1 АЕГ - тема 3

• 69 266
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
Нашите учебници (8е) по БЕЛ са на Анубис и пак сме при Павел Павлов. Странно е, че иска различни за всяка паралелка.

# 361
Нашите учебници (8е) по БЕЛ са на Анубис и пак сме при Павел Павлов. Странно е, че иска различни за всяка паралелка.

Моя грешка. Обърках ги с математиката. И при нас са на Анубис. Коригирам си поста.

# 362
  • София
Честит първи учебен ден! Simple Smile
Дъщерята научи вчера, че имат пет нови учителя по различни предмети.
По кои предмети са новите преподаватели?

# 363
Английска граматика, химия, география, физика, музика. Вероятно не всички са нови учители за гимназията, а само за класа или за випуска, ще се разбере...

# 364
  • София
Английска граматика, химия, география, физика, музика. Вероятно не всички са нови учители за гимназията, а само за класа или за випуска, ще се разбере...
Учителят по английски се оказа “чисто нов”. Според сина ми, се притеснявал леко. По английски Б споменава със страхопочитание г-жа Капка Едикояси..., която била страшилището на гимназията. Който има отзиви и наблюдения, моля да сподели! На мен лично не ми допада постоянната смяна на учителите по английски. Тъкмо свикнаха с едните и хайде нови двама с различен стил на преподаване, различни изисквания и т.н.
Госпожата по музика се е пенсионирала за моя изненада...Не изглеждаше възрастна, но предполагам, че много учители се притесняват да се излагат на риск в тази ситуация и бързат да се разделят с училище и ученици:(.
Пазене в класа не е имало. Всички са викали и крякали радостно, без да спазват дистанция, синът ми каза, че пръските от устите им са се виждали с просто око. 🤷Само две момичета са носели маски по време на часовете. Изобщо цялата работа ми се вижда недомислена. Или да вземат наистина ефективни мерки, или направо да си преминават на дистанционно обучение. То ходенето на училище започва да ми прилича на “руска рулетка”. Sad

# 365
Капка Николова сигурно е по английски Б.
Методите й на преподаване са малко...странни, но ще научат нещо поне.
В годините много се оплакваха от нея, но накрая видяха, че е за добро.

Относно мерките - нима очаквахме нещо друго от МОН? Така ще я караме докато не стане някоя ексцесия.
За сравнение с училищата вчера излезе заповедта за академичната година в Соф. университет - маските са задължителни за всички на цялата територия на университета, включително и по време на лекции, и упражнения.

# 366
  • София
Някой бивш десетокласник да си продава учебниците?

Трябват ми:
История и цивилизация, 10 кл, изд. Домино
Математика 10 кл, изд. Булвест 2000

Засега това са им казали. Утре ще пиша за останалите, ако някой продава. А също така ще пусна списък на миналогодишните, ако някой 9-класник иска да купи на старо.

# 367
  • София
И ние продаваме учебници за 8. и 9. клас. Утре ще ги опиша. Ако някой го интересува нещо конкретно, да ми пише на ЛС.

# 368
  • София
Искам да попитам за профилирането. Един ли е, профилиращия предмет и по колко часа седмично, учат по него?

Предлагам учебници за 9-ти клас.
Търся за 10-ти. Ще дам списъка по-късно!

# 369
  • София
Аз предлагам учебници за 10 клас на 50% от коричната цена.

# 370
  • В средата на времето
На мен ми е интересно как са разпределени предметите по профилите. Гледах учебната програма, която първоначално бяха публикували на сайта, но не можах да схвана.

# 371
  • София
На мен ми е интересно как са разпределени предметите по профилите. Гледах учебната програма, която първоначално бяха публикували на сайта, но не можах да схвана.
И на мен не ми е ясно.🙄 Един ли е, два ли са? Колко допълнителни часове?🙄

# 372
  • София
Профилите са 2 - по 2,5 блока или 5 уч. часа на предмет. Няма ограничения в комбинациите на предметите. Профилите са по едно и също време за всички 11 класове и всеки отива на неговия профил. Също така имат доста часове по втория език и специално при сина ми има още един учител по испански.

# 373
  • София
Миленка_д, много благодаря за информацията!

# 374
  • София
Здравейте! Имам следните учебници за 8 и 9 клас за продажба, ако някой се интересува:
- 9 кл. - Български на Булвест и Инф. технологии на Изкуства
- 8 кл. - Български на Булвест, Литература на Скорпио, Философия на Педагог и Изобр. изкуство на Булвест.
Цена - 50% от коричната.
Моля пишете на лични, ако имате интерес.

Общи условия

Активация на акаунт