенова мин.год. е била на 8А, сега е 8Б.

# 245
Здравейте! Може ли някой, който има списъка с имената АЕ/ИЕ да ми го прати на лично съобщение? Благодаря предварително!

# 246
  • София
Втора смяна ли ще учи цялата гимназия първия срок, както миналата година?

# 247
Здравейте, дъщеря ми токущо ми изпрати списък на класа 8ж в който ще е и името на класната е Павлета Сунгурова по АЕ

Павлета Сунгурова беше класна на голямата в 8ми клас (после в 9ти е друга).
Много бяха доволни от нея, обичаха я. Simple Smile

Втора смяна ли ще учи цялата гимназия първия срок, както миналата година?

Да, и така до 12ти клас. Всяка година е така, не ги въртят.

Списък с родителските срещи (и класни ръководители) на 8мите класове: https://www.fels-sofia.org/bg/новини-168/новини-за-родители-999/ … -среща-8-клас-344

# 248
  • В средата на времето
Определено учителите по АЕ в 8-ми клас се местят с една буква напред. Сега видях, че Дамянов ще преподава на Д клас.
За РС на горните класове нищо не са написали..

# 249
Ние ще сме 8Г или 8Д, не съм видяла още разпределението, класни съответно Дончева или Дамянов. Ако някой има списък на немските паралелки може ли да го прати, може и на лично. Мерси

# 250
  • София
Здравейте, дъщеря ми токущо ми изпрати списък на класа 8ж в който ще е и името на класната е Павлета Сунгурова по АЕ
На сина ми тази година беше Павлета Сунгурова. Много си я обичаха и много се надяваха да продължи да им е тя класна, но...
Страхотен човек и преподавател е.

# 251

Последна редакция: вт, 01 сеп 2020, 16:27 от Фран

# 252

Много благодаря! Спестихте ми едно ходене до гимназията!

# 253

Много благодаря! Спестихте ми едно ходене до гимназията!

И аз благодаря!  8Д е нашият клас!

# 254
  • sofia
Здравейте! Сега четох графика за родителската среща на 8 клас, актовата зала във втори корпус какво ще рече? Това новата сграда ли е или старата☺️Да не се изложа😉

Общи условия

Активация на акаунт