1 АЕГ - тема 3

• 69 268
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Моят син реши да си продаде учебници за 8 клас. Те са: български, литература, математика, философия, музика, информационни технологии и изобразително изкуство. На 50 % от стойността им. Ако някой има желание, може да ми пише на ЛС.

# 346
  • В средата на времето
Първата реакция на дъщеря ми беше: “Леле, ние ще му се качим на главата!”
Изобщо не е задължително. Simple Smile Мартин Дамянов мисля също е под 30 години. Проблеми с дисциплината в неговите часове не е имало. Не знам дали защото е толкова млад и някак по-близо до тях, но успя да ги заинтригува, да ги поведе. В началото синът ми ми разкаваше как през всяко междучасие все някое дете от класа е имало при него, за да си говорят и на теми в страни от училищните.
Аз също се радвам, че има млади учители, че им се дава шанс.

# 347
В 9ти клас след първия срок Диана Веселинова (която е чудесен преподавател, а и успяваше да ги заинтригува) реши да се пенсионира и им сложиха по английски една млада 27-годишна, която дори нямаше достатъчно знания и се придържаше плътно към учебника, като почти не можеше да отговори на допълнителни въпроси, пък и доста ги мъчеше при изпитване и им намаляваше оценките.

Леле, дълго е удържала Диана Simple Smile На мен ми беше класна в 12 клас - 1991/92 г.

# 348
Дайте му шанс на младия учител.

И аз приветствам младите учители, но педагогическия опит винаги си казва думата. Това са си мои притеснения, които не съм споделила със сина ми. Дори напротив, още като се върнах от РС започнах да му обяснявам как трябва да се държи уважително и с респект, че ходи на училище, за да научи нещо, а не да си губи времето, че щом са го избрали този млад човек, значи е доста умен и има какво да им даде и др. под.

# 349
  • София
Здравейте, търся учебник по български език за 8кл.  на Анубис.

# 350
Честит първи учебен ден! Simple Smile
Дъщерята научи вчера, че имат пет нови учителя по различни предмети. Тази сутрин министър Вълчев каза по телевизията, че са поканили много завършили скоро студенти да постъпят на работа, явно във връзка с осигуряване на резервни преподаватели в случай на нужда.

# 351
  • В средата на времето
Миналата година учеха по учебник на Просвета.

Успешна нова учебна година пожелавам! Flowers Four Leaf Clover

# 352
  • София

Благодаря!

# 353
Здравейте! Може ли да споделите мнение за господин М.Дамянов?

Изключително широкоскроен млад преподавател с чудесен подход към децата и чувство за хумор. Намерил е начин да ги юрка и дисциплинира без да се усетят. Ако се надявате за цербер, който ще ги скъсва от учене, Дамянов не е вашият човек. Не казвам, че не учат, но не е по този гадния начин: учи, учи, и пак учи и днеска и нощеска и на всяка цена. Децата го обожават и от класа на сина ми съжаляват, че няма да им е класен, защото преподава само на 8 клас. Май  спомена на една родителска среща, че преподава Американска литература на по-големите.

N.B. Мартин Дамянов да не се бърка с Мартин Петков по граматика. Марти-парти може и да научи децата на граматика, но няма да е в този живот. Децата си научиха граматика в основните часове по английски.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 09:59 от Petruna

# 354
  • София
Момичета, имам един въпрос. Ще имат ли хартиени бележници или само ЕД?

# 355
  • В средата на времето
Момичета, имам един въпрос. Ще имат ли хартиени бележници или само ЕД?
Ух, дано да е само ЕД, въпреки че не съм голям оптимист.

Как мина откриването на учебната година? Simple Smile

# 356
Ще имат и двата вида, ние подготвихме и книжен.
Днес към обяд ги бяха пуснали , поне 8 д.
Успех на всички през новата учебна година!

# 357
Здравейте, търся учебник по български език за 8кл.  на Анубис.

Благодаря!

Зависи от учителя. За 8 б Павлов изисква учебници на Анубис, но на 8 д напр. е друг учител, който по български език изисква учебник на Просвета.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 18:17 от atsekov

# 358
  • sofia

Как мина откриването на учебната година? Simple Smile
   Добре мина, без излишен патос, но много сърдечно! Директорката ми направи страхотно впечатление, говореше с обич към децата. Поне аз така го усетих.

# 359

Общи условия

Активация на акаунт